ירפ``א - דחוף!!! H-)

the fighter

New member
ירפ``א - דחוף!!! H-)

יש לי מחר ירפ``א א. מישהו יודע איזה מבדקים עושים שם? יש עוד מישהו שיש לו מחר 16.4 מבדקים בירפ``א? אני צריך תשובה דחוף!!!

טל עדתו

New member
אחיייייייייי!!!!!!!!!!

שנים שלא ראיתי אותך! פיתחתי תמונות מהטיול השנתי - אתה חייב לראות. יש לי מלא דברים לספר לך, כשתחזור הביתה מחר מהבקו``ם תתקשר אלי - דחוףףףףף!!! ודבר אחרון - המון המון המון בהצלחה לך מחר בירפ``א. ירפא- הנה בא מחר הטיס הבא ... הוספתי בהמון אהבה תמונה של מה שאתה (ואני) רוצים להיות! מתגעגעת, טל. ושוב - GOOD LUCK ואל תשכח לקחת הכל בקלות, ואל תעשה להם צרות חחחחחח......

מזלט

New member
גם חבר שלי

הולך מחר, יהיה קשה לפספס אותו... אני חושב. טמבל גבוה, לא סותם את הפה, שיער מבולגן. שיהיה לך בהצלחה, קח את זה בקלות (אבל בכובד ראש) אם אתה רציני לגבי טיס, קח בחשבון שהמבחנים האלה הם בסוף אחד הגורמים המשמעותיים ביותר לקבלה לקורס טיס (מנסיון). אם אתה ממש מתעקש לדעת את הפרטים על המבחנים, הICQ שלי תמיד זמין ואני מוכן לענות על שאלות.

warlockd

New member
הייתי בירפ``א ו...

הייתי בירפ``א, למרות שלא לקורס טיס או משהו, אלא מודיעין, אבל הבדיקות שעשיתי לא היו הבדיקות של אחרים. למרות זאת ראיתי שהם עשו בדיקת ראייה קפדנית מאוד, בדיקת דם ושתן, בדיקת אורטופד וטראומתולוג אם אני לא טועה.

מזלט

New member
בירפ``א א

נבדקים רק שכלית. מבחני עפרון ונייר. ירפ``א ב` זה הרפואי (בהנחה שעברת את הסימולטור וחלוקת קשב)

למעלה