ירקות סמרטוטים/שיטה בסיסית להכנת ירקות קפואים
הי לכם אני צרכנית די גדולה של ירקות קפואים של סנפרוסט. בעיקר שעועית שלושה צבעים ברוקולי. אני מבשלת אותם בצורה של אידוי יש לי סיר בתחתית מים ועם רשת למעלה אני שמה את הירקות וסוגרת עד שהם מתרככים.אממה זה לא יוצא טעים. אשמח לקבל המלצה על שיטה אחרת בסיסית לבישול ירקות . לגבי בישול במים -קודם מרתיחים מים ואז שהמים רותחים ממליחים ואז שמים את הירקות? או בסדר אחר? ואם אני רוצה להקפיץ אותם קצת במחבת עם שמן אז קודם מבשלים? תודה !
הי לכם אני צרכנית די גדולה של ירקות קפואים של סנפרוסט. בעיקר שעועית שלושה צבעים ברוקולי. אני מבשלת אותם בצורה של אידוי יש לי סיר בתחתית מים ועם רשת למעלה אני שמה את הירקות וסוגרת עד שהם מתרככים.אממה זה לא יוצא טעים. אשמח לקבל המלצה על שיטה אחרת בסיסית לבישול ירקות . לגבי בישול במים -קודם מרתיחים מים ואז שהמים רותחים ממליחים ואז שמים את הירקות? או בסדר אחר? ואם אני רוצה להקפיץ אותם קצת במחבת עם שמן אז קודם מבשלים? תודה !