הבת שלי מארחת בשבת ומחפשת רעיון לירקות מבושלים. לא אוהבים כרובית ולא אנטי פסטי
ר רונית הדודנית Member 18/10/21 #1 הבת שלי מארחת בשבת ומחפשת רעיון לירקות מבושלים. לא אוהבים כרובית ולא אנטי פסטי
M michalgad Active member 18/10/21 #2 מנה מאד מוצלחת לארוח קבצים מצורפים 258DA88B-3D22-4E1C-8B01-F8B0D6D8D82E.png KB 232.5 · צפיות: 25
ר רונית הדודנית Member 21/10/21 #7 נכתב ע"י michalgad: מנה מאד מוצלחת לארוח לחץ כדי להרחיב... הכנתי ובאמת יצא מאד טעים. תודה על המתכון
ח חנהפ Active member 18/10/21 #3 רעיונות לתוספות ירק: ירוקים ועוד ירקות אפויים שאורני הביאה פעם ואני ממש אוהבת אמנם לא ירקות אבל תוספת שהולכת יופי עם המנה העיקרית ירקות ובורגול בטטה סלק ועדשים קדרת ירקות נערך לאחרונה ב: 18/10/21
רעיונות לתוספות ירק: ירוקים ועוד ירקות אפויים שאורני הביאה פעם ואני ממש אוהבת אמנם לא ירקות אבל תוספת שהולכת יופי עם המנה העיקרית ירקות ובורגול בטטה סלק ועדשים קדרת ירקות
ה הבת המתהוללת Well-known member מנהל 20/10/21 #4 אם עדיים שייך, קישואים ברוטב עגבניות או צלי קישואים. אם שייך, אעלה מתכונים (קישואים בעגבניות עוד חייבת כאן בפורום.
אם עדיים שייך, קישואים ברוטב עגבניות או צלי קישואים. אם שייך, אעלה מתכונים (קישואים בעגבניות עוד חייבת כאן בפורום.
ר רונית הדודנית Member 20/10/21 #5 נכתב ע"י michalgad: מנה מאד מוצלחת לארוח לחץ כדי להרחיב... נשמע מוצלח. נראה לי שגם אני אאמץ אותה השבת נכתב ע"י הבת המתהוללת: אם עדיים שייך, קישואים ברוטב עגבניות או צלי קישואים. אם שייך, אעלה מתכונים (קישואים בעגבניות עוד חייבת כאן בפורום. לחץ כדי להרחיב... עדיין שייך. אשמח למתכונים
נכתב ע"י michalgad: מנה מאד מוצלחת לארוח לחץ כדי להרחיב... נשמע מוצלח. נראה לי שגם אני אאמץ אותה השבת נכתב ע"י הבת המתהוללת: אם עדיים שייך, קישואים ברוטב עגבניות או צלי קישואים. אם שייך, אעלה מתכונים (קישואים בעגבניות עוד חייבת כאן בפורום. לחץ כדי להרחיב... עדיין שייך. אשמח למתכונים