יריקה בפרצוף של חללי-צה"ל דוקא היום.....

יריקה בפרצוף של חללי-צה"ל דוקא היום.....

העובדה שראש אגף כח אדם בצה"ל במלחמת יום הכיפורים נבחר להדליק את המשואה ביום הזכרון לחללי צה"ל (( ביזוי חללי צה"ל מיום הכיפורים )) היא יריקה בפרצוף של המשפחות השכולות. (( מדובר על " צ"יץ" (("פיזיקל אימורטליטי"))

yaakii

New member
מה המניע לכתיבת ההודעה?

רצון להכפיש שם של איש ציבור? רצון להוספת חיכוכים מיותרים חסרי מטרה מוגדרת? האם אני יכול לעשות משהו מועיל עם הדברים שקראתי בהודעה/סתם להתמרמר על כמה שהמצב במדינה רע?

כי לא היה לי כסף לעתור לבג"ץ......

כעת הבנתי את תהייתך ואני משיבה לך במיטב מילותי. כבת למשפחה שכולה ((שלא הוכרה ע"י משרד הבטחון עדיין כיוון שהאחים הקטינים של חלל צה"ל = דודי = נעלמו (( אולי בחסות הדלתיים-הסגורות בעניני קטינים )) הוריו נספו בשואה ואחיו ((אבי)) לקה בהלם מאז ולא טיפל בהכרה הרישמית)).... כאשר ממשלת ישראל "מכאיבה" לי בפעולה-דווקאית (( הנ"ל )) של מתן כבוד לצ"יץ"..... יש לי זכות לצעוק " אייייייייייייי " כשסתום בטחון של "בריאות הציבור". אז אתה בהחלט צודק בקביעתך שבין כך ובין כך זה לא יעזור..... אבל לא היה לי כסף על מנת לעתור לבג"ץ על מנת למנוע את הענין (( כמו הבג"ץ נגד פרס ישראל ל"מכון לדמוקרטיה )).... ולכן הסתפקתי בהודעה.

yaakii

New member
כשאת מציינת את הקשר שלך לדברים התמונה משתנה,

אך בכל-זאת אין עניין להפיץ הודעות חסרות מניע מוגדר, בעיקר כאשר יש בהחלט דרכים לפעול בנושא. חשבת על פתיחת עצומה כלשהי (באתר תפוז יש פונקצייה כזו וגם אשמח לעזור לך בפתיחה ובהפצת עצומה כזו) בה את מחתימה תומכים בך (בנושא אי-ההכרה של משרד הביטחון ו/או בנושא נתינת תפקיד הענקה לדמות שקשורה לנושא רגיש)? לנסות לאתר בפורומים אנשים שנמצאים בסיטואציה דומה לשלך ולגייס יחד משאבים לפניית לבג"ץ...?

אנא סייע לי לרתום את הנוער נגד נשיא המדינה...

נשיא המדינה שמעון פרס היה "חבר בכיר ב"מטבח" של גולדה מאיר ....ונשא בתפקיד של "שר" כפול - גם של שר התקשורת וגם של שר התחבורה - במלחמת יום הכיפורים. ולכן - מינויו ל"נשיא מדינת ישראל" הוא זלזול באלפי משפחות שכולות מ"מלחמת יום הכיפורים" (( וממלחמת שמחת השואבה - שאותה אין מזכירים בכלל..... שגם בה נהרגו ונפצעו אלפים - כשבוע לאחר פרוץ "מלחמת יום כיפור" - כידוע מיד לאחר יום הכיפורים חל "חג סוכות" וחלה "שמחת תורה" וגם במהלך החגים הנ"ל המשיכו למות חיילים אף שהשם הרישמי של המלחמה לא כלל את החגים הללו - במסגרת תפקידו כ"שר התקשורת" הוא הדמים את שידורי הרדיו ב"יום הכיפורים" ............. למרות מצב המתיחות והציפיה למלחמה. בתפקידו כשר התחבורה הוא היה ממונה על "שדות התעופה האזרחיים" שעל - החשש סייעו בהטסת גופות חללי צה"ל למחקרים רפואיים בחו"ל ..... - אין לעבור בשתיקה על "המלחמה ההיא" - ומינויו של שמעון פרס לכן הוא פעולה דווקאית .... התרסה - נגד המשפחות השכולות

yaakii

New member
צעד גדול מדיי...

זו אשלייה לחשוב שנוער המדינה יפעל נגד הנשיא.

למעלה