ישוב ברמה של עיירות פיתוח

shirani14

New member
ישוב ברמה של עיירות פיתוח

לפיד הוקמה עם פוטנציאל אדיר לישוב קהילתי יוקרתי, מה נשאר הכל מסביב מתפתח, מתייקר נותן שירותים לתושבים רק לפיד מזדנבת מאחור ואפילו לא מבינה מה רוצים ממנה?? אז מה אם כפר אורנים טוב יותר? אז מה אם דירה במודיעין עולה יותר מוילה בלפיד, אז מה אם אין מתנ"ס? בריכה? מרכז מסחרי קטן עם בית קפה? מקום לקנות חלב? או ספסלים בכיכר לבני הנוער הנטושים?? חבל שבמשך 10 שנים מיטב האנרגיות וכנראה גם הכסף בוזבז למלחמה בכפר אורנים?? תתעוררו תסדרו כבישים לא רק באזורים שמתגוררים חברי הועד "כולם" יש עוד רחובות, מה עם גינון, והכי חשוב מרכז ספורט הוא שיתן מענה מגוון

adi os

New member
מחירי הבתים בלפיד עולים בהתמדה

הישוב נראה טוב, ואני אספר לך קוריוז(אמיתי לחלוטין) זוג חברים שבא לבקר אותנו ביום שישי בשבוע שעבר כל כך שיבח את יוופיו של הישוב עד אני היפסקתי אותם באמצע בטענה שהם מגזימים, אבל הם חזרו וטענו כי לפיד הוא ישוב יפה מאד(במיוחד הגינון). אני לא רואה תושבים מלפיד שרצים לגור במודיעין ולא בכפר אורנים . וילה ברעות עולה פחות מקוטג' בשכונת בוכמן במודיעין, אז איך את מסבירה את זה, בגלל שרעות היא ברמה של עירת פיתוח? בקשר לנושא "המלחמה" עם כפר אורנים,אין שום מלחמה אלה רצון להגיע לפיתרון צודק והוא סגירת הכביש. אני לא אומר שהכל מושלם אולי ישנם דברים שפשוט צריך לזרז, כמו נושא הבריכה,המרכז וגם בית כנסת. ויפה שעה אחת קודם כי אנחנו פשוט הולכים ומתבגרים. לנו טוב בלפיד(חוץ מהמיסים שהם גבוהים לטעמנו) אבל בקיזוז עם הגנים חינם ויום לימודים ארוך זה לא נורא. ולחברי הועד אני פונה פה, לשים בצד את כל הויכוחים האישיים ולהתרכז בשרות הקהילה שבחרה בכם.

למעלה