ישיבע בויס

goylem

New member
ישיבע בויס

דיסק נהדר וממש לא איכפת לי אם הם חיקו קצת את מיאמי, העיקר שזה מקצועי ועכשווי. מישהו יכול לכתוב לי את המילים לשיר הראשון "כל המתפלל"?

החלק הראשון:

"כל המתפלל במקום הזה בירושלים כאילו התפלל לפני כסא הכבוד". החלק השני לא ברור די הצורך.

Rצינית

New member
חחח למרות שאינו מבין ת'מילים...

בס"ד עדיין הוא דיסק טוב..-יפה לו:) אך בהחלט דיסק טוב מאד!! נו בטח שיהיה טוב -גרסטנר,לא?!?!-כבר סיכמנו:)

Rצינית

New member
מה השטות כאן בדיוק??

בס"ד ולקשקש על תפוחים במקום על תפוזים זו לא שטות???<אהבתי איך עשית זאת אתמול...אבל למה קיצצת את שמך??> אבל עזוב...לא זה המקום... מה כ"כ לא ברור במה שאני כותבת?? תסביר ואתרגם.-באמת אני רצינית..

Rצינית

New member
כאלו אתה גם לא מבין ת'עברית שלי...

בס"ד אז כך:א. נשתדל בשביל רפוש...ב. כוונתי בהודעותי הנ"ל לצחקק על הקטע שהוא אוהב ת'דיסק ואחרי 2 משפטים(או לפני-לא זוכרת) שואל מה הן המילים?? כאלו איך אתה אוהב בלי להכיר את המילים... הצבתי פרדוקס בהודעה בצורה הומוריסטית-זה הכל!! ואל תקחו אותי רציני..אני סתם:)

התכוונת אל תקחו אותי..

רצינית, נא לא להתבלבל, וגם (דרך אגב) בהודעה הזאת המשכת במעלליך.

Rצינית

New member
המממממממ.....

בס"ד לגבי מעללי אשתדל לא להתעלל...-מה לעשות כזו אני:)-לא אישי, באמת שלא! ואל תקחו אותי "רצינית"...

goylem

New member
מה עם המילים רבותי?

אחותי אומרת שהשיר "כל המתפלל" הוא להיט בסמינר והיא חייבת לדעת את המילים והיא מתביישת לשאול, אז עשו טובה...

Rצינית

New member
חה...-להיט-שפכת אותי מצחוק:)

בס"ד אבל אשיג לך ת'מילים עד מחר להפסקת 10..הן תספקנה לשיר בציבור... אבל בתנאי שתעדכן כי המילים לזכותה של רצינית מתפוז...טוב?? <אני לא גומרת לצחוק על הודעותך...ממש מגניבה:):):):)>

Rצינית

New member
בכיף-אני מודיעה מתי לא לצחוק עלי:)

שמחה שהצטחקקת איתי ועלי:) אם זה עושה לך שמייח- ממש בכיף:)

Rצינית

New member
|תהנה הן המילים לשיר"כל המתפלל"../images/Emo79.gif

בס"ד ''כל המתפלל במקום הזה בירושלים כאילו התפלל לפני כסא הכבוד ששער השמים שם הוא ופתח פתוח לשמוע תפילה'' פרקי דר' אליעזר פרק ל"ה

Rצינית

New member
א.ע.מ:)ותודה לאיש האנונימי שהעביר

בס"ד לכם דרכי,את מילות השיר...

למעלה