שעועית ירוקה/צהובה + קציצות
שעועית צהובה/ירוקה + קציצות/יוכי בקערה: חצי ק"ג בשר בקר / מעורב בבשר עוף טחון +בקר 2-3 כפות שמן + 2 כפות מים פטרוזיליה + כוסברה קצוצה בצל גדול קצוץ דק מלח, פלפל שחור, תבלין לקציצות/כמון לערבב הכל היטב. בסיר לטגן בצל קצוץ בכמה כפות שמן להוסיף קציצות של בשר שהכנו ולטגנן מעט בשמן עם הבצל. להוסיף שעועית צהובה/ירוקה לתבל במלח, מרק עוף, פלפל שחור, פפריקה מתוקה וכף גדושה של רסק עגבניות להוסיף מים בכמות שתגיע לגובה השעועית. לבשל על להבה נמוכה עד לצמצום הנוזלים. ב ת א ב ו ן !