ישדרו את זה בTV?

מה נראה לך ??

בטח שישדרו , סביב השעון . אם אתה לא אוהב ספורט זה יצא לך מהאף , אבל אם אתה קצת מבין בספורט או חולה ספורט , זה הולך להיות לך 3 שבעות של כיף .

birdie

New member
אני בת... לא בן

באיזה ערוץ זה יהיה? ובאיזה שעות? איך יודעים?

סליחה

כל השידורים יהיו בערוץ 1 , ואם שבוע הבא יחליט בית המשפט "לסגור" את הערוצים הזרים שגם משדרים כמו יורספורט , צרפת 2 ועוד אז גם שם תוכלי לראות . תראי לגבי השעות שידור אין עדין לוח שידורים מלא , אבל זה אמור להיות מ-9:00 עד 23:00 .

מזה לסגור ערוצים זרים

מה לסגור ערוצים זרים שמשדרים זה דפוק זה מסריח. אם ערוץ אחד קנה את החבילה הכי זולה אז ציך להפגין מול בית משפט אני סופר רצינית ואני זאת שמעדיפה את ערוץ אחד אבל אני חושבת שצריכות להיות מספיק אפשרויות לצפייה. אפשר בבקשה פרטים על כל הסיפור המשפטי כי משהו פה מאוד מסריח.

הסבר קצר

קודם כל ערוץ 1 רצו לעשות את זה גם ביורו , אבל ראו בסופו של דבר שרק הערוץ המורקאי שידר חי , ולכן לא הוגש בקשה לסגירת הערוצים , ובסופו של דבר ראינו את ההצלחה באחוזי הצפיה בערוץ הראשון , הייה להם בסוף הצלחה . דבר נוסף חסימת ערוצים היתה בעבר ואושרה ואנחנו צריכים למנוע את זה . ממכתב שקיבלתי מהמועצה לשידורי כבלים ולווין נאמר לי שהוגשה בקשה גם לוועדה גם לבית משפט , אנחנו צריכים להציף אותם במיילים גם את ערוץ 1 , גם את המועצה לשידורי כבלים ולווין כדי למנוע את זה . אני מקווה שזה לא יקרה .

nitsansh

New member
מתי חסמו ערוצים???

אני לא זוכר מצב כזה... בטח לא באולימפיאדה...

yoss5

New member
היה איזה מקרה

שערוץ 5+ היה משדר רק ליגה אנגלית ובהזמנה (כמו כל הום סינמה וחבריהם) אז רצו לחסום את הערוץ הירדני (אני מסגיר את עצמי ראיתי ליגה אנגלית בערוץ הירדני)

יוֹאב

New member
חסימת ערוצים

רק בעונת הכדורגל האחרונה תבעה חברת "צ'רלטון" מבית המשפט לחסום ערוצים זרים שמשדרים כדורגל, על מנת שלליגה הישראלית יהיה רייטינג גבוה. הערוץ אז ניתן בתשלום - 19.90 ש"ח לארבעה משחקים.

מזל טוב

מזל טוב אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש שמחה !!!!!!!!!!!!!!!!!! יש חופש זיפזופ גם בין שידורי האולימפיאדה !!!!!!!!!!! הצדק ניצח

מאפיה את יודע שלא התקבל ?

בתשובה האחרונה שאמרו לי , שזה יהיה רק שבוע הבא ? ואם זה נכון זה מעולה !

nitsansh

New member
התביעה של צ'רלטון לא לשדר כדורגל

בשבת בערוצים אחרים לא התקבלה.

יוֹאב

New member
ערוץ 1 ככל הנראה

כמו בכל אולימפיאדה, הוא מעביר את רוב השידורים בשידור חי, מסביב לשעון.

למעלה