פסיכופט המשחקים
Member
לצפייה בשידור המשחק לחצו כאן!
הצטרפו לקבוצת הטלגרם שלנו קישורים ישירם לכל המשחקים:
להצטרפות לקבוצת הטלגרם לחץ כאן
לצפייה ישירה, ליגה אנגלית אברטון - ליברפול לצפייה ישירה, ליגה אנגלית אברטון ליברפול שידור ישיר, ליגה אנגלית אברטון נגד ליברפול שידור חי,
סאות'גייט: ווייט לא מעוניין להיות זמין לאנגליה
המאמן פרסם את הסגל למשחקי הידידות של שלושת האריות וסיפר: "הייתה הימנעות מצד בן, אני לא יודע למה, אך אני חייב לכבד את ההחלטה". מאיינו גם בחוץ
,הצטרפו לקבוצת הטלגרם שלנו קישורים ישירם לכל המשחקים:
להצטרפות לקבוצת הטלגרם לחץ כאן
לצפייה ישירה, ליגה אנגלית אברטון - ליברפול לצפייה ישירה, ליגה אנגלית אברטון ליברפול שידור ישיר, ליגה אנגלית אברטון נגד ליברפול שידור חי,
סאות'גייט: ווייט לא מעוניין להיות זמין לאנגליה
המאמן פרסם את הסגל למשחקי הידידות של שלושת האריות וסיפר: "הייתה הימנעות מצד בן, אני לא יודע למה, אך אני חייב לכבד את ההחלטה". מאיינו גם בחוץ
העונש החמור בתולדות הפרמייר-ליג: 10 נקודות הופחתו ממאזנה של אברטון
הטופיז ספגו עונש חמור לאחר שהורשעו בעבירה על חוקי הפייר-פליי הפיננסי של הפרמייר-ליג, ויירדו למקום הלפני אחרון בטבלה - כשבמאזנם ארבע נקודות בלבד
יונייטד סימנה את אוליסה, גם ליברפול בעקבותיו
השדים האדומים החליטו ללכת על הווינגר של קריסטל פאלאס וסימנו אותו כיעד מרכזי לקיץ, גם המרסיסיידרס גיששו לגביו. וגם: השחקן שעשוי להיפרד מארסנל
,הטופיז ספגו עונש חמור לאחר שהורשעו בעבירה על חוקי הפייר-פליי הפיננסי של הפרמייר-ליג, ויירדו למקום הלפני אחרון בטבלה - כשבמאזנם ארבע נקודות בלבד
יונייטד סימנה את אוליסה, גם ליברפול בעקבותיו
השדים האדומים החליטו ללכת על הווינגר של קריסטל פאלאס וסימנו אותו כיעד מרכזי לקיץ, גם המרסיסיידרס גיששו לגביו. וגם: השחקן שעשוי להיפרד מארסנל
ספורט
הגרלת רבע גמר הליגה האירופית סידרה לנו דרבי איטלקי ענק, בעוד הדרך של קלופ תעבור בברגמו. לברקוזן נגד ווסטהאם, בנפיקה מול מארסיי. התאריכים כאן
מדשדשת: דורטמונד נכנעה בביתה 3:2 להופנהיים
האורחת הפתיעה את השוורצגלבן משערים של בבו וצמד של בייר בדרך למהפך מרשים. פרנקפורט ו-וולפסבורג נפרדו ב-2:2. באנגליה: וולבס ניצחה 0:1 את שפילד
לרשימת כל משחקי הליגה אנגלית לחצו כאן!
קישור נוסף לצפייה במשחק לחצו כאן!
הגרלת רבע גמר הליגה האירופית סידרה לנו דרבי איטלקי ענק, בעוד הדרך של קלופ תעבור בברגמו. לברקוזן נגד ווסטהאם, בנפיקה מול מארסיי. התאריכים כאן
מדשדשת: דורטמונד נכנעה בביתה 3:2 להופנהיים
האורחת הפתיעה את השוורצגלבן משערים של בבו וצמד של בייר בדרך למהפך מרשים. פרנקפורט ו-וולפסבורג נפרדו ב-2:2. באנגליה: וולבס ניצחה 0:1 את שפילד
לרשימת כל משחקי הליגה אנגלית לחצו כאן!
קישור נוסף לצפייה במשחק לחצו כאן!