ישיבות צוות ראשונות לשנה החדשה

ישיבות צוות ראשונות לשנה החדשה../images/Emo70.gif

אוקיי אז זוהי בדיוק התקופה שכולם עושים את ישיבות הצוות הראשונות שלהם. פעולות ראשונות, מערכי גיוסים וכדומההה... אז שרשרו לכאן איך ההלך לכם בישיבה הראשונה... איך הצוות שלכם, התקדמות ומה שבא לכם..

מממממ שאתחיל? ../images/Emo168.gif

או קיי... אז כמו שאמרתי.. השנה אני מדריך א כיתות ט' בשבט שלי. זה קצת יותר קשה מבכל מקום אחר מפני שלנו אין חניכים וצריכים גם להביא אלינו וגם לגרום להם להשאר ואף לרצות להדריך בשנה שלאחר מכן שזה ללא ספק קשה ליפול על ילדים שבחיים לא היו בתנועת נוער וכל זה ופתאום להכניס להם את המחויבות השונה הזאת בשבילם. ככה... כמו כן גם נבחר רק מדריך אחד מהשכבה הבוגרת להדרכת ט'... שזה אני. שהוא מדריך ביחד עם קומונר. ואתמול הייתה לי ולקמונר את הישיב הראשונה והיא הייתה ממש ממש מדהימה וכיפית. יש איתי אחלה מדריכה. וממש ממש ממש נהנתי... הספקנו לבנות אתמול את כל מערך הגיוסים שלנו... ורק נקווה לשנה טובה
איך הולך לכם.?

ישיבת צוות..

שימו לב לשעה שבה אני כותבת בפורום =] בכל מקרה, מחר יש לנו ישיבת מדריכים, ואנחנו נכין את המערך גיוסים שלנו לשנה החדשה. אני מקווה שיילך טוב. זו השנה השנייה שלי בהדרכה. אני מדריכה עם יעל.. (תמונה למטה) היא גם כותבת בפורום. -=- הוספתי תמונה מהסמינר מדצים בתל חי .. בחופש הזה.. שבה אני נימצאת עם הבנות ממוצקין =] בתמונה מימין: נועה (כותבת בפורום), עדי, אני! =) , ויעלוש שמדריכה איתי השנה.. המדריכות הצעירות של קרית מוצקין.. שתיהיה לכולנו שנה טובה פוריה עם גיוסים מוצלחים =] אורטל 3>

spraizler

New member
אה מה זה?

אני מבני המושבים.. בני דודים שלי גרו עד לא מזמן בקרית מוצקין.. עכשיו הם עברו לקרית חיים, אבל בן דוד שלי עדיין לומד באורט מוצקין

למעלה