ישדרו את ההופעה של שרית חדד בקיסריה ? עם כן באיזה ערוץ מה התאריך.
T ToXic Mushr00m New member 30/9/04 #1 ישדרו את ההופעה של שרית חדד בקיסריה ? עם כן באיזה ערוץ מה התאריך.
A A v i s h y 1 7 New member 30/9/04 #2 עוד לא ידוע אבל כנראה בסוף החג שנה שעברה שידרו ביום שישי אחרי סוכות
N Nicol1991 New member 30/9/04 #3 מה שבטוח זה ישודר ברשת...אולי בפסח אבל יש לי הרשה שבעוד כמה שבועות מקסימום
מ מוזיקה זה הכי הכי New member 30/9/04 #4 אמרו בתאריך... 23.10 שזה עוד פחות מחודש אל תתפסו אותי במילה
N Nicol1991 New member 30/9/04 #5 וואלה דווקא נשמע הגיוני אמן...אני כבר מתה לראות תהופעה!היה כ"כ מדהים אני רוצה ששוב יהיה יום שלישי...אני מתה לחזור יומיים אחורה
וואלה דווקא נשמע הגיוני אמן...אני כבר מתה לראות תהופעה!היה כ"כ מדהים אני רוצה ששוב יהיה יום שלישי...אני מתה לחזור יומיים אחורה
מ מוזיקה זה הכי הכי New member 30/9/04 #6 כן מאמי אבל גם אם ישדרו תהופעה זה לא יהיה כל ההופעה כולה... אני מקווה שישדרו את הקטע עם סאב ומה אמרת שהם נדבקו אחד לשני <?????
כן מאמי אבל גם אם ישדרו תהופעה זה לא יהיה כל ההופעה כולה... אני מקווה שישדרו את הקטע עם סאב ומה אמרת שהם נדבקו אחד לשני <?????
N Nicol1991 New member 30/9/04 #7 חחחחח בצחוק היו קטעים שהם עמדו אחד מול השני ושרה כזה עושה תנועות מצחיקות
מ מוזיקה זה הכי הכי New member 30/9/04 #8 חחחחחחחח למישהו יש תמונה של שרית וסאב?????????????? בבקשה תעלווו
M Music4Life New member 30/9/04 #10 היה נחמד שהם עלו לשיר איתה אמרו לי שהם יופיעו וזאת היתה הפתעה להרבה כי הרוב לא ידעו... שיר טוב
N Nicol1991 New member 1/10/04 #11 שניהם תותחים עכשיו ראיתי תהופעה של שבת,איזה ביצוע פצצה!חחחחחחח איזה מצחיק לראות את סאב מענטז לצלילי בחוף של טרפטוני חחחחחחח
שניהם תותחים עכשיו ראיתי תהופעה של שבת,איזה ביצוע פצצה!חחחחחחח איזה מצחיק לראות את סאב מענטז לצלילי בחוף של טרפטוני חחחחחחח
מ מוזיקה זה הכי הכי New member 1/10/04 #14 אה אוקיי והוספת אות התמונות כבר מה כתובת האתר שלך ? מה שאבישי שם ?
מ מוזיקה זה הכי הכי New member 1/10/04 #12 אה אוקי מאמי אבל .. שיהיה לך מחשב תעלי תמונות נכון ?? אה חחח מתי יהיה לך מחשב?
M mor mor2 New member 1/10/04 #15 אני רוצה לחזור ליום שלישייייי ואולי לי תהיה תמונה של שרית וסאב..אנלא יודעת איזה תמונות אבא צילם...