ירקות מעניינים ששווה להכיר
עכשיו העונה של שני ירקות מקומיים שלא ממש מוכרים במסעדות הרגילות אשר עשויים לגוון קצת את המנות השגרתיות הראשון - פקוס - fakoos, נראה כמו קישוא יותר דק ויותר ארוך, בצבע בהיר יותר, אוכלים אותו חי כמו מלפפון, והטעם פשוט נפלא, עדין, מתקתק, וסוג של ארומה שמורגשת רק כשאוכלים. בערך 10 ש"ח לקילו. השני - קרעא - קkara - שוב סוג של קישוא - אם קליפה קשה יותר - צריך לגרד אותה בצד הכהה של הלהב של הסכין, ולבשל. הטעם חזק יותר מקישוא רגיל והוא פחות מיימי ומאשי. לא מדהים אבל שווה לנסות, בעיקר בממולאים. 8 - 12 ש"ח לקילו וכמובן - לא לשכוח את המלוחייה למי שמצליח להשיג. 7 ש"ח למלוחיה לא מקולפת
עכשיו העונה של שני ירקות מקומיים שלא ממש מוכרים במסעדות הרגילות אשר עשויים לגוון קצת את המנות השגרתיות הראשון - פקוס - fakoos, נראה כמו קישוא יותר דק ויותר ארוך, בצבע בהיר יותר, אוכלים אותו חי כמו מלפפון, והטעם פשוט נפלא, עדין, מתקתק, וסוג של ארומה שמורגשת רק כשאוכלים. בערך 10 ש"ח לקילו. השני - קרעא - קkara - שוב סוג של קישוא - אם קליפה קשה יותר - צריך לגרד אותה בצד הכהה של הלהב של הסכין, ולבשל. הטעם חזק יותר מקישוא רגיל והוא פחות מיימי ומאשי. לא מדהים אבל שווה לנסות, בעיקר בממולאים. 8 - 12 ש"ח לקילו וכמובן - לא לשכוח את המלוחייה למי שמצליח להשיג. 7 ש"ח למלוחיה לא מקולפת