שידורי ספורט
Member
לצפייה בשידור המשחק לחצו כאן!
הצטרפו לקבוצת הטלגרם שלנו קישורים ישירם לכל המשחקים:
להצטרפות לקבוצת הטלגרם לחץ כאן
לצפייה ישירה, ליגה אנגלית ברייטון - טוטנהאם לצפייה ישירה, ליגה אנגלית ברייטון טוטנהאם שידור ישיר, ליגה אנגלית ברייטון נגד טוטנהאם שידור חי,
סטטוס קוו בצמרת: ארסנל וליברפול נפרדו ב-1:1
חניכיו של קלופ קיוו לעלות לפסגה, אך התקשו מול התותחנים ורשמו משחק ליגה שני ברצף ללא ניצחון באנפילד. גבריאל כבש ראשון, סלאח חילק את הנקודות
,הצטרפו לקבוצת הטלגרם שלנו קישורים ישירם לכל המשחקים:
להצטרפות לקבוצת הטלגרם לחץ כאן
לצפייה ישירה, ליגה אנגלית ברייטון - טוטנהאם לצפייה ישירה, ליגה אנגלית ברייטון טוטנהאם שידור ישיר, ליגה אנגלית ברייטון נגד טוטנהאם שידור חי,
סטטוס קוו בצמרת: ארסנל וליברפול נפרדו ב-1:1
חניכיו של קלופ קיוו לעלות לפסגה, אך התקשו מול התותחנים ורשמו משחק ליגה שני ברצף ללא ניצחון באנפילד. גבריאל כבש ראשון, סלאח חילק את הנקודות
האם זו העיר ההיפסטרית בעולם? הכירו את ברייטון
מהמרינה הגדולה באירופה, ועד הרבעים הבוהמייניים עם חיי הלילה הרוחשים – 80 ק"מ דרומית ללונדון נמצאת העיר ברייטון שמתעוררת בקיץ לחיים עם שלל פסטיבלים. הגיע הזמן להכיר את היעד שהיה יותר מדי זמן מתחת לרדאר
ממשיכה להידרדר: יונייטד הפסידה 2:0 לווסטהאם
השדים האדומים ירדו למקום ה-8 ונכנעו משערים של בואן וקודוס. טוטנהאם גברה 1:2 על אברטון, ניוקאסל הפסידה 1:0 ללוטון, שלושער לסולאנקה בבורנמות'16
,מהמרינה הגדולה באירופה, ועד הרבעים הבוהמייניים עם חיי הלילה הרוחשים – 80 ק"מ דרומית ללונדון נמצאת העיר ברייטון שמתעוררת בקיץ לחיים עם שלל פסטיבלים. הגיע הזמן להכיר את היעד שהיה יותר מדי זמן מתחת לרדאר
ממשיכה להידרדר: יונייטד הפסידה 2:0 לווסטהאם
השדים האדומים ירדו למקום ה-8 ונכנעו משערים של בואן וקודוס. טוטנהאם גברה 1:2 על אברטון, ניוקאסל הפסידה 1:0 ללוטון, שלושער לסולאנקה בבורנמות'16
0:1 למנצ'סטר יונייטד על טוטנהאם
חלאילי: הייתי רוצה לשחק בברצלונה או סיטי
שחקן הנבחרת אחרי ה-0:2 באנדורה: "הליגה האנגלית מתאימה לי, מקווה שבכל הארץ יהיה דו קיום כמו שיש כאן". קינדה שיתף על עתידו ואמר: "יכולתי יותר"10
לרשימת כל משחקי הליגה אנגלית לחצו כאן!
קישור נוסף לצפייה במשחק לחצו כאן!
[link 1]
חלאילי: הייתי רוצה לשחק בברצלונה או סיטי
שחקן הנבחרת אחרי ה-0:2 באנדורה: "הליגה האנגלית מתאימה לי, מקווה שבכל הארץ יהיה דו קיום כמו שיש כאן". קינדה שיתף על עתידו ואמר: "יכולתי יותר"10
לרשימת כל משחקי הליגה אנגלית לחצו כאן!
קישור נוסף לצפייה במשחק לחצו כאן!
[link 1]