ישיבת מועצה "רגועה"

ישיבת מועצה "רגועה"

היום הייתה ישיבת מועצה מעניינת במיוחד. רחלי צעקה, רשפי יצאה באמצע, ניבלו את הפה ובעיקר עשו צחוק מעבודה. בושה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני גאה מאוד בראש העריה שלנו, המקסימה יש לציין, שלעולם אינה יורדת לרמה של כמה חברים במועצה שמציגים בדרך דוחה ואלימה את דעותיהם. ישר כוח יעל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לילה טוב ושקט לכולם..... (אני מקווה שלא יהיו לי סיוטים אחרי היום....)

כולם יודעים מי אחראי על הסגנון הזה

מי שהפך את ישיבות המועצה לקירקס גס ובוטה הם שליחיה של ראש העירייה. באיזה בית ספר למדה בללי ? בבית ספר גרמן ופלד ש"יורה" בחברי מועצה - בבית ספר גרמן ואחרון אחרון חביב - יריב.

eopeace

New member
היית בכלל בישיבת המועצה?

סגנונו של אדם הוא אכן כך - סגנונו של אדם. רחל בללי עשתה דבר מביש וצעקה על חבר מועצה ותיק, יקיר העיר, אהרן טיכנר. היא צעקה עליו ללא סיבה ובצורה גסה. אני לא מחסידי פלד, אבל זה ההערות שיש לך? חיים פלד דיבר דקה-שתיים, אמר מספר דברים שהיו חריפים במידה, אבל בהחלט לא היה בוטה כמו רשפי, בללי ואחרים. חבל שהלכו האנשים כל כך מהר שכן אחרי ההצגה היה דיון מעניין וחשוב.

בללי תמיד צועקת

אבל כאשר היא צועקת לטובת המפלגה שלך אתה לא שומע, יש לך שמיעה בררנית. גם יריב תמיד מדבר בשפת הרחוב, גם כאשר הוא "מתבטא" בישיבות המועצה, גם את זה אתה לא שומע, לכל אדם יש סגנון - ולאריק ובניו אין סיגנון? ומה עם הסגנון של אפל? סיגנונות משחיתים, אנטי חינוכיים, אנטי דמוקרטיים - בדיוק כמו הסיגנון אותו מעודדת ראש העירייה שלך - אולי אפילו יותר חמור. לשאלתך, לא הייתי שם, אחרי היריות של פלד לאוזנה המגכחת של גרמן, ואחרי ה"פוסטמה" של יריב - קואליציית מועצת העיר הרצליה והעומדת בראשה - כולם פסה מבחינה מוסרית, ולראייה תקרא את הסיפור שהביא מי שכן היה בכנס הגסויות הזה שהתכנס היום במרפ"ד.

למעלה