|יר| חרשתי קצת על הארכיון

• פותח הנושא toi
  • פורסם בתאריך

toi

New member
|יר| חרשתי קצת על הארכיון

[כי משעמם לי בעבודה] ושמתי לב שרוני פירסם פה את ההמנון של אנק-מורפורק ואני אומר- כל אירוע עולמדיסקי באייקון, נפתח בשירת ההמנון האנק-מורפורקי! מי איתי? יאללה, ללמוד בעל-פה: When dragons belch and hippos flee My thoughts, Ankh-Morpork, are of thee Let others boast of martial dash For we have boldly fought with cash We own all your helmets, we own all your shoes We own all your generals – touch us and you’ll lose Morporkia! Morporkia! Morporkia owns the day! We can rule you wholesale Touch us and you’ll pay We bankrupt all invaders, we sell them souvenirs We ner ner ner ner ner, hner ner hner by the ears Er hner we ner ner ner ner ner Ner ner her ner ner ner hner the ner Er ner ner hner ner, nher hner ner ner [etc] Ner hner ner, your gleaming swords We mortgaged to the hilt Morporkia! Morporkia! Hner ner ner ner ner ner We can rule you wholesale Credit where it’s due

toi

New member
|יר| ובנימה קצת אחרת:

מי שמביא לי כזה [זה שלמטה, ממתכת], אני מבטיח [כמו בטי/נובי] שלא לנשק אותו ולא להוריד לידו את הבגדים.

ויימס

New member
fabricati diem punk ../images/Emo13.gif

או איך שלא אומרים את זה...

toi

New member
|יר|אוסטרלים!חבורה של ממזרים לוגמי בירה מפחית

יש להם כנס דיסקוורלד! ותראו מה הם מקרינים שם! ותראו גם את החלק השני של מה שהם מקרינים שם!

ויימס

New member
היהי, עד לא מזמן היית אחד מהם!

שיט! חזר לי הקראש על סתמרוח! חשבתי שהתגברתי עליו לטובת ויימס...
טוב, הרינסווינד הזה פשוט...
. זה היה ממש מגניב, אבל היו קטעים שקצת נמרחו. למשל בהתחלה, כמה זמן אפשר לראות אותו רץ?! והקטע עם Men at work היה ממש מצחיק, אבל לא היה צורך להשמיע את כ-ל השיר... אבל זה היה ממש מגניב. גם אנחנו צריכים לעשות כזה דבר. אגב, שימו לב כמה קטעי- דיסקוורלד מרובים העלו לאתר. פעם כמעט ולא היה שם כלום חוץ ממה שדניאל (נדמה לי) שם...
וואו, והקטע בסוף... ע-נ-קי!
ספויילר.... " !you bastard " חזק!

toi

New member
|יר| הקטע הכי חזק [שאני מתכנן לשחזר באייקון]

Do deformed rabbit! It's my favourite! ...הייתי אחד מהם? מי? מה? מתי? אני דורש הסבר! או שאני אעלב!

ויימס

New member
לא גרת באוסטרליה פעם? ../images/Emo122.gif

למה אף אחד אחר חוץ ממני לא צפה בסרטונים? זאת חובה!

toi

New member
|יר| לא שידוע לי...

אבל אני כן מתכנן להגיע לשם בשלב כלשהו. ואז אני אחפש במפה את Dijabringabiralong ואגנוב כבשים! יאא!

toi

New member
|יר| הבדיחה על dujabringabiralong

היא בדיחה שלא הבנתי עד לפני חודש בערך, כשקראתי את הספר שוב [בפעם הרביעית]. פשוט לא עלה בדעתי לקרוא את השם בקול רם... ואגב, מסתבר שבדיחת ה all bastards are bastards, but some bastards is Bastards היא לא בדיחה בכלל- זה פתגם אוסטרלי! זה נובע מכך ששם, "ממזר" היא מילה נרדפת גם ל "בחור" וגם ל"מתחכם". לכו תבינו אוסטרלים.

ויימס

New member
../images/Emo13.gif ולחשוב שקראתי לזה "דֶגֶ'לִיבייבי",

במקום "ג'לי בייבי" כי קראתי בעברית.

toi

New member
|יר| "טיח-

רק תגידו אההההההההההבבקשהלאלאלאלאאוץ'."

toi

New member
|יר| לא שידוע לי..., |יר| לא שידוע לי...

אבל אני כן מתכנן להגיע לשם בשלב כלשהו. ואז אני אחפש במפה את Dijabringabiralong ואגנוב כבשים! יאא!, אבל אני כן מתכנן להגיע לשם בשלב כלשהו. ואז אני אחפש במפה את Dijabringabiralong ואגנוב כבשים! יאא!

It's him! It's him!

הבנאדם גאון... למה הוא לא בא לאייקון, למה? (אין צורך לענות לי על זה, מדובר בשאלה רטורית)

למעלה