ישיבות מועצת העיר

mbr10

New member
ישיבות מועצת העיר

ישיבות מועצת העיר עוברות להיכל אומנויות הבמה.ההצגה הכי טובה בעיר, צר לי שכך נראים נבחרנו חבורה של ליצנים, הרמה כל-כך נמוכה שבא לבכות. שכולם יחכו כדי שרשעי ובבלתי יוכלו להתענג על כמה שורות עיתונאיות. אנו לא מעניינים אותם אלא רק הם מעניינים את עצמם אז מה אם לא נקבל מלגות זה בסך הכל כסף ואנו בני אדם ולא נורא אם יסתיים הסמסטר. ואת הגב' רשעי שזועקת חמס על שקריה של גרמן על בית הנוער שנמצא בשלבי הקמה ויסתיים בקרוב, מה את הבטחת וקיימת???? האם בכל הפורמים שישבת בהם הצדק היושר והחוק היו נר לרגלייך??? וכשאת מתהדרת כמובילת מאבק ועד ההורים ממה שאני שומע הם לא בדיוק מבינים איזה מאבק הובלת?????סתם במקרה שכחת לציין שמשלימך בתמונה זה כל מה שנזכה לראות ממנו תמונה במקרה הוא אינו מתכוון להשקיע בעיר, אלא רק בסיוע משאית של סולל בונה שמגיעה להתקין שלט בחירות. כן זה תקין וישר עשי לנו טובה והפסיקי לבזבז לנו את החיים ותהי רצינית המפלגה אינה מעניינת אותך אלא רשפי בלבד. אז נודה לך אם תנקי את השטח.

חוצפה

באמת-ישיבת מועצת העיר האחרונה הייתה הצגה הכי טובה בעיר! קדימה אל התאטרון העירוני ("והזול"). אך אדוני אין לך שום זכות להשמיץ את חברת המועצה, אורית רשפי, שנאבקה למינהל תקין מאז שנכנסה למועצה לפני שנה! אני שואל אתכם מה הבעיה שמס' שתיים לא רוצה להיות סגן? האם חבר מועצה מן המניין לא ישפר את העיר? באמת תפסיקו לרדת עליו, הוא יהיה חבר מועצה, ולפחות לא מעניין אותו רק הסגנות ועבר בין כל המועמדים בשביל התפקיד (יודעים את התשובה). אדון יקר, אני מציע לך לא לרדת נמוך ולפגוע באורית, אלא פשוט תצביע למי שאתה רוצה והפסק להשמיץ!!!!

eopeace

New member
מטרת רשפי להפריע

בכל ישיבת מועצת עיר, בכל נושא העולה לדיון, אורית רשפי מתנגדת ללא סיבה. העיקר הכותרות והצעקות. למבקרים כאן שעוד לא היו בישיבת מועצת עיר - בואו וראו במו עיניכם מי עובד למען העיר ומי יושב ומשמיץ והופך הכל לבדיחה. אורית רשפי, למען כותרת בעיתון, מוכנה שבתי הספר לא יהיו מוכנים לפתיחת הלימודים ושהנכים יחכו קצת ויתאפקו עוד... כנראה שטובת העיר אינה עומדת לנגד עיניה של הגב' רשפי שיודעת היטב שהערות מהותיות מקבלות התייחסות עניינית - בהתאם לזאת, גם בדיחות יקבלו התייחסות בהתאם...

תיקון טעות

בישיבת מועצת העיר האחרונה, חילקה רה"ע גרמן, תב"רים בגלל סיום הקדנציה. העירייה נמצאת בגרעונות כבדים, ומאיפה יש את הכסף לתב"רים? אורית רשפי גם שאלה ולא קיבלה תשובה-ולכן נמנה מלהצביע בכל התב"רים, וזאת לא בגלל שהיא תהיה בכותרות העיתונים, אלא שמכיוון שלא קיבלה תשובה, היא עדיפה להמנע להצביע, גם בנושאי חינוך, נוער,תשתיות, כדי שאח"כ לא יאמרו לזה הצבעת ולא זה לא? לידעתך רשפי נמצאת באופוזיציה ולכן מתפקידה לפעול נגד רה"ע אותה אתה מעריץ כל-כך!

גם לך יש כמה טעויות...

גרעון כבד: לנדאו השאיר את הערייה בגרעון של 170 מליון ש"ח. היום הגרעון 60 מליון. בשנה הבאה נתקרב לתקציב מאוזן, דבר לו זוכות ערים מעטות ביותר בארץ. תפקיד האופוזיציה: להילחם על מה שלא נעשה כמו שצריך. אם להצביע נגד תב"רים של ניהול שוטף של העיר (שגם יו"ר ועדת ביקורת ורדה מור מרשימת אוריאלי הצביעה בעדם) ולחלק שוקולדים לקהל בישיבת מועצה זה מה שיש לאופוזיציה בהרצליה לעשות, אז סימן שהעיר מנוהלת לא רק טוב - אלא מצויין. ותודה לרשפי שעזרה להוכיח זאת בישיבת המועצה האחרונה

eopeace

New member
אופוזיציה

לאופוזיציה במערכת שלטונית דמוקרטית יש תפקיד חשוב ומהותי. הוא כולל בדרך כלל התנגדות לשלטון (אך לא בהכרח תמיד) וזהו דבר לגיטימי. ישנם שני סוגי אופוזיציה 1. זו שתמנגדת אוטומטית מתוך טענת "אני אופוזיציה", לא מקיימת דיון מהותי על תכנים אלא מחפשת את התקשורת. 2. אופוזיציה שתמנגדת לשלטון מתוך עקרונות, אידיאולוגיה, הבנה שונה וכן הלאה אך את הדיון על דברים אלו מבססת על תוכן, על מהות ועל עובדות. אורית רשפי נכנסה למועצה במתקפה חסרת בסיס על מנת להשיג כוח פוליטי. רשפי לא היתה אופוזיציה בעלת מהות עניינית וטענותיה לפיכך הן בעלות גוון שאינו רציני. אמנם איני מסכים מבחינה רעיונית עם ורדה מור, למשל, אך את תפקידה כאופוזיציה עשתה ורדה מור לרוב בתוך דיון ענייני ולפיכך אף קיבלה תשובות ענייניות. חבלל שרשפי נשארת עם סיסמאות חסרות תוכן...

mbr10

New member
אופוזיציה

טוב תעשה הגב' רשפי אם תלמד מורדה מור שלמרות היותה אופוזציה וגם יו"ר ועדת הביקורת זכתה להערכה רבה ולהוקרה על עבודתה המקצועית למרות שלא הכל הוסכם. זו ידידי אופוזציה לוחמת למעננו ולא למען האדם הבודד בלבד.רשפי מתעניינת רק ברשפי מפלגת העבודה זו פלטפורמה בלבד וחבל שמפלגת העבודה החליטה על התאבדות כזו.

mbr10

New member
תיקון טעות

מהיכן המיידע על הגרעונות הכבדים? גם מרשפי?עפ"י הדוחות שמוציאים ברשויות העירייה דווקא הקטינה את הגרעון מימי לנדאו. ואם כך הדבר אז כיצד הבטיחה ידידתך שאתה כל- כך מגן עליה למצא תקציב להשלמת שער העיר אבל חוששת לתב"ר בעבור שרותי נכים ומחשבים בבתי הספר, הצגות זולות ואי דיוקים מאפיינים את ההתנהגות הזו וזה מסריח גימיקים אז בו ונהיה רציניים קלפים על השולחן בלי לשקר ולהציג את הפטרונות על הייבלום ולספר שהוא המשלים שלה אפילו הוא לא מאמין בה אחרת היה עוזב הכל ובה לסייע בהצלת העיר, אבל ראה איזה פלא לא הוא לא יבוא אז מה הסיפורים יש אייזה סגן סודי מצגי שווא או סתם בבלת

אל תדאג

תאמין לי רשפי תשלים את פרויקט "שער העיר", בזכות כישרונה בתחום. היא תדאג להוציא את העירייה מגרעונות ותפעל למינהל תקין-משהו פעוט שלא היה בתקופת גרמן. מישהו מוכן להסביר לי מדוע גרמן לא חושפת את דו"ח המבקר? ממה היא פוחדת? למה היא שיקרה בעלון האחרון שלה לגבי מועדון הנוער? מדוע היא צריכה 21 יועצים שעלותם כ-30 מיליון שקל בשנה? מדוע גרמן עומדת בראש כל-כך ועדות עירונית (שבקושי עובדות)? מדוכ גרמן מינתה עובדים רבים ללא מכרז? מדוע רה"ע לא הקימה את האולם לאזרח? מדוע גרמן לא פותחת 3 כיתות א' ברחבי העיר במקום לצופף אותם בשני כיתות שמונות 40 תלמיד? מדוע גרמן לא מינתה נשים לתפקידים בכירים בעירייה (להזכירכם נבחרה אישה לתפקיד מנכ"לית החברה הכלכלית, וגרמן מינתה את אלקאלי במקום! ולא מינתה את מ"מ הדובר כדוברת רשמית!)? מדוע גרמן הנכבדה לא פתרה את בעיות התחבורה? איך לקח לה שנתיים לבנות מדרחוב קטן ומסכן? מדוע היא מסירה את האנטות ומפקירה את ילדנו (המפתח לדבר נמצא אצלה בידיים)? יש לי עוד שאלות, אבל אף אחד ממכם מחברי הפורום התומכים ברה"ע הנכבדה שלנו יוכל לענות לי (אפילו גרמן הבכבודה ובעצמה)?

eopeace

New member
סיסמאות חסרות תוכן, אבל להלן תשובה

חבל שאדוני ההרצלייני ניזון מסיסמאות חסרות תוכן ולא בודק עובדות לפני התפרצות מבולבלת. פרויקט שער העיר הוא פרויקט גרנדיוזי ויומרני שנעשה על ידי אלי לנדאו וביזבז כספים רבים. יעל גרמן, כשנכנסה לתפקידה הבינה כי על מנת להעביר את משרדי העירייה ולהשלים את פרויקט שער העיר, על העירייה להוציא מעל 60 מיליון ש"ח - זהו סכום עצום שמהווה נתח נכבד מהתקציב. האם אדוני מציע לקצץ 40% מתקציב החינוך לשם כך, להפסיק את פעילות הרווחה או להפסיק את העבודות בתשתיות כדי לעשות פרויקט זה? אם רשפי תשלים את שער העיר, תושבי העיר ישלמו על כך בכסף רב. האם כישרונה של רשפי גורם לה להצמיח כסף על העצים, ובאיזה תחום בדיוק מדובר? יעל גרמן צמצמה את גרעונות העירייה מ 145 מיליון ש"ח גרעון מצטבר בסיומה של תקופת לנדאו לפחות מ 70 מיליון ש"ח גרעון מצטבר היום. מועדון הנוער נמצא היום בבנייה וזה מופיע שחור על גבי לבן בעלון: "ביוזמת מועצת הנוער העירונית, תכננתי את מועדון הנוער העירוני בהרצליה שבנייתו תסתיים בראשית 2004." יעל גרמן אף הצליחה להשיג מימון חיצוני חלקי למועדון הנוער כך שלא כל עלותו תהייה מתקציב העירייה. יעל גרמן עומדת בראשות מספר ועדות בצורה סימבולית. למשל, לועדת החינוך יש מ"מ יו"ר, טובה רפאל שעושה עבודה חשובה מאוד בתפקיד זה. התואר נמצא בידי ראש העיר כדי להראות כי החינוך נמצא בראש סדר העדיפויות (והתוצאות ניכרות!) למרות שאין לי פרטים ספציפיים על כיתות א', ידוע לי כי מדובר בהוראות משרד החינוך לפעול כך. בעירייה, כל התפקידים הבכירים נמצאים בידי נשים מלבד כ 4 תפקידים. לכל תפקיד נבחרה או נבחר האדם המתאים ביותר ולא נעשתה איפה ואיפה. כך, ניתן לציין את ביריה גרנות כנציבת פניות הציבור ואת ד"ר מיכל רותם בראשות אגף החינוך (שהחליפה את לאה רוזנברג שהיתה ראש אגף החינוך לפניה וזכתה במכרז לתפקיד בכיר במשרד החינוך). למעשה, בעיריית הרצליה אף פועל מנהל נשים ייחודי בראשות עו"ד דנה סבוראי ומקדם נושאים הקשורים לנשים ובתוך כך שוויון לנשים בצורה נרחבת. במועצת העיר עובדת עם ראש העיר רות רזניק הפועלת בתחום שנים כה רבות ואף היא תומכת בראש העיר ללא טענות על קיפוח נשים. מעבר לכך, מועצת עיריית הרצליה מונה כמעט 50% נשים והאחוז בהרצליה הוא הגבוה בארץ. זאת מעבר לעובדה כי בראשות העיר עומדת אישה (יעל גרמן היא האשה הראשונה בארץ שנבחרה לעמוד בראשות עיר, במקביל למרים פיירברג בנתניה). אחרי כל אלו, טענות כי ישנם גם מספר גברים בתפקידים בכירים ולכן יש קיפוח לנשים נראות קצת מנותקות מהמציאות, לא? לעיריית הרצליה דובר בשם אילן פילו אשר נבחר לתפקידו במכרז. כשנבחרה יעל גרמן לראשות העיר, היו פקקים בכל היציאות מהעיר - בבן גוריון לכיוון רמה"ש, ביציאות לכפר שמריהו ולכביש החוף ממחלף הסירה. יעל גרמן עשתה את כל אשר בידיה על מנת להקל על בעיות התנועה - נאבקה בנתיבי איילון כדי שאלו ייפתחו רק כאשר יש תשתית מתאימה לקלוט את תנועת המכוניות בעיר - והתוצאה היתה הפחתה של הפקקים באזור. בבן גורויון לכיוון רמה"ש פחתו הפקקים. הבעיה היחידה, אשר עלתה בתקופה האחרונה היא באזור מערב העיר כתוצאה מפתיחת קניון ארנה. בעלי הקניון הפועלים במוצהר נגד יעל גרמן, פתחו את הקניון כאשר כביש יציאה ממנו לכיוון ת"א עדיין לא נפתח והדבר יצר עומס מאסיבי באזור. כביש המילוט ייפתח בקרוב והעומס יפחת בצורה ניכרת. מעבר לכל זאת, כל תכנון דרכי התחבורה בעיר נעשה מתוך בדיקה מקצועית ואובייקטיבית של כמות התנועה במקומות שונים ובשעות שונות ונעשה כל שאפשר על מנת להקל על העומס. כך למשל, בהרצליה הצעירה, בתקופת לנדאו, הרחובות החד סיטריים השתוללו - כיוונים מוזרים, הגבלות בשעות וכן הלאה - וכל זאת יצר סיבוך בנסיעה באזור. אנשי המקצוע בדקו באזור את תנועת כלי הרכב וכתוצאה מהבדיקה שינתה יעל גרמן את כיווני התנועה והיום הנסיעה בהרצליה הצעירה נוחה, ברורה והגיונית. הורדת האנטנות באזור מד"א, או בכלל, אינה תלויה בהחלטה של ראש העיר - האנטנות, שאנו לא אוהבים כלל, נמצאות שם כחוק. יעל גרמן הצליחה לשכנע את אלו אשר יכולים להוריד את האנטנות שיורידו אותן והן יורדו עד אפריל. זהו הישג של יעל גרמן כתוצאה מעבודה קשה ולא החלטה שרירותית או סירוב לפעול בנושא. כמובן שנציגי הורי הילדים בלומדים בסמוך ומודאגים מהאנטנות (מודאגים בצדק), לא מקשיבים לתשובה.

תשובה עניינית

בתקווה שאתה אכן מעוניין בתשובות ולא סתם מתקיף, בניגוד למועמדת בה אתה תומך שמנצלת פורום מכובד וענייני כמו מועצת העיר להצגות פתטיות, אני אענה (בקצרה) על דברים שהעלת: 1. אני מקווה מאוד שמשרדי העירייה לא יעברו ל"שער העיר" כי יש דברים הרבה יותר חשובים ודחופים לעשות עם הכסף. אין אחד/ת שלא מסכים/ה שגרמן עשתה נכון כשהחליטה לא לבצע את המעבר במטרה ברורה לחסוך כסף. 2. הטענה לגבי מועדון הנוער פשוט מגוחכת אבל אענה בכל זאת: מועדון הנוער שמוקם בשיתוף פעולה מלא ומעורר גאווה בין מועצת הנוער העירונית לבין ראש העיר נמצא עדיין בשלבי בניה והתמונה המופיעה בדו"ח לתושב היא תמונת המודל שלפיו מקימים את הבניין. לטעון שהוא לא מוקם זה פשוט חסר שחר ולא נכון עובדתית. לך לספורטק ותראה. 3. לאחר מאבק קשה שניהלה העירייה בראשות גרמן מול החברות הסלולריות הן הסכימו להסיר את האנטנות. הן יוסרו באפריל 2004. מי שפוגע בתושבים הן חברות הסלולר. העירייה נאבקה בהן בשם התושבים וזכתה במאבק. אתה מוזמן, כמו כל אחד אחר, לחוג בית של גרמן בו תוכל לשאול את כל השאלות ולקבל תשובות. אבל אם אתה מעוניין רק להתקיף אז בהצלחה. אין בעיה, אתה תומך ברשפי ובהיעדר מצע אתה פונה להתקפה. הייתי עושה אותו הדבר לו הייתי במקומך.

תשובה לשתיכם

בימים אלו מסיימת אורית רשפי, לכתוב את המצע והוא יפורסם במהלך חודש ספטמבר. תודה על התשובות, אך חבריי היקרים אלו תשובות שאינן נכונות, שגרמן נותנת לכם להגיד. סייום שער העיר, יחסוך המון כסף על השכרת המשרדים ברחבי העיר, ופחות ריצות בין המשרדים. בועדת החינוך אומנם יש מ"מ, בשאר הועדות אין וכמעט שלא פועלות. קידום מעמד האישה בעיר-חוץ מגרמן, ביריה גרנות ומיכל רותם, אין נשים בתפקידים בכירים בעירייה, גרנות קיבלה את הגוב בזכות קירבתה לגרמן, ולא מתפקדת ונקראת "נציבה לקבורת תלונות הציבור", רותם אכן זכתה במכרז, אך קודמתה בתפקיד, לאה רוזנברג, אישה אותה אני מעריך עד מאוד, מונתה ללא מכרז? ריבוי חברות המועצה לא קשור לגרמן, אלא שהן נבחרו לתפקיד בזכות עצמן בפריימריז. ועל רות רזניק, אני לא אגיב. מינהל נשים, משמש לעזרה לנשים במצוקה ולא עושה מה שצריך כפי שגרמן הבטיחה! אבל אף אחד ממכם לא ענה לי מדוע גרמן צריכה 21 יועצים שעלותם כ-30 מיליון בשנה? בקשר לכיתות א'-עפ"י הוראות משרד החינוך, פתיחת כיתה נוספת שלא במימון משה"ח, תלויה במימון הרשות המקומית-כלומר הכיתה נוספת יכולה לקום אם גרמן תחפוץ בכך! למועדון הנוער: הוא אכן בשלבי הקמה, אך בעלון הוא מוצג כגמור, וצריכים היה לכתוב שמדובר בהדמייה. ביום הדין (28 לאוקטובר)-הציבור יחליט את דינו!!!

תשובה לשתיכם

בימים אלו מסיימת אורית רשפי, לכתוב את המצע והוא יפורסם במהלך חודש ספטמבר. תודה על התשובות, אך חבריי היקרים אלו תשובות שאינן נכונות, שגרמן נותנת לכם להגיד. סייום שער העיר, יחסוך המון כסף על השכרת המשרדים ברחבי העיר, ופחות ריצות בין המשרדים. בועדת החינוך אומנם יש מ"מ, בשאר הועדות אין וכמעט שלא פועלות. קידום מעמד האישה בעיר-חוץ מגרמן, ביריה גרנות ומיכל רותם, אין נשים בתפקידים בכירים בעירייה, גרנות קיבלה את הגוב בזכות קירבתה לגרמן, ולא מתפקדת ונקראת "נציבה לקבורת תלונות הציבור", רותם אכן זכתה במכרז, אך קודמתה בתפקיד, לאה רוזנברג, אישה אותה אני מעריך עד מאוד, מונתה ללא מכרז? ריבוי חברות המועצה לא קשור לגרמן, אלא שהן נבחרו לתפקיד בזכות עצמן בפריימריז. ועל רות רזניק, אני לא אגיב. מינהל נשים, משמש לעזרה לנשים במצוקה ולא עושה מה שצריך כפי שגרמן הבטיחה! אבל אף אחד ממכם לא ענה לי מדוע גרמן צריכה 21 יועצים שעלותם כ-30 מיליון בשנה? בקשר לכיתות א'-עפ"י הוראות משרד החינוך, פתיחת כיתה נוספת שלא במימון משה"ח, תלויה במימון הרשות המקומית-כלומר הכיתה נוספת יכולה לקום אם גרמן תחפוץ בכך! למועדון הנוער: הוא אכן בשלבי הקמה, אך בעלון הוא מוצג כגמור, וצריכים היה לכתוב שמדובר בהדמייה. ביום הדין (28 לאוקטובר)-הציבור יחליט את דינו!!!

foufoune

New member
רק מקווה כי משלמים לך.....

אין לי ספק כי תושבי הרצליה שאינם מקורבים אישית לרישפי כמוך , יודעים את האמת בניגוד לגיבוב השקרים וההשמצות שאתה וחברתך הטובה רישפי מפיצים בעיר , זו גם הסיבה שאתה ועוד כמה קרובי משפחה וחברים , הנכם היחידים שמצביעים לה , וזאת לפי כל הסקרים אפילו אלו שלכם שסולל בונה מממנת ועוד אי אילו קבלנים שלא אזכיר את שמם. אבל בשם ההרצליינים שבאמת איכפת להם מהעיר אני יכולה להבטיח לך שגם הפעם כמו בבחירות שעברו לפני 5 שנים אורית לא תיכנס למועצה. (במועצה הנוכחית היא נכנסה בשנה החולפת בעקבות פרישה של קודמים לה לסיעה ). ולכן אין לי אלא לאחל לך כי אם אינך קרוב משפחה כדי מאוד שתדאג שישלמו לך כי לקיים את ההבטחות שפיזרה אחרי הבחירות היא לא תוכל.

mbr10

New member
חוצפה

אכן ידיד יקר אצביע למי שאני רוצה, אך איצטלת היושר והכושר הם שקר והטעייה רק מי שאין לו במה להתהדר כך נוהג, ועפי השמועות בעיר גם חברי מפלגת העבודה אינם שבעי רצון אז בו נחשוף מי נמצא מאחור נשים הכל על השולחן ובל נהיה מופתעים.

למעלה