יריות/זיקוקין??

טליס15

New member
יריות/זיקוקין??

משעה 7 בערב היום נשמעות יריות / זיקוקין האם אפשר לעדכן בנדון תודה

ekiki

New member
זיקוקין\יריות??

אין יריות בדקתי את העיניין עם רכב הביטחון.

טלכספי

New member
באותו עניין../images/Emo41.gif

זה למעלה משעתיים אפשר לראות בבירור זיקוקין שנורים בכל כפרי האיזור בזה אחר זה. מעבר לעובדה שלא הוזמנו למסיבה...(מעליב, לא?), מישהו יודע מה קורה? בימים אלה של פראנויה כל מיני דברים רצים בראש... אז אם למישהו הפתרונים אשמח לדעת. תודה.

פירולית

New member
גם אני שאלתי את אותה שאלה בדיוק

וכן, גם אני נעלבתי שלא הזמינו אותי למסיבות. אבל תשובות אין לי, כי חג לא היה אתמול. אולי נמצאה דרך חדשה להעברת מסרים, דומה לשיטות של האינדיאנים עם המדורות ותופי הטמטם.

קול ששון(ירי)וקול שמחה

ביומים האחרונים נשמעים קולות ירי ופצוצים רבים מכל כיוון אפשרי.הקולות נשמעים בעיקר מ19:00 ועד חצות,למרות שאתמול גם בשעות הבוקר הם נשמעו. מבדיקה מקיפה שערכתי מתברר שאנו נמצאים בעונת החתונות בכפרים השכנים. כנראה שתקציב הזיקוקים שלהם יותר גבוהה מתקציב הזיקוקים שלנו ליום העצמאות,(מושי להחליף קניין). למרות האמור יש להמשיך ולהקפיד על עירנות ובמידה ונשמעים צלילים חריגים לדווח לי או לרכב הביטחון. הסיירים הונחו ליתר תשומת לב ועירנות בעיקבות הזיקוקים. נאחל לכל הזוגות הנישאים חיים של שלום שלווה וביטחון

טלכספי

New member
איל, האם נראה לך הגיוני

שבכל הכפרים באיזור מתחתנים ומתחתנות בו בזמן ובמקביל? מנקודת התצפית אצלי בבית אפשר היה לראות בבירור את הזיקוקין ברדיוס רחב ובמספר מקומות במקביל, וכן, עדיין נראה לי חשוד... אבל כמו שציינת, עדיף להיזהר ולהישאר ערניים, ושיהיה במזל!

ekiki

New member
יריות\זיקוקין?

האם יכול ליהות שגם היום יש זיקוקין או יריות כי אתמול רכב הביטחון אמר שזה זיקוקין האם היום זה משהו שונה שנמע מביתי בשעה 21:30!!? כל היודע דבר אנא ידע אותי!!

מאחד שיודע דבר

אנו לא מדברים בשרשור זה על יתושים,או נזילה ממערכת ההשקיה ואפילו לא על שיבוץ לגני ילדים. חברים המוטו הוא אם יש ספק אז אין ספק. כלומר:אם העיניין נראה ראוי להעלותו בפורום,ודאי הוא שהעיניין שווה טלפון לרכב הבטחון או לרבש"צ. אנו לא עוסקים בידוע בדיעבד אלא בבטחון ומתן תשובות בזמן אמת. לכן אני מבקש שמעתם, ראיתם, חשדתם.... צלצלו.

pap:-)

New member
ועוד ..... מאחד שבימים אלו חש

על בשרו ונפשו את ההבדל ומאחר ואני וביתי "הסמן ימני קיצוני והתצפיתן " של הישוב, היו רגועים אני רואה ושומע כל זיקוק/ירי באשר הוא וגם דואג לדווח במידת הצורך וגם על תנועות חשודות בגבעות הסובבות אותנו
מה לעשות היום סף הרגישות שלי קצת עלה . הו חזקים גם שם מתחתנים (יצא חרוז )
) רונן

למעלה