ישיבת W

גם למבי

New member
ישיבת W

שלום לענת! בני בן 9 חודשים בדיוק (מחר). זוחל גחון כארבעה חודשים, עומד על 6 לפחות חודשיים וכבר עשה כמה צעדים של זחילה על 6 אך אח"כ חוזר לגחון. מעפ אחת (מזמן) התיישב מעמידה על 6 ומאז לא. היום הוא התיישב לאחור, לאחר שהתרומם על הברכיים (הוא גם מעמיד את עצמו תוך כדיע השענות על רהיטים נמוכים) והתיישב ישיבת W שאני יודעת שאינה מומלצת. שאלותי: האם אני צריכה לעשות משהו - להוציא אותו מהישיבה? להראות לו ישיבה מ - 6 (הוא מסרב כשאני מנסה)? והאם ישיבת W גם נחשבת לישיבה מהבחינה שהאם מותר לי עכשיו להושיב אותו? עד עכשיו, למעט נסיעות באוטו ונסיעות ספורות בעגלה (בזווית ממש גדולה) לא הושבתי אותו בכלל (ילד של מנשאים). האם הישיבה הזו נחשבת לישיבה הראשונה? המון תודה מראש!!!!! (ד"א אני דנה שדברה איתך בטלפון לפני כמה ימים והיית פשוט מקסימה. לא עדכנתי בקשר לזחילת 6 כי אני מחכה שזה יהיה משמעותי...)

הי דנה

כן, זו כבר התחלה של ישיבה. את יכולה להושיב ולהראות לבנך שיש אפשרות לשבת גם בצורה אחרת כשהרגליים קדימה. את יכולה להציע לו לצאת מישיבה הצידה לזחילה אל צעצוע , על מנת שילמד בהמשך גם את הדרך ההפוכה ( מזחילה לישיבה דרך הצד). תהנו..

גם למבי

New member
תודה ובקשת הבהרה

"כשהרגליים קדימה" - להעביר את הרגליים לקדמת הגוף, כלומר לישיבה ברגליים פשוקות? אני מנסה להראות לו ישיבה הצידה ("נכונה" - שתי הרגליים כפופות לאותו צד) והוא ממש לא אוהב אותה והוא לבד יוצא ממנה לזחילה. ענת, אם הוא לא יגיע לזחילה על 6 משמעותית - מתי את מציעה להביא אותו לייעוץ, כלומר לאיזה גיל להמתין? המון תודה וסליחה שאני משגעת אותך! דנה

דנה , הוא כבר היגיע לזחילת שש

תעדכני עוד שבועיים. אני בטוחה שאז זה יהיה כבר הרבה יותר משמעותי ובמיוחד אם הוא יתאמן בטיפוס ( מדרגות וכד'). לגבי הישיבה: תושיבי אותו כששתי הרגליים קדימה וממצב זה הציעי צעצוע בצד וכך בנך יעבור בעצמו לישיבה צידית ולזחילה.

גם למבי

New member
אעדכן עוד

שבעיים! הוא כבר זחל כמה צעדים על 6 אבל הוא יורד מהר לגחון או שהוא מתקדם בקפיצות (הידיים מתקדמות ואז קפיצ קפוץ ושתי הרגליים מתקדמות יחד. כמו צפרדעון. טוב - אז אעדכן בקרוב ושוב המון תודה על העיצות וההרגעה!!!!! דנה

למעלה