ישיבה מיוחדת של וועדת שרים

ישיבה מיוחדת של וועדת שרים

תחל בעוד שעה. בראש הישיבה יהיה שר האוצר סילוון שלום. השובתים התבצרו היום בכניסה למשכן הכנסת וגרמו לתקלות. חבר הכנסת רן כהן הגיש היום הצעה לסדר היום בנושא השביתה.

חשש בממשלה: קודם הנכים, אחכ קצבאות

חשש בממשלה: קודם הנכים, אחכ קצבאות הזיקנה, להמשך הכתבה מאת רותי סיני, ה"ארץ" המו"מ בצוות שמינתה אתמול הממשלה לנהל משא ומתן עם הנכים חברים ושושבינים רבים, אבל המנדט שלו מצומצם. הוא פועל, למעשה, מכורח שני לאווים - לא לחרוג ממסגרת התקציב שאושרה כתוספת לנכים, כ-400 מיליון שקל, ולא להעניק העדפות גורפות לכל הנכים, רק לאלה שמצבם נחשב קשה במיוחד מבחינה פיסית ו/או כלכלית.

אין התקדמות !

אריה צודקביץ יצא אל הנכים והכריז אין התקדמות! לא ניסוג מעמדותינו! האוצר, מוכן לתת 189 ש"ח לנכים הקשים. "שראש שממשלה יבוא וישב אתנו". השביתה נכנסת ליומה ה-30 .

asloma

New member
בזכות ראש הממשלה, מר אריאל שררן

בוודאי שתושג התקדמות מהירה. הוא יגיש לנו הצעה נדיבה, כל מה שבקשנו יינתן לנו על מגש של כסף. איזה כיף היה לנו לשבות וגם לקבל את כל מה שרצינו ולכולם.. אני מבין שאנו ממשיכים בפיקניק הזה. אבי סלומה

תומכת

New member
אריאל שרון הוא "אבינו שבשמים"

בלעדיו אנחנו א-פ-ס הוא קובע את גורלינו, הוא קובע כיצד נחייה אם נקנה תרופות או כתחליף נחמם את הבית בימים קרים, מענין האם הוא שוקל אם להוציא כסף על תרופות או חימום דירתו הצנועה? צריך לשאול אותו יש לו מנקה? או הוא מנקה לבד את הבית? אני מקנאה בו שיש לו את הדברים האלו, אני לא מקנאה שהוא אוכל במסעדות, שולח את בגדיו לניקוי, נוסע כמה פעמים בחודש לח"ול, אני רק מקנאה שהוא מחמם את הבית, ויכול גם לקנות תרופות, כי אני לא יכולה גם זה, וגם זה. באמת שלא. חבל שהוא לא מודע לדברים אלו:

למעלה