ירקות שבושלו לציר, מה לעשות אתם?

mיטלמן

Well-known member
בושלו המון זמן, הציר כבר הפך למרק (דלעת) נפלא,
אבל כואב לי הלב לזרוק, מצד שני, אם אין שם בכלל או כמעט בכלל יתרונות של ויטמינים ומינרלים, אזרוק.
תודה מראש.
כבר המלצתי כאן על מרק הדלעת, הרגע מחיתי אותי בבלנדר מוט,
קצת פאצ'קראי ושווה כל רגע.
 

פולגאר

Well-known member
בושלו המון זמן, הציר כבר הפך למרק (דלעת) נפלא,
אבל כואב לי הלב לזרוק, מצד שני, אם אין שם בכלל או כמעט בכלל יתרונות של ויטמינים ומינרלים, אזרוק.
תודה מראש.
כבר המלצתי כאן על מרק הדלעת, הרגע מחיתי אותי בבלנדר מוט,
קצת פאצ'קראי ושווה כל רגע.
ישנן ירקות שמעלים את הערך התזונתי שלהם בחימום, כמו למשל גזר.
ברור שמדובר בחימום קל ולא חימום למוות כפי שיש בציר ובכל זאת, עדיין ישנו ערך תזונתי שסביר להניח שגדול יותר מלאכול אותם חיים.
 

mיטלמן

Well-known member
ישנן ירקות שמעלים את הערך התזונתי שלהם בחימום, כמו למשל גזר.
ברור שמדובר בחימום קל ולא חימום למוות כפי שיש בציר ובכל זאת, עדיין ישנו ערך תזונתי שסביר להניח שגדול יותר מלאכול אותם חיים.
תודה.
 

חנהפ

Active member
בושלו המון זמן, הציר כבר הפך למרק (דלעת) נפלא,
אבל כואב לי הלב לזרוק, מצד שני, אם אין שם בכלל או כמעט בכלל יתרונות של ויטמינים ומינרלים, אזרוק.
תודה מראש.
כבר המלצתי כאן על מרק הדלעת, הרגע מחיתי אותי בבלנדר מוט,
קצת פאצ'קראי ושווה כל רגע.
הכנתי פעם מירקות של ציר - מאפינס טעימים
 
למעלה