ישור שיניים

נחמה173

New member
ישור שיניים

הי,

האם למישהו פה יש נסיון בטיפול אורתודנטי לילדים שלא משתפים פעולה בד"כ עם רופא שיניים.

AnatShemer

New member
לא ממליצה

למספר משפחות שעובדות איתי היתה התנסות לא מוצלחת בבית איזי שפירא. כנראה שיש מגוון גדול של רופאים שעובדים שם (כסוג של התנדבות? או חלק מהתמחות? אני לא בטוחה) ולעיתים קרובות אפשר לפגוש שם רופאים שאין להם גישה טובה במיוחד לילדים מיוחדים. בסופו של דבר הם מציעים טיפול בהרדמה כללית.
אני פוגשת היום משפחה שיש לה ניסיון חיובי במקום אחר , ומחר אפגוש משפחה שהיתה לה לאחרונה התנסות בשניידר- אשאל אותם פרטים ואחזור לכאן.

נחמה174

New member
ישור שיניים

תקווה - תודה על הקישור.
ענת - אשמח להמלצות מנסיון אישי של משפחות. שוחחתי עם איזי שפירא בטלפון והבנתי שיש להם רופא מומחה באורתודנטיה, לא יודעת אם הוא זה שמבצע בפועל את הטיפול (באורתודנטיה אין הרבה מומחים ובהרבה מקומות לרבות מרפאות של קופות חולים מי שמבצע את הטיפולים בפועל זה רופאי שיניים שאינם מומחים באורתודנטיה והאורתודנט רק מפקח על מספר רופאים).

AnatShemer

New member
הם לא ביצעו יישור

אלא טיפולים ובדיקות (עם ובלי הרדמה כללית).
המקום שעליו המליצו במיוחד הוא מרפאה של כללית (סמייל? אני לא בישראל, אז לא בטוחה לגמרי שהמינוחים נכונים...) בבת-ים, שם קיבלו יחס מאוד חם. אבל ההרדמה הכללית שם היא פרטית, לכן בחרו ללכת לשניידר שם ההרדמה מכוסה ע"י הקופה.

נחמה173

New member
תודה ענת

המרפאה הזו ככל הנראה רלוונטית רק למבוטחי כללית. אנחנו במכבי ואכן עשינו במכבידנט טיפול בהרדמה, לא בטוחה שהם עושים גם יישורי שיניים, אבדוק.
אגב במכבידנט ההרדמה היתה ללא עלות אם מביאים אבחון.

תודה בכל אופן.

TikvaBonneh

New member
את רוצה שאני אשאל הורים בפייסבוק?

אני חברה בכמה קבוצות פייסבוק של הורים לילדים בספקטרום וגם בכלל לילדים עם צרכים מיוחדים.

TikvaBonneh

New member
הנה התגובות, בהצלחה

זה מקבוצה פתוחה, הורים רוצים לנשום לרווחה,
אז אני מפרסמת גם את שמות המגיבים, את יכולה למצוא אותם בפייסבוק

[מיכאל חזות]
אנחנו מתחילים בעוד חודש בתל השומר במרפאה לילדים בסיכון הטיפול נעשה בטישטוש, והיינו גם במרפאה באיזי שפירה בסוף נעשה את זה בתל השומר

[מאיה קצין]
אנחנו מטופלים במרפאת פה ולסת ומומי פנים ברמב"ם אצל פרופ איזינבוד. אדם וצוותו אנושיים באופן מיוחד.חלק מהטיפולים נעשו בטשטוש עמוק.מומלץ מאוד

[Rivka Morowitz]
אנחנו מתחילים בעוד שבועיים. בביה"ס לרפואת שיניים של הדסה עין כרם.

[עידית אייכנברנר]
לי יש חבר אורטודנט מקסים, עם גישה פנטסטית לילדים וכדאי מאוד להתייעץ איתו. המרפאה שלו בגדרה. עם זאת, צריך לדעת שלא כל הילדים עם הצרכים המיוחדים הם לקוחות מתאימים ליישור שיניים... בכל אופן - ד"ר ארז פייס http://kesheverikuz.org/PAGE8.asp

ותגובות מקבוצה סגורה, שם מחקתי את השמות. אם את רוצה להגיע אליהם אז או שתבקשי להצטרף לקבוצה או שאני אקשר אותך איתם:

יש לי נסיון רב כמזכירה רפואית במרפאות שיניים, ראיתי הרבה ילדים בטיפול אורטו וגם הפרטי שלי עבר את הטיפול הזה. מה השאלה?

הבן שלי אחרי טיפול אורטודנטי אצל ד״ר בלושטיין ברעננה,היה מעולה עבר ללא בעיות.

ד"ר יעל פרי פרונט בחיפה. מדהימה !!!

brum

New member
אנחנו עומדים לסיים טיפול כזה (שנתיים וחצי)

בגלל המורכבות של הטיפול והסבלנות (שאין) - הלכנו על טיפול בהרדמה מלאה, והבטחנו לו שוחד שווה במיוחד אחרי שיתעורר (אין טעם שאני אגיד מהו, כי לכל ילד יש את הדבר שהוא הכי רוצה בעולם)
אחרי זה כל שלושה חודשים היה צריך להחליף את הברזל של הפלטה, זה הלך קשה בהתחלה, ולפעמים האורתודנט עשה רק חצי מהעבודה שהיה צריך, העיקר להרגיל את הילד לאט לאט, היום, אנחנו כאמור כבר לקראת סוף יישור השיניים, ביקור כל חודש בערך, והילד הולך ברצון.

עשינו את זה במרפאת השיניים לחולים מורכבים בבית החולים שיבא (תל השומר), יש שם גם אורטודנט מקסים שלא מפסיק לנסות להצחיק את הילדים, בזמנו הוא גם היה מנפח לו בלון ועושה ממנו צורות (הפסיק עם זה, לא יודעת למה), אבל הנקודה הכי חשובה שהוא קשוב לילד, וסבלני מאוד, שזה הדבר הכי חשוב כשמחפשים רופא שיניים כלשהו, שם האורתודנט של בני - ד"ר יואב מזור, הוא גם פתח מרפאה פרטית בקרית אונו

למעלה