ירין שלי מחופש לצפרדע את התחפושת עשיתי בעצמי ואני מאד גאה בתוצאה
א אירית של מורן ומתן New member 25/2/02 #6 יערה, לא ידעתי שאת כזו כשרונית ../images/Emo105.gif כל הכבוד על התחפושת היפה והמקורית! ירין כבר גברבר קטן ולירון כל כך מתוק
יערה, לא ידעתי שאת כזו כשרונית ../images/Emo105.gif כל הכבוד על התחפושת היפה והמקורית! ירין כבר גברבר קטן ולירון כל כך מתוק
י יונית ש New member 27/2/02 #21 איזה כישרון ../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif כל הכבוד התחפושות מקסימות והילדים עוד יותר
ת תפוח עץ New member 25/2/02 #7 איזה מקסים ה ../images/Emo105.gif וגם ה ../images/Emo110.gif טוב נו לא היתה תמונה של מרבה רגליים והתמנון היה הכי קרוב. כשרונית לאללה.
איזה מקסים ה ../images/Emo105.gif וגם ה ../images/Emo110.gif טוב נו לא היתה תמונה של מרבה רגליים והתמנון היה הכי קרוב. כשרונית לאללה.
ס סיגל היי-טק New member 25/2/02 #8 בהחלט יש לך על מה להיות גאה! גם על התחפושות וגם על הילדים (הכי חשוב, לא?)
ט טלי של גלי New member 26/2/02 #9 וואו וואו וואו יערה, זה מדהים! איזה יופי. שנה הבאה אני רוצה הסבר מפורט ואני אתפור לגלי. גם היא אוהבת מאוד צפרדעים, ואם זה לא יעבור לה עד פורים הבא- אני מכינה לה "כמו של ירין" ומה עם לירון?
וואו וואו וואו יערה, זה מדהים! איזה יופי. שנה הבאה אני רוצה הסבר מפורט ואני אתפור לגלי. גם היא אוהבת מאוד צפרדעים, ואם זה לא יעבור לה עד פורים הבא- אני מכינה לה "כמו של ירין" ומה עם לירון?
ר רונית של ל&ל New member 26/2/02 #12 בהחלט יש לך על מה להיות גאה ../images/Emo105.gif התחפושות מקסימות והילדים עוד יותר
I iris and ben New member 26/2/02 #15 ויש על מה להיות גאה../images/Emo105.gif התחפושת מהמהמת!!!!!!!!!!!!!!
י יערולה New member 27/2/02 #20 ../images/Emo105.gif תודה לכולן ../images/Emo105.gif שלשום לפני השינה, נישקתי את ה ואיזו הפתעה הוא הפך לנסיך ולירון (הכי קרוב למרבה רגליים) חזר להיות לירון. אני מתה על הילדים שלי
../images/Emo105.gif תודה לכולן ../images/Emo105.gif שלשום לפני השינה, נישקתי את ה ואיזו הפתעה הוא הפך לנסיך ולירון (הכי קרוב למרבה רגליים) חזר להיות לירון. אני מתה על הילדים שלי
I iris and ben New member 27/2/02 #17 ../images/Emo151.gifמקסים!! ואיזה כישרון מגיע לך../images/Emo106.gif