שידורי ספורט
Member
לצפייה בשידור המשחק לחצו כאן!
לצפייה ישירה, ליגה אנגלית ארמון קריסטל - ליברפול לצפייה ישירה, ליגה אנגלית ארמון קריסטל ליברפול שידור ישיר, ליגה אנגלית ארמון קריסטל נגד ליברפול שידור חי,
זה לא מלון, זה ארמון
פפ: כרגע אנחנו לא הטובים בעולם, הביקורת מובנת
מאמן מנצ'סטר סיטי התייחס לתקופה המורכבת לאחרונה ואישר שדה ברוינה מתקדם בהחלמתו: "התוצאות הלא טובות עוזרות להבין כמה קשה היה לעשות מה שעשינו"
,לצפייה ישירה, ליגה אנגלית ארמון קריסטל - ליברפול לצפייה ישירה, ליגה אנגלית ארמון קריסטל ליברפול שידור ישיר, ליגה אנגלית ארמון קריסטל נגד ליברפול שידור חי,
זה לא מלון, זה ארמון
פפ: כרגע אנחנו לא הטובים בעולם, הביקורת מובנת
מאמן מנצ'סטר סיטי התייחס לתקופה המורכבת לאחרונה ואישר שדה ברוינה מתקדם בהחלמתו: "התוצאות הלא טובות עוזרות להבין כמה קשה היה לעשות מה שעשינו"
תיקון לעוול? ליברפול הנציחה את האוהדים שנרצחו ב-7 באוקטובר
אחרי התגובה הניטרלית של האדומים לטבח בעוטף עזה, נוצר קרע עמוק בין המועדון לרבים מאוהדיו בישראל. האם המחווה שנעשתה על-ידי הנהלת הקבוצה תביא לאיחוי השבר?
חלאילי: הייתי רוצה לשחק בברצלונה או סיטי
שחקן הנבחרת אחרי ה-0:2 באנדורה: "הליגה האנגלית מתאימה לי, מקווה שבכל הארץ יהיה דו קיום כמו שיש כאן". קינדה שיתף על עתידו ואמר: "יכולתי יותר"10
,אחרי התגובה הניטרלית של האדומים לטבח בעוטף עזה, נוצר קרע עמוק בין המועדון לרבים מאוהדיו בישראל. האם המחווה שנעשתה על-ידי הנהלת הקבוצה תביא לאיחוי השבר?
חלאילי: הייתי רוצה לשחק בברצלונה או סיטי
שחקן הנבחרת אחרי ה-0:2 באנדורה: "הליגה האנגלית מתאימה לי, מקווה שבכל הארץ יהיה דו קיום כמו שיש כאן". קינדה שיתף על עתידו ואמר: "יכולתי יותר"10
ליגה אנגלית: 0:0 בין ליברפול לאברטון
לרשימת כל משחקי הליגה אנגלית לחצו כאן!
קישור נוסף לצפייה במשחק לחצו כאן!
[link 1]
לרשימת כל משחקי הליגה אנגלית לחצו כאן!
קישור נוסף לצפייה במשחק לחצו כאן!
[link 1]