ישוע חטאנו סלח לנו

lion 7

New member
ישוע חטאנו סלח לנו

يا رب قد خطات قدامك ولست مستحق ان ادعى لك ابنا / הייתי רוצה לכתוב בערבית ולא בעברית , כי המלים בשפה שלי נוחות יותר מולך יא יסועי , ואם זה היה מלפני אלפיים שנה אז בשפה שדברת בסריאנית , אולם אחינו ישוע אנו ניגשים שוב ושוב אחרי שנפלנו בפח תאות העינים והגוף הנכחד , אתה רבי ומורי וכל חיי יודע מה שצריך להגיד עוד מלפני שעבדך יחשוב על דבריו , הכרת אותי עוד בטרם נוצרתי ברחם האם , הכרת ובחסד ולא בזכות נתת לי שם . אני? לא יאומן , אני שצלבתי אותך במעשיי בחיי הכופר והבזיון לך , אני ? מה קרה שאתה רבי בחרת באדם לא שוה יחס , נזרק מפה העולם הקא אותי , למה אהבת אדם נכשל ובלי מטרה , ביננו עבדך יוזלס לא שוה כלום , שלומאלי , כופר , רגזן , ריק מתוכן , אז למה בחרת בי (כך זה מוכח מחיי שנתת לי רבי ואלוהי. .אם מותר לדבר איתך כי אני אדם בוגד בך ובגד בך , !!) עד כמה סבלת מני בגידות התרחקות , ניכור למשיחי השלי יסועי שאף פעם זנח אותי , אתה רבי הייתי לצידי , זה לא כתוב בשום ספר קדוש שאתה בחרת להיות איתי , אז מה קורה כאן ? למה דוקא אותי ורבים נבחרו , ולפי ידיעתי הם גם נאספו ממזבלות העולם והשבת אותם על כסא מכובד עם מכובדי ונכבדי עמך הטהור , אנחנו בעצם אני? תודה רבה רבה רבה ממעמקי הלב החדש שנתת , הלב ורוח חדשה נתת , תן לי או לאחי מחר שנודה על אחוז ממאית ממה שקיבלנו בלידה החדשה , עבדך מתנצל בפומבי על היותו חרש ועצומת עיניים למבקשי רחמים , אתה אמרת נא לרחם את מי בארץ כך ירחם אתכם מי שבשמיים , בזכותך (וצריך להדגיש שוב ושוב ובצעקות ובקול רם רם רם , כי אתה המלך על חיי) .. יש לנו אם ירצה או ירשה לנו כבוד האלוהים הבן היותר יפה מכל בני אנוש בקשות קטנות לנזקקי עבודה ופרנסה בפורום יקר , למדוכאים מחיי העולם זה , למובטלים לחולים ולכל מי שיש בו פגם פיזי או רוחני שנפגע בכדי שהאב יתהלל בו , ולכל נושאי צלב אם זה גדול או קטן הם זקוקים לצלוב היקר זה שה אלוהים בכדי שיעזור להם , לי אינני ארצה דבר מלבד שאראה אותך , ארצה שמשפחתי תכיר אותך , ארצה וארצה עד כמה שהכח הפיזי והרוחני ירשה לי להכיר אחרים לך יא סיידי אלרב אלעזיז , אין אל בין כל האלים כמוך , תבורך ואני מרגיש שרוחך שחתמם בה אותנו מהללת את האב דרך הבן , סוד השילוש שהתגלה מזה 2 אלפי שנה לנו דחויי העולם , تبارك وتمجد اسم الرب الهنا امين ثم آمين _

אמין ../images/Emo24.gif כאשר נותנים לרוח הקודש להוביל,

לא משנה באיזה שפה כותבים.

lion 7

New member
בשפת האהבה שהיא לדינו

שפה שמימית מאת מקור האהבה אהבה אהבה אהבה , לא מסוג האהבה המזויפת של העולם הזה המסן שצועד אל התהום לצערנו אהבה היא פן אחר מאלוהים הכל יכול מלא קודש אהבה היא המפתח לכל דבר, בסגנון מקודש מלא טוהר אהבה טהורה ובלי תנאים מקדימים נתנה לנו הדחויים חיים אחרים ישוע בא בכדי שתהיה לנו חיים ושיהיה לנו רק טוב (הטבה) חברות מסחריות מפרסמות את מוצריהן בסגנון אחד (נוחות הצרכן) האמת? ואנו יודעים שיש מפעל יחיד שנותן אחריות לעד , מפעל השמים בניצוחו של ישוע מלכנו רבנו ידידנו המוצר המוצע הוא בחינם, המוצר זה קביל על כולם, לא צריך איפורט או איזה ג'ול פיזיקלי או מאמץ פיזי, הסחורה היא לכולם, חיים שלמים בלי פגם, אפילו נצחיים , אין חברה של בני אדם המיצרת מוצר בלי פגם, המוצר של ישוע הוא תכלית הכל ובו הכל כלול, אין צורך למאמץ מקדים בכדי לקבל אותו, מספיק רק להאמין במה שעשה בג'ולג'ת'א תודה רבה ישוע ישוע אנו ניגשים עכשיו גם לארוחת הצהרים שנתת לנו מאת אבי האורות, ואנו גם בזאת מודים לך ונבקש לברך את האוכל לגוף הנכחד , אולם מליונים רבים רעבים גם לזה וגם למילותיך תודה על הכל, ויום מבורך לכולם בשם ישוע

הילמאר

New member
דברי תודה, והלל לישוע

אני לא אשכח איך עזרת לי, שאמרת לי להרגע עם מוזיקה מזרחית ולמצוא את המקום השקט. מאז הרבה פגעו בי ובאמת שחררתי וסלחתי. מאד הצליח ואני ממשיך הלאה ככה תמיד. אתה יועץ משיחי ואלוהים בהחלט חושב עליך טוב.

lion 7

New member
תמיד מתעקשים שהדרך זו או אחרת יאה

ולבסוף נזכרים בדברי אחינו באמונה שלמה המלך שאמר : הכל בטל הבל הבלים תודה שישוע מתפעל בילידיו והם כמו לוחמי ואלופים כמו של לוחמי דוד המלך אמן

1ysrat

New member
אמן ../images/Emo140.gifישוע יודע מה בליבנו לא חשובב השפה

למעלה