יריד קומיקס בפסח...

• פותח הנושא giri
  • פורסם בתאריך

giri

New member
יריד קומיקס בפסח...

היי לכולם...! רציתי לדעת מי מכם (סליחה... כמובן שכולם) בא ליריד של עולם הקומיקס בחג ובאיזה ימים (יש את שישי, שבת, שלישי ורביעי) וגם להגיד שאני אשתדל להיות בכמה שיותר ימים (יהיה נחמד לראות כמה פנים מאחורי השמות המסתוריים... רמז
) ואני אוספת הזמנות לציורים (כמה רמזים ביום אחד...
) בקיצור, יהיה נחמד אם יווצר פה שירשור של כל אחד מתי הוא בא. ואנחנו באים מאזור פ"ת (או דרך גהה או דרך איילון) ואם מישהו רוצה טרמפ נשמח לקחת אותו. וכדי שהשירשור לא יוריד את הציור שהבאתי לכם למטה אני אוסיף אותו פה (תשומתית חסרת תקנה) ואתם מוזמנים להשאיר התייחסויות לציור - בתנאי שגם תגידו מתי אתם באים!!!

אני ראשון אני ראשון

אז ככה, מכיוון שאני עובד והעבודה שלי לא מוכנה לשמוע לבקשות שלי, אני אגיע בכל הימים מלבד יום שישי. אני אשמח לראות את כולם גם כן.

Ronan

New member
אני שני אני שני ../images/Emo13.gif

טוב, אז אני יגיב גם פה וגם בפורום של עולם הקומיקס (שם שאלת אם גירי שהוא התכוון זו את, איזה אידיוט אני). אוקיי, אין לי ממש דרך להגיע (בן 16 בלי רישיון, גר רחוק) ולכן אני כנראה יגיע רק יום אחד. קיוויתי ביום שבת, אבל כנראה יום שלישי בגלל החברים שלי.

The Crusader

New member
טוב...

לי אישית אין מושג מתי זה... ונראה לי שכבר החמצתי אבל מה לעשות... היה קצת בלאגן בעיר שלי (אני מנתניה אומת הפיגועים) ככה אם מישהו יגיד לי מתי זה יהיה אחלה :) ובקשר לציור שלך גירי... ממש יפה!!! אבל יש רק טעות אחת... אם הלכת על המראה מהסדרה אז ששכחת ש"תחתון" אמור לנפח לה את התחת כמו לאוירון חחחחח סתם סתם ציור ממש ממש יפה!!!!

giri

New member
עוד לא החמצת...

יש בימי שלישי ורביעי - חג שני. תבוא!!

Ronan

New member
בין 10:00 ל-18:00

תגידי גירי, איך היו היומיים הראשונים? הצלחה?

The Crusader

New member
ועוד דבר אחרון

שכחתי לשאול... איפה זה? the crusader עם פרצוף נבוך

למעלה