ישנן ירקות שמעלים את הערך התזונתי שלהם בחימום, כמו למשל גזר.בושלו המון זמן, הציר כבר הפך למרק (דלעת) נפלא,
אבל כואב לי הלב לזרוק, מצד שני, אם אין שם בכלל או כמעט בכלל יתרונות של ויטמינים ומינרלים, אזרוק.
תודה מראש.
כבר המלצתי כאן על מרק הדלעת, הרגע מחיתי אותי בבלנדר מוט,
קצת פאצ'קראי ושווה כל רגע.
תודה.ישנן ירקות שמעלים את הערך התזונתי שלהם בחימום, כמו למשל גזר.
ברור שמדובר בחימום קל ולא חימום למוות כפי שיש בציר ובכל זאת, עדיין ישנו ערך תזונתי שסביר להניח שגדול יותר מלאכול אותם חיים.
![]()
למה בריא יותר לאכול את הגזר מבושל?
הירק הכתום מכיל כמות יפה של ויטמין A, והתנאי לשחרורו ולספיגתו בגוף הוא מעט שמןwww.ynet.co.il
הכנתי פעם מירקות של ציר - מאפינס טעימיםבושלו המון זמן, הציר כבר הפך למרק (דלעת) נפלא,
אבל כואב לי הלב לזרוק, מצד שני, אם אין שם בכלל או כמעט בכלל יתרונות של ויטמינים ומינרלים, אזרוק.
תודה מראש.
כבר המלצתי כאן על מרק הדלעת, הרגע מחיתי אותי בבלנדר מוט,
קצת פאצ'קראי ושווה כל רגע.
כן, הוספתי גם כמה כפות שמןתודה חנה,
ככה למעוך ולהוסיף ביצים קמח ותבלינים?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.