ישבתי אתמול עם הורי בבית קפה

רוייקו

New member
ישבתי אתמול עם הורי בבית קפה

בטיילת באשדוד. לאמא שלי התחשק לנשנש מאבא שלי כמה צ´יפסים, למרות שהזהרתי אותה שזה ניתקע כמו שהולמים בזנט באדמה: פשוט ניתקע. אמא שלי טבלה כמה צ´יפסים בקטשופ עד שהחלה לכחכח... ונגה כמו חיה רדופה, תרה אחר מקום קרוב להפטר מהמועקה הלוחצת הזו. גם לי ניתקעו שתי חתיכות צ´יפס מזורגגות, אבל הצלחתי להוריד אותם עם שתיה, לאט לאט. יא אללה, איזה לחץ.. אנחנו מתלוצצים על כך שלעיתים שנינו תיכף קמים להפטר מאותה ארוחה שאכלנו. במידה מסויימת אני מרגיש כיאילו עשיתי לאמא שלי עוול, בכך שהכנסתי אותה לסיפור הזה, אבל היא הורידה כבר יותר מ 30 קילו ב 10 חודשים והיא מרוצה מהתוצאה בינתיים. החליפה מלתחה, סוחטת מחמאות - כייף לה. שיהיה לכם אחלה שבוע שבוע של שובע וירידה במישקל. רוייקו

gal33

New member
דוקא צ´יפסים יורדים לי בלי בעיה,

פשוט הם משביעים מאוד מהר, וצריך לאכול אותם עוד יותר לאט מהאכילה האיטית הרגילה.

רוייקו

New member
תלוי איזה ´ציפסים... אלה של מקדונלד

נתקעים ב´ראס בין ענו´ עדיף להמנע בכלל

הדרומי

New member
עד אשדוד אני ברחובות מצאתי מקום

חדש משהו חבל"ז שם המקום ואללה ברח לי זה ברחוב הראשי רחוב הרצל 194? יש שם מקום כזה אפשר לשבת גם בחוץ לצידי עץ התות ושיח הבוגנבילה קפה גלרה נכון בשקט ככה גם אני הספקתי להכיר מקרוב את ה "החר הקטן"שם את האסלה בכללית מקום 10 חניה יש ליד רמנטי ואינטימי

רוייקו

New member
דרומי, אני לא מכיר את המקום או לא

מזהה אותו כפי שאתה מציג אותו... מה זה המקום הזה ?

הדרומי

New member
רוייקו* זה מקום יחסית חדש פעם היה ../images/Emo96.gif ../images/Emo72.gif

שםגלריה לתמונות וממש צמוד יש ים חנות {נדמה לי} לתכשיטים? זה יוצא קצת בפנים אתה בטח מככיר את המקום ואולי את האזור ? מקום חמוד ושקט משהו

הדרומי

New member
רוייקו* נדמה לי שמעבר לכביש בצד

השני יש איזה בנק לא בטוח בזה זה בצד ימין קצת נסתר טיפונת בפנים שם המקום דרך המשי ר"ח הרצל באמת מקום נחמד ואינטמי אפשר לשבת בחוץ מתחת לעץ התות ושיח הבוגונביליה ואפשר לשבת גם בפנים ואת האוטו יש שם מקום אתה בטח מכיר את המקום רק שמקודם היה שם משהוא שעושה מסגרות לתמונות אנחנו "אני והיא" בחרנו לשבת בחוץ לאור הנרות עים תגיעו לשם ספר איך המקום .בהצלחה

הדרומי

New member
עד אשדוד אני ברחובות מצאתי מקום

חדש משהו חבל"ז שם המקום ואללה ברח לי זה ברחוב הראשי רחוב הרצל 194? יש שם מקום כזה אפשר לשבת גם בחוץ לצידי עץ התות ושיח הבוגנבילה קפה גלרה נכון בשקט ככה גם אני הספקתי להכיר מקרוב את ה "החדר הקטן"שם את האסלה בכללית מקום 10 חניה יש ליד רמנטי ואינטימי

ronnymp

New member
ואני אכלתי אותה עם dumping ../images/Emo31.gif

רוייקו - כנראה שזהי תקופת החטאים שלנו צ´יפסים - אצלי עובר יופי (כמו כל השאר - שזה הככככככככל) -
אני משוכנע ש"הרווח" הגדול של ירידה יפה כזו של 30 ק"ג מספקת אותה וגורמת לה המון אושר ותודות שהיא חייבת לך על שדחפת אותה לניתוח הזה . מותר פה ושם גם "ליפול" ו"לחטוא" - כדי להעמיד אותנו במקום ולהיזכר מה אסור . ואתה - למה נתקע לך הצ´יפס - בלי טבעת ? - לא ממש הבנתי את זה אני מבין שאין מקום - אז זה לא נכנס , או יוצא חזרה - אבל שייתקע ??? אני הלכתי לחגוג את פתיחת סניף מגה החדש ליד נהריה . נדלקתי על חטיף על בסיס תמרים עם צימוקים ואגוזים ..... וכמובן שלא הסתפקתי באחד .... וכמובן שגם שתיתי משהו מתוק ..... וכנראה שהשחיתות הזו כללה יותר מדי סוכר בבת אחת ופשוט אכלתי אותה
הגעתי הביתה והתחילו הבחילות , כאבי הראש , צמרמורות - נזרקתי לקנטים בוקס| לאחר חרופ קטן של שעה וחצי הכל עבר .... חבר´ה אל תיבהלו - זו תופעה של מנותחי מעקף קיבה בלבד GBP - תמשיכו לאכול מתוקים ולחטוא - זה מותר היום לקראת החגים (וגם בחגים , וגם אחריהם) . יללה - יום טוב לכולנו רוני

רוייקו

New member
GBP ניתוח למכורים למתוק ומזון

עתיר בנפח קטן ועתיר קלוריות. הניתוח מתחיל להכנס יותר ויותר לתודעת הציבור. מה שהרגיש רוני זו תוצאה של הפרזה באכילת מתוקים. התופעה הזו ניקראת "תסמונת ההצפה" (הצפה של סוכר את המעי הנעקף - חלק של מעי שאינו סובל סוכר) ההרגשה הרעה הזו נמשכת מספר דקות עד חצי שעה.

למעלה