ירמיהו

ms2000

New member
ירמיהו

אני מגיב על דבריך שאמרת על הודעתי האחרונה : ``נכון`` ולא הגבתי לפני מפני שבתאריך 24 לחודש היה לנו חג אלאסראא ואלמעראג` שזה מזכיר את עליית הנביא מוחמד השמיימה ממסגד אלאקצא א. אמרת שאני בחור טוב , אני אומר שמה שקראת אלה הם דעותי האמיתיות. ב. אמרת למה אתה לא אומר לסטודנטים הערבים את זה , ואני אומר לך שלראש אגודת הסטודנטים הערבים ולמפלגתו יש אופוזיציה רחבה והוא לא מייצג את דעותם של כל הסטודנטים הערבים ובטח לא את דיעות ערביי ישראל באופן כללי ויש המון סטודנטים ערביים שמאמינים בדיבור ובמשא ומתן ועבודה משותפת עם הסטודנטים היהודיים , אני מאמין שלסטודנטים הערבים יש את הזכות להפגין בקמפוס של כל אוניברסיטה כמחאה על מה שקורה ועל התנהגות הממשלה כלפי בני עמנו שאנו רואים בה כהתנהגות חמורה ונוראית אבל בלי אלימות ובלי לפגוע ברגשות של האחרים. ג. אל תגיד לי שערפאת עושה כך וכך ולמה אתה לא אומר לו כך וכך ... מפני שערפאת זה לא המנהיג שלי ולא המנהיג של ערביי ישראל ומי שהוציא את ערביי ישראל לרחובות זה לא ערפאת אלא שרון שפגע ברגשותינו ופרץ למסגד אלאקצא הקדוש שאתמול היה החג שלנו שמזכיר לנו את המסגד הזה תמיד. אני מקווה שתבין שערביי ישראל הם אנשים אחראיים שאין הם מצייתים ישר למה שאומר ערפאת ואם יש כאלה אז הם מעטים מאוד אנחנו כן מזדהים עם בני עמנו אבל הרוב המוחלט שלנו מציית לחוקי מדינת ישראל ואם היתה פעם או יותר שהפרנו את החוק בהפגנה או משהו אז זה טבעי בהפגנות ואין להרגיש מזה כבגידה או סכנה על היהודים או על קיום מדינת ישראל.

ירמיהו

New member
הלוואי ויש רבים...

שחושבים כמוך, אני מקווה שאחוז השפויים אצלכם גבוה מאחוז המטורללים, לעניות דעתי המנהיג )הדיקטטור( שלכם עראפת לא שפוי, אני מסתמך על כתבות וניתוחים שאני קורא, אני מקווה שהוא יעלם מהמפה בהקדם, זה יחסוך לפלסתינאים הרבה הרוגים, )אגב זה גם היה כתוב באחד הניתוחים האסטרולוגים שקראתי לפי כ 3 חודשים שניבאו אגב את מה שקרה לפני 3 שבועות(. אני גם רוצה לקוות שההנהגה הבאה שלכם תהיה שפוייה, ונוכל כמו שאומרים רבים לנגב חומוס יחד...

igul

New member
ירמיהו, אין סיבה להתמוסס ממנו

זה שמצאנו ערבי שטוען שאינו רוצה לשחוט יהודים פיסית - זה רק נורמטיבי. אין סיבה להעריץ אותו. בין אם הם רוצים לשחוט או רק להדביר אותנו פוליטית - העובדות של המזרח התיכון צריכות לראות אור. זה מעט מידי מצידו רק לא לרצות שנמות כולנו ביסורים. יש לנו זכות מלאה לחיות כאן ולגבות מהם את מחיר מלחמות הסרק שכפו עלינו.

igul

New member
הכל שקר. חמסין כאן!

תעמולה ערבית! לא שטפונות ולא נעליים. חמסין,סבבה, אין פיגוע. ידוע לך אם התינוק שטבע היה מתפתח לאישיות מתפוצצת כלומר ערבי?

igul

New member
ms2000 למה אתה מזייף?

בעיני עיקר הבעיה במזרח התיכון היא השקרנות הפאתלוגית הערבית שמונעת למעשה כל פיתרון ועיסוק מהותי בבעיות. א. ה``הפגנות`` של ערביי ישראל כפי שאתה מכנה זאת - לא היו הפגנות כי אם מרד גלוי. ספר על ``ההפגנות`` נגד ``הממשלה`` לאזרחים יהודים שנטשו את מכוניותיהם וברחו מאימת לינץ, ספר זאת למשפחת הנהג שנרצח בכביש החוף, ספר זאת לשוטרים שהגנו על חיינו ועל חייהם. לולי דוכא המרד כי אז כעת היית מתנחלים בבתינו ועל גופותינו. סליחה שניצחנו. סליחה שתמיד ננצח. ב. ירושלים אינה קדושה לאיסלם. ירושלים אינה מוזכרת בקוראן. מסגד אל אקצע הוא פרובקציה ערבית שתלטנית על המקום הקדוש ביותר ליהודים. הנטייה החולנית של האיסלם להשפיל ולהדביר דתות אחרות אינה מתרחשת רק בישראל בירושלים או בנצרת. בכל אתר קדוש לדת אחרת דואגים המוסלמים להציב מסגדים פוליטיים. ראה המהומות בהודו. (הרי ידוע שהבודהיסטים והשינטו נורא קיצוניים ולוחמניים) לכן שקר הוא ששרון ביקר באל אקצע. שרון ביקר בהר הבית. המקום הקדוש ביותר ליהודים. ואם זה לא מוצא חן בעינך תשתה את הים של עזה. אתם משקרים גם לעצמכם ולכן אתם חלשים ונכשלים.

למעלה