ישו-שאלה

oreal23

New member
ישו-שאלה

איך אתם יהודים ומאמינים בישו?הרי זה אבסורד!! ישו הוא לא משיח..הוא השתמש בשם ה' המפורש ועשה עם זאת דברים הוכחה נוספת שישו הוא לא משיח..יש לנו עיקרי משיח ,משיח אמור לבוא מבית דוד ולא מבית יוסף!! הנצרות העתיקה המון דברים מאיתנו..ישו הוא לא משיח ואל תשתחוו זו עבודה זרה!!הוא בחיים לא יהיה משיח..משיח אמור להיות מבית דוד!!!!!!!!!!!! הייתי בירושליים היום ונכנסתי לכנסייה כלשהי,פשוט התפוצצתי מצחוק איך הם מדברים לתמונה..(הבתולה הקדושה) איי יאאא..טיפשים שכמותם

הילמאר

New member
לאוראל היקרה מאד

אמנם אני לא פסטור מבשר אבל אנסה להדגיש מספר דברים שאולי יוליכו אותך אל האור: ישוע הוא לא רק משיח הוא משיח ואלוהים בבשר, הוא בן אלוהים הוא אלוהים שירד לארץ להיות עם בני האדם. יש אלפי נבואות בתנ"ך שמדברות על ישוע כמשיח ומתאימות בדיוק לאורח חייו מראשיתו עד מותו ותחייתו! אני מצרף כאן קובץ קטן של חלק מהן ישוע בא מבית דוד גם יוסף אביו וגם אימו מרים היו שייכים ל2 ענפים שונים של בית דוד. קראי את מתי א:1-17 שם מפורטת שושלת היוחסין של ישוע מאביו יוסף ואת לוקס ג:23-38 ושם מפורטת שושלת היוחסין של ישוע מאימו מרים. כי מתי היה יהודי וחשב לפי האב את היוחסין ולוקס היה יווני וחשב לפי האם את היוחסין ושני ההורים היו מבית דוד. העבודה לאיקונין כפי שראית היא פסולה וזרה לאמונה המשיחית, מראשיתה, ועובדי האיקונין נרדפו בחרב כעובדי עבודה זרה מהמאה ה6 לספירה. "האור האמיתי, המאיר כל-אדם היה בא אל העולם. בעולם היה ועל-ידו נהיה העולם, והעולם לא הכירו." יוחנן א:9-10 האמיני בישוע ותיוושעי קבלתי את מתנת חיי העולמים ואל תדחי את ידו המושטת אליך לסליחה. ואמן אני אומר שבדמעות אני מתפלל בעדך לתשועת נפשך האהובה במאד אשר אף לא האלוהים לאר חס על עצמו בעדך אלא הקריב את נפשו בקול זעקה מרה ותחנונים במיתתו על הצלב.

oreal23

New member
תגובה..

אם ישו היה לדבריך אלוהים..והרי הנוצרים גם מאמינים בברית הישנה הרי כתוב בתורתנו הקדושה שאלוהים הוא לא גוף ולא דמות..אז איך ישו יכול להיות אלוהים?הרי הוא בשר ודם..ובתורה שלנו כתוב שאלוהים אין לו דמות ואין לו גוף.. אז שוב איך אלוהים יכול להביא ילדים אם הוא לא גוף ולא נשמה? דבר נוסף..ישו לא עשה ניסים..הוא נכנס לבית המקדש שלנו לקח את השם המפורש אם תתעניין בגמרא שלנו..תראה שישו היה אמורא מאוד קדוש זה נכון הוא היה מאוד חכם..אך אם הוא היה משיח ..למה לא פרסמו את זה בכל העולם כמו במעמד הר סיני?מדוע רק השליחים שלו ידעו זאת?למה הקב"ה לא בא בקול גדול והודיע שהוא המשיח?למה זה לא היה במעמד כמו מעמד הר סיני שכל העולם שמע? בגמרא כתוב שישו היה תלמיד חכם הוא היה בשר ודם..הוא לא יכול להוולד מרוח הקודש..כי מה שאתה אומר שהוא נברא מאלוהים והרי אלוהים הוא לא בשר ודם..אין לו גוף ואין לו דמות..אם הנוצרים מאמינים בברית הישנה..הם מחוייבים גם להאמין בכך. דבר נוסף..אתה עושה לך אלוהים חדש..והרי בתורתנו כתוב שיש רק אלוהים אחד..ז"א שבעצם בנצרות יש שני אלוהים גם ישו וגם אלוהים,האם הדבר הגיוני בעיניך?

הילמאר

New member
הסוד שבשלשא, 3 שהם אחד

אלוהים הוא יחיד, אחד, ואין בלתו אבל יש לו 3 פנים זוהי ישות עם 3 פנים 3 צדדים האב (אלוהים האב) הבן (ישוע) ורוח הקודש. כתוב בתהילים ב על בנו של אלוהים (קטעים נבחרים-"על ה' ועל משיחו...ואני נסכתי מלכי על ציון הר קודשי.....ה' אמר אלי:בני-אתה אני היום ילדתיך...נשקו-בר פן-יאנף ותאבדו דרך.."). מכאן שיש בן לאלוהים. מזמורי תהילים אחרים שבהם כתוב על בנו הם מ"ה 8-7, צ"ז 7, ק"ב 13 26-28 ,ק"ד 4, ק"י 1. ישוע היה עם האב בבריאת העולם ועזר לבוראו, ישוע היה עם אברהם אבינו בשובו מלהכות את המלכים, באגרת אל העברים פרק ז:1-4 כתוב "כי זה, מלכי-צדק, מלך שלם, כהן לאל עליון, אשר יצא לקראת אברהם בשובו מהכות את המלכים ויברכהו, ואשר-חלק-לו אברהם מעשר מכל, שמו יפורש "מלך הצדק" ועוד מלך שלם", הוא מלך השלום, באין-אב, באין-אם, באין יחש ולימיו אין תחילה ולחייו אין סוף, כי אם נדמה לבן-האלוהים, הוא עומד בכהונתו לנצח." ניתן לתאר זאת כ3 יונים שכנפיהן סוככות ומתחברות זו לזו, כך גם נוצר סמל מגן דוד, שמבטא את השילוש הקדוש- אב בן ורוח הקודש. או יחדא, ריבון יחיד ליקום כולו. זה שישוע היה אלוהים ולא חטא זה נס כי אלוהים יכול לעשות הכל, גם לשכון בבשר, גם ליצור עובר בבתולה, גם לעשות ניסים דרך אנוש. הרי היו חנוך ואליהו שלא זכו למות וה' חטפם מהארץ! גם אנחנו המאמינים בה' מודרכים על ידי רוח הקודש ונדמים לישוע הגמרא האמוראים והסבוראים כולם היו אחרי ישוע. בזמנו הייתה רק תורה שבע"פ בידי הפרושים. ולכן ישוע לא עבר על התורה, והם הוסיפו לתורה כללי בני אדם. חי עולמים לא יכול לבא ולהגיד לבני אדם שהוא ה' ועליהם לציית לו ולאהוב אותו בכל ליבם הוא כבר אמר זאת במעמד הר סיני ולא שמעו לקולו. האם הבורא צריך לרדוף אחרי הבריאה?? באהבה רבה , לאחות יקרה מעם ישראל הילמאר

oreal23

New member
בולשיט!!!

אלוהים לא יכול להיות באופן של 3 ישויות אין דבר כזה!!אלוהים הוא אחד ויחיד לא יכול להיות משהו שידמה אותו שהרי נאמר "כל פסל לא תעשון ""לא יהיה לכם אלוהים אחרים על פניי" והרי אתה אומר שישו הוא אלוהים..אז זה סותר את הברית הישנה כביכול התנ"ך שלנו. לגבי התהילים תקרא את הפרשנים שלנו הפרשנים שלנו חיו עוד לפני ישו ,ובטח שישו לא היה עם הבריאה מאיפה השטות הזאת?ישו חי כמה שנים לפני הספירה תתעמק בחייו של ישו..ישו לא היה עם הבריאה ולא היה עם אברהם אבינו..הרי מה הנוצרים עושים?בונים פסל ומשתחווים אליו או לתמונה של הבתולה הקדושה,אין הדבר בעיניך עבודה זרה? ,האמוראים אינם באו אחרי ישו..תתעמק ותראה..תקרא קצת בגמרא אתה יהודי אתה לא נוצרי!! כשתקרא בגמרא תראה הכל מה קרה עם ישו ואיך זה שהוא היה יחד עם האמוראים האחרים.. הגמרא שלנו הייתה לפני הברית החדשה והרי אף אחד לא יכול לומר שהת"ך שלנו שקר,כי לנו יש את ה-מ-ק-ו-ר!!!!!!! הוא היה בתקופה שלהם,הוא השתמש בקלף שם ה' המפורש ועשה עם זה ניסים.. ואז כידוע לך הסיפור עם יהודה איש קריות . סמל מגן דוד מבטא את 4 רוחות השמיים..!!לידיעתך.. יש לנו גם את החנוכייה.. קיצר אתה חיי להתעמק ביהדות כי חירפנו לך את השכל..ישו היה משיח שקר,יש לנו סימנים למשיח. ובטח שהוא לא בא מבית דוד..שאלתי והוא באמ בית יוסף

הילמאר

New member
תשובה

אלוהים אמר פעמים רבות בתנ"ך שהוא בעל פנים רבים, למשל ספר איוב. ישוע בעצמו לא רצה שישתחוו לו ואף אמר זאת כמה פעמים. לגבי הגמרא והאמוראים כתוב בויקיפדיה: 'התלמוד הבבלי כולל בתוכו דברי חכמי בבל וחכמי ארץ ישראל מהתקופה שאחרי חתימת המשנה דהיינו מתחילת המאה ה-3 ועד לסוף המאה ה-5. חכמים אלו מכונים "אמוראים".' התלמוד הוא גמרא בארמית וזמנו של ישוע היא המאה ה1 לספירה ולא השלישית. נכון אני יהודי, אני יהודי מושלם כי הושלמתי בדם ההזיה של שה תמים שה אשר אין בו פגם- ישוע המשיח. השם הזה הילמאר הוא שם בדוי ודבר אין לו עם מוצאי האמיתי. אני יהודי טריפולטאי. כבר התעסקתי עם היהדות! מצד אימי אני ליטאי, כי היא ממשפחת סגל, ולמדתי בסניף של ישיבת פוניבז' של הרב שך אבל זה לא הסתדר אז (לפני 19 שנים) כי לא אהבתי את אלוהים מספיק כפי שאני אוהב אותו עכשיו שהכירותי את כוחו וגבורתו של הפועל בי-ישוע המשיח בן האלוהים הנצלב והחי. הוכחתי מהתנ"ך את טענותיי ולא הלכת והסתכלת בו, המשכת לטעון כנגדי. אמרתי שעל העבודה הזרה הזאת של השתחוות לפסל נרדפו הסוגדים, בחרב. בין 1618-1648 הייתה מלחמה גדולה בגרמניה על הרקע הזה, מלחמת 30 השנה. בסיומה יותר משליש מאוכלוסית גרמניה מתו. ואלו שהיו נגד עבודת הצלמים לא נוצחו. האין זאת תשובה מספקת למאמציה של האמונה המשיחית לבער מתוכה את הנגע הזה?! תודה

oreal23

New member
תגובה

אמרת שאלוהים פעמים רבות בתנ"ך הוא בעל פנים רבים..אין זה במובן הזה,אלא במובן של 13 המידות שהקב"ה הוא בעל פנים של רחום,חנון,ואין בעובדה שיש אלוהים אחרים..כדבריך ישו ..הרי מה בעצם אתה אומר?שישו הוא אלוהים בבשר ודם והוא משיח א.האמוראים חיו בתקופה של המאה ה-1-3 ואחריהם באו אמוראים נוספים במאה ה3-5 ,האמוראים שחיו במאה ה-1 אכן היו יחד עם ישו..האמוראים באותה תקופה היו מאוד קדושים ואפילו יכלו להחיות את המתים,בגלל שהם היו מאוד רוחנים..כך גם ישו,בוודאי אם היית בחור ישיבה אז אתה יודע קצת על הגמרא,הגמרא מספרת שישו היה אמורא מאוד חכם הוא היה יהודי לכל דבר הוא קיים את המצוות כראוי וממש שמר הכל,אז מה בעצם קרה פה ?ישו רצה להוסיף דברים חדשים לדת היהודית הוא בכלל סטה מהדת,הוא לקח את השם המפורש הטמין ברגליו ועשה עם השם המפורש כרצונו ולכן כאשר ריפא אנשים והצליח חשב לעצמו שהוא משיח והפיץ את זה..עכשיו מי שמע על זה?רק השליחים שלו..אצלנו מי שמע?כל העולם,במעמד הר סיני ..כל העולם ידע על זה. פה רק השליחים של ישו. ב.אמרת שישו היה עוד בתקופת הבריאה,מאיפה הבאת את זה?הרי ישו לא היה בכלל בתקופת הבריאה,ישו היה במאה ה-1 כמו שאמרת..אז כבר דבר אחד הסכמנו עליו ג.בתורתנו הקדושה ישנם הוכחות שישו אינו היה משיח ,והוא היה נביא שקר 1)בספר ירמיה פרק כג" פס' כא"-כב" כתוב:"לא שילחתי את הנביאים,והם רצו,לא דיברתי אליהם והם ניבאו,ואם עמדו בסודי וישמיעו דבריי את עמי וישיבום מדרכם הרע ומרע עלליהם"[והרי באמת כך הדבר קרה,הנוצרים היו פעם יהודים!!!] הסבר רש"י:נביאי השקר לא נשלחו מאת ה' ,אם באמת הדבר כפי שהם אומרים הם צריכים לומר את דבריו של ה' ולא את הדברים שבדו מליבם ,אין דרכו של נביא אמת להסיט את העם מדרכם הטובה לרעה מז"א? כידוע לך,אצל הנוצרים מאוד מאמינים ומכבדים את הברית הישנה. בספר ירמיה,הנביא מתעורר נגד נביאי השקר שהיו עד אז ואומר מי הם נביאי השקר: *הם אינם מחזירים את העם למוטה שהוא התפקיד העיקרי של נביאי ה'-והרי מה ישו עשה?הוא הסיט את כולם מהיהדות..הוא לא קירב את העם אלא רק פילג אותו. *במקום שיעבדו את ה' הם משכיחים את העם ואת שם ה'-וזה בדיוק מה שעשה ישו הוא עשה מן דת חדשה.הוא גרם לכולם להאמין שהוא הבן של אלוהים לדבריך. ומיהו נביא האמת? *נביא האמת מדריך את העם לחזור בתשובה,ואין זה עשה ישו. *נביא האמת עומד בסוד ה',קודם שאומר את נבואתו. *נבואת האמת מזהירה מפני אסון העומד להתחולל וקוראת לעם לחזור בתשובה,ואין זה עשה ישו הוא לא בא וקירב את העם לתשובה אלא ההפך הרחיק אותם. פס ל"ב ;"לכן הנני על הנביאים נאם ה' מגנבי דברי איש מאת רעהו ,הנני על הנביאים נאם ה' הלוקחים לשונם וינאמו נאם,הנני על נבאי שקר....ויספרום ויתעו את עמי בשקריהם ובפחזותם,ואנוכי לא שלחתים ולא ציוויתם והועיל לא יועילו לעם הזה נאם ה'" פירוש:החזיונות של ירמיה אכן נכונים, בתחילת הפס' אכן מדובר "מגנבי דברי"-לוקחים את סודי שלא כדין-עפ"י פירוש המקרא.. ז"א שאכן הדבר קרה ישו לקח את השם המפורש הוא השתמש בשם ה' ועשה עם זה דברים. נמשיך בהמשך הפס':ה' לא שלח אותם הם נביאי שקר כתוב זאת במפורש בפס' ולא רק זה ישנו פס' נוסף:פרק יז" פס' ו':"כה אמר ה' ארור הגבר אשר יבטח באדם,ושם בשר זרעו ומן ה' ייסור ליבו.." הפירוש:ארור האיש המצפה שישועתו תבוא מבני אדם,ומן ה' יסור ליבו-הוא יתרחק מה' וסופו להתאכזב..כי אין הישועה תבוא מבשר ודם. מה אתה אומר על זה? עכשיו תאמר שזה שקר?הרי כל העולם מסתמכת על התנ"ך שלנו ועל הנבואות,אם תתעניין יותר בספרים שלנו מאשר בברית החדשה,תראה.. שהמון פעמים בספר ישעיה מצויין על נביאי השקר וכמה שאסור להאמין בם.זה מעט פס' מה שהבאתי לך יש עוד מלא מלא פס' שמראים עוד יותר לגבי נביאי השקר. כיוון שאני מכבדת פה את הפורום ואת אמונתם של בני האדם אתה מוזמן ליצור איתי קשר במסנג'ר [email protected]

oreal23

New member
עוד דבר נוסף

הסתכלתי בתהילים..ואתם מפרשים איך שאתם רוצים..יש לנו את רש"י שחי הרבה לפני ישו.. אני מאוד מתעניינת לדעת מדוע עזבת את היהדות?תיצור איתי קשר במסנג'ר שהבאתי לך . האין זה בעיניך לעבוד עבודה זרה? לקחת תמונה של הבתולה הקדושה ולהסתכל עליה ולדבר אל התמונה,אינך מאמין בתורתנו "כל פסל ותמונה לא תעשון" כשנכנסתי לכנסייה אני חשבתי שאני הוזה.. ראיתי את הנשים כמו לא יודעת מה..מדברות על התמונה ולא רק זה היה פסל של ישו ומריה.. ואנשים דיברו על הפסל.. בני אדם יוצרים את הפסל של ישו ומריה פסל בן יומו ומשתחווים אליו,אין זה בעיניך עבודה זרה? אני חייבת לשוחח איתך,אל תשכח ליצור איתי קשר במסנג'ר כתבתי לך בהודעה הנוספת ששלחתי לך לפני זמן קצר ..

הילמאר

New member
נכון, באמת כבר צריך ליצור קשר במסנג'ר

עדכנתי את המסנג'ר שלי אני אשלח בו את כל הנבואות העיקריות על ישוע ונמשיך לדבר. עכשיו קצת צפוף לי בזמן, אז ביום ד' אכתוב תשובות מפורטות. ברכת השם עליך!

ד ר א ל

New member
בדרך כלל אני לא מתערב בשיחות מסוג זה

אך רציתי לתקן שגיאה גסה. רש"י הלא הוא רבי שמעון יצחקי חי בצרפת במאה ה-11. (נולד בשנת 1040 ונפטר בשנת 1105). זה מעניין שאת אומרת שהוא חי הרבה לפני ישוע (שוב פעם את שוכחת את העניין של לדייק ולהוסיף ע' בסיום כנדרש - אות לכך שאת מכבדת את האנשים איתם את מדברת, האם היה מוצא חן בעיניך שהיו אומרים למשל על רש"י - ימח שמו וזכרו?) להזכירך ישוע פעל בארץ ישראל בזמן בית שני, שכאמור חרב בערך 40 שנה לאחר עזיבתו. בשנת 70 לספירה. ואם אתם בוחרים את רש"י על פני ישוע - תהיו בריאים. כתבת בהודעה הראשונה ש"מצחיק אותך" פעולה פולחנית שעושים נוצרים. תהיי בטוחה שהרבה אחרים צוחקים בחזרה על פעולות פולחניות של יהודים דתיים. נו.. לצחוק זה בריא :) אבל לפעמים לא במקום. כל טוב.

oreal23

New member
תגובה

תראה בעצמך..רש"י חי לפני ישו..ישו חי בימי צדקיהו ומצויין הכל בדיוק בספר ישעיה..שישו היה נביא שקר תראה מה כתבתי בהודעות הקודמות שלי. ואני אקרא ישו כי כך צריך לומר הוא לא היה משיח כלל וכלל!!תקרא את מה שכתבתי ותראה כמה ביסוסים יש לדבריי. דבר נוסף,יהודים אין להם פולחן דתי אין הם משתחווים לפסל שנוצר בן יומו,או לתמונה,אנחנו מאמינים בקב"ה אחד ויחיד שלנו! אין כמו הדת היהודית וכל העולם יודע את זה,לתורה שלנו אין חידושיםיש לנו את המקור,אנו לא מאמינים בנביאי שקר. אנו מאמינים באל אחד..להבדיל משאר הדתות (חוץ מהמוסלמים)

לאוריאל, ראשית הייתי מציעה לך לקרוא

על הפורום, אז תבין שאנחנו לא יהודים, לא כולנו לפחות, ימבקשרים בפורום אנשים מכל הזרמים, נוצרים, יהודים, יהודים משיחים, מוסלמים... שנית, תקרא את התקנון!!!! לצערי ללא כיבוד של ההוראות בתקנון לא להתשמש בשם "ישו" אלא בשם המדוייק והנכון "ישוע", אני אישית לא אוכל לענות לך בצורה עניינית!! כי איך שאתה מבטא שאלותיך, זה בכלל לא לעניין ואני לא רואה כאן סקרנות בלהבין את האמונה, שלו, אלא סתם לעג וזלזול - ןעם זה אנחנו לא מתעסקים!

oreal23

New member
שלום

א.אני לא מזלזלת באף אחד,כל אחד האמונה שלו. אני חוקרת המון על הדת הנוצרית ואני מתעניינת סתם כדי לראות איזה דת באמת הכי שקולה והכי נכונה. אין לי כוונה לזלזל באמונתם של אף אדם,אני רק מוכיחה לכם כמה הדת הזאת שגוייה,למוסלמים וכו'..לא אכפת לי,אבל לעם היהודי שלי לא מגיע להתרחק מה'!!! והייתי רוצה הסבר להבין מה האמונה הזאת,איזה הוכחה יש לה.. דבר נוסף אני בת אני לא בן..חחח תני לי לראות מה הדת שלכם אומרת.

בבקשה, תקראי בפורום! יש המון שרשורים קודמים

שנוגעים לשאלות הספציפיות שלך, אני מציעה לך לעיין בהם ואם דבר עוד לא ברור אז בשמחה נענה לכל שאלה עניינית.. וכן בטון שלך היה זלזול ולעג - זה מה ששידרת לפחות. כל טוב

שרה10955

New member
לאוריאל שלום

קראתי את הדברים שכתבת ואת התשובות שקיבלת. אכן אני גם חושבת שבצורה שהתבטאת היה הרבה מן הלעג והזלזול. רוב האנשים בפורום הזה מאמינים בישוע שהוא בן האלוהים, ואם את רוצה לקבל תשובות את צריכה לכתוב בכבוד, גם אם את לא מסכימה לאמונה זו. אם את באמת מתעניינת ומחפשת את האמת, תמצאי אותה רק בתנ"ך ובברית החדשה. הבעיה היא שלרוב היהודים דעות קדומות על הברית החדשה. מרגע שהם נולדים שוטפים להם את המוח שאסור לקרוא את הברית החדשה, ועוד דברים שחלקם כתבת קודם. אני יהודיה משיחית שמאמינה בתנ"ך ובברית החדשה, ואמונתי בישוע מבוססת על נבואות שכתובות בתנ"ך. יש המון פסוקים בתנ"ך על המשיח, אלא שהם כתובים בצורה מפוזרת ולא ממש גלויה. וזאת למה? כי עם ישראל, העם הנבחר, עזב את אלוהים ובחר ללכת אחרי אלילים. ולכן ישעיהו הנביא ניבא על העם:"שמעו שמוע ואל תבינו, וראו ראו ואל תדעו. השמן לב העם הזה ואזניו הכבד ועיניו השע פן יראה בעיניו ובאזניו ישמע ולבבו יבין ושב ורפא לו" (ישעיהו פרק ו 10-9).וגם: "כי נסך עליכם ה' רוח תרדמה ויעצם את עיניכם את הנביאים ואת ראשיכם החוזים כיסה...כי ניגש העם הזה בפיו ובשפתיו כבדוני, ולבו רחק ממני ..." (ישעיהו כט 13-10) אם התעניינותך היא אמיתית ולא רק רצון להתווכח, עצתי לך לקחת את הברית החדשה ולהתחיל לקרוא בה ולהתפלל לאלוהים שיראה לך את האמת. רק הוא יוכל לפתוח את עיניך להבין את האמת, אבל זה יקרה רק אם תפני אליו בלב נקי וטהור וברצון אמיתי לקבל את האמת. אסיים בפסוק מירמיהו ל"א לא: "הנה ימים באים נאום ה' וכרתי את בית ישראל ואת בית יהודה ברית חדשה". כדאי לך לקרוא את הפסוקים שבהמשך. תודה

salt of earth

New member
אוראל את לא הראשונה ולא האחרונה ששואלת

אמנם את נכנסת והתחלת להעליב ולקלל ולצחוק על האמונה שלנו כבר בהודעה הראשונה שלך, ואני די הופתעתי כאשר אמרת שאת רוצה לחקור את הנצרות מממ אני חושבת שאם היו לי שאלות על דיני כשרות ורציתי לגשת לפורום דתיים אז לא הייתי מתחילה את ההודעה שלי ואומרת שזה אבסורד, שאני מתפוצצת בצחוק והעלבות וקללות מסוג זה. עיינתי בהודעות שלך, ויקירתי את לוקה בבורות מושוועות לגבי האמונה הנוצרית, את אפילו לא יודעת במה הנוצרים מאמינים אומרת דברים שאנחנו מאמינים ב 3 יישויות, מממ איפה זה נאמר? או שאנחנו הוספנו אל לאלוהים. כאמור את לא הראשונה ולא האחרונה שנכנסת כדי להעליב, לריב. אז אני לא יודעת אם כדאי לי להשקיע זמן בדיון איתך. כי כדי שתוכלי לקיים דיון בפורום נצרות את לכל הפחות צריכה לדעת דברים בסיסיים על הנצרות... ולא לטעון דברים שקריים כאילו שנוצרים מאמינים בכך וכך וכשזה לא נכון. אני גם אפילו לא רוצה לשאול אותך אם קראת את הברית החדשה, הרי ברור לי במה מסתכם הידע שלך. אז אם את באמת רוצה ללמוד על הנצרות, ובאמת רוצה דיון. אני צריכה לדעת מקודם, כי לכתוב משיח שקר אלף פעם זה לא נקרא דיון
זה רק נקרא התנהגות טרולית, ועל התנהגות מקבילה בפורום דתיים היית כבר נחסמת מההודעה הראשונה. כפי שאמרה לך אור העולם, יש מלא שרשורים שעוסקים בשאלות כמו שלך וכבר נתנו עליהם את התשובה- אם תרצי תגידי לי ואני אצטט לך הודעות... כאמור חוק חשוב כשניגשים לדיון- צריך לכל הפחות שתדעי על מה את מדברת, מקווה שתיקחי זאת לתשומת לבך.

oreal23

New member
שלום לך

דבר ראשון אין לי שום כוונה לזלזל אני שוב חוזרת ואומרת..אם יש לעג בדבריי אז אני מצטערת. לגבי ה-3 ישויות לא אני אמרתי..אחד ממכם אמר לי את זה וגם מאחר שאני חצי נוצריה...אבל אני בוחרת בדת היהודית כי זו הדת הכי נכונה, כל העולם יודע שהדת היהודית היא הדת הנכונה ,כל מי שאני מכירה מצדיק רק את הדת הזאת ואומרים שהדת הנוצרית היא הדת השגוייה.היהדות היא,מסורת של 3300 שנה..איך אפשר להעיד שזה שקר ולמה שהיא תשתנה ביום אחד? את צריכה ללמוד המון דברים שאת לא יודעת..אני יודעת על שתי הדתות הללו כל כך הרבה.. וברית החדשה?!יודעת יותר טוב ממך.

למעלה