יריד רעננה

Suzy 48

New member
יריד רעננה

בשנתיים האחרונות הוכרז על היריד והוא בוטל ברגע האחרון. מה הסיכויים שהשנה הוא יתקיים לדעתך ?

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifאכן שאלה נאה,סוזי!!!

והתשובה נאה באותה מידה: מה את חושבת שאני חושבת שהסיכויים השנה? ואם את עוסקת בסקרים הרי מדובר רק בשנה אחת שבוטל ולא בשנתיים. האם תרצי להצטרף? זה כל מה שצריך להעסיק אותך ומה שיהיה יהיה. בחיים לא הכל נמצא בשליטה, דברים מתפספסים לפעמים ע"י גורמים לא מצופים.

Suzy 48

New member
יריד רעננה

איני עוסקת בסקרים, נרשמתי לפני שנתיים ( כנראה זה לא היה קשור אלייך ) וזה בוטל. איני מעוניינת להצטרף, בוודאי לא כאשר עונים לי בשפה הזו. בתודה..

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifאין בעיה, גם אני לא חיבבתי את הגישה

והביטול אכן היה רק בשנה שעברה פעמיים כשהעיריה שינתה מועד ואחר כך החליטה לבטל. , אנחנו אופטימים ומקוים לטוב, למה להיות פסימים?

toybiz

New member
תחלס רק שאתה אחרי אפשר להיות אופטימי בדיעבד

להיות בעל דוכן הופכת אותך למעט פסימי, כשאתה משלם על ירידים המון ובסוף מפסיד גם יום עבודה בסבלות, גם שכר עובד וגם את עלות האירוע או נרשם ומתבסס על יריד ואז מבטלים לך ובינתיים ויתרת על הרשמה ליריד אחר. זה רק ניהול עסקי נכון לחשוב טוב טוב איפה אתה רוצה למכור וכמה טוב זה יעבוד ואם לא יבטלו לך.. כי מנהלי ירידים עם כל הכבוד לא יכולים להבטיח את זה. זה לא פסימיות כמו שזה פחד שלא תוכל לשלם את שכר הדירה בסוף החודש בזמן שמנהלי ירידים חושבים שאתה מיליונר ושהחיים שלך דבש ולך אין מושג מאיפה הפרנסה תגיע ומתי. מצטערת זה לא אישי =) אני טיפה ממורמרת... אין מכירות ונתקלים בהרבה רוע כלפי דוכנים שם בחוץ לאחרונה... כל מה שאני אומרת זה.. תקופה לחוצה... אנשים תרגיעו... יהיה בסדר ... אבל מותר להסס ולחשוש כי בסופו של דבר הפרנסה שלנו היא לא דבר קליל ואופטימי (לא לדוכנים ולא למנהלי הירידים) אלה אם יש לכם דוכן פאוור באלנס או כיסויי אייפון ואז ההודעה המוזרה שלי לא בשבילכם... אצלכם דבש =) שיהיה בוקר טוב ורגוע לכולם חן

למעלה