Direct Watch
Member
לצפייה בשידור המשחק לחצו כאן!
הצטרפו לקבוצת הטלגרם שלנו קישורים ישירם לכל המשחקים:
להצטרפות לקבוצת הטלגרם לחץ כאן
לצפייה ישירה, ליגה אנגלית אברטון - טוטנהאם לצפייה ישירה, ליגה אנגלית אברטון טוטנהאם שידור ישיר, ליגה אנגלית אברטון נגד טוטנהאם שידור חי,
מיידסטון מהליגה ה-6 הדיחה את איפסוויץ' מהגביע
סנסציה מטורפת בגביע האנגלי: הקבוצה החובבנית גברה 1:2 על סגנית מוליכת הצ'מפיונשיפ והעפילה לסיבוב החמישי במפעל. ברייטון ניצחה, אברטון הודחה
"אתגעגע לקלופ, לי יש אנרגיה ואולי אאריך חוזה"
פפ נשאל על עזיבת מאמן ליברפול בקיץ והפתיע כשפתח את הדלת לחוזה חדש בסיטי: "אשן טוב יותר בלילה. הופתעתי מהחדשות על יורגן, גם אנחנו נפסיד מזה"
חלאילי: הייתי רוצה לשחק בברצלונה או סיטי
שחקן הנבחרת אחרי ה-0:2 באנדורה: "הליגה האנגלית מתאימה לי, מקווה שבכל הארץ יהיה דו קיום כמו שיש כאן". קינדה שיתף על עתידו ואמר: "יכולתי יותר"10
לרשימת כל משחקי הליגה אנגלית לחצו כאן!
קישור נוסף לצפייה במשחק לחצו כאן!
[link 1]
הצטרפו לקבוצת הטלגרם שלנו קישורים ישירם לכל המשחקים:
להצטרפות לקבוצת הטלגרם לחץ כאן
לצפייה ישירה, ליגה אנגלית אברטון - טוטנהאם לצפייה ישירה, ליגה אנגלית אברטון טוטנהאם שידור ישיר, ליגה אנגלית אברטון נגד טוטנהאם שידור חי,
מיידסטון מהליגה ה-6 הדיחה את איפסוויץ' מהגביע
סנסציה מטורפת בגביע האנגלי: הקבוצה החובבנית גברה 1:2 על סגנית מוליכת הצ'מפיונשיפ והעפילה לסיבוב החמישי במפעל. ברייטון ניצחה, אברטון הודחה
"אתגעגע לקלופ, לי יש אנרגיה ואולי אאריך חוזה"
פפ נשאל על עזיבת מאמן ליברפול בקיץ והפתיע כשפתח את הדלת לחוזה חדש בסיטי: "אשן טוב יותר בלילה. הופתעתי מהחדשות על יורגן, גם אנחנו נפסיד מזה"
חלאילי: הייתי רוצה לשחק בברצלונה או סיטי
שחקן הנבחרת אחרי ה-0:2 באנדורה: "הליגה האנגלית מתאימה לי, מקווה שבכל הארץ יהיה דו קיום כמו שיש כאן". קינדה שיתף על עתידו ואמר: "יכולתי יותר"10
לרשימת כל משחקי הליגה אנגלית לחצו כאן!
קישור נוסף לצפייה במשחק לחצו כאן!
[link 1]