שידורי ספורט
Member
לצפייה בשידור המשחק לחצו כאן!
הצטרפו לקבוצת הטלגרם שלנו קישורים ישירם לכל המשחקים:
להצטרפות לקבוצת הטלגרם לחץ כאן
לצפייה ישירה, ליגה אנגלית ברנלי - ליברפול לצפייה ישירה, ליגה אנגלית ברנלי ליברפול שידור ישיר, ליגה אנגלית ברנלי נגד ליברפול שידור חי,
ממשיכה להידרדר: יונייטד הפסידה 2:0 לווסטהאם
השדים האדומים ירדו למקום ה-8 ונכנעו משערים של בואן וקודוס. טוטנהאם גברה 1:2 על אברטון, ניוקאסל הפסידה 1:0 ללוטון, שלושער לסולאנקה בבורנמות'16
,הצטרפו לקבוצת הטלגרם שלנו קישורים ישירם לכל המשחקים:
להצטרפות לקבוצת הטלגרם לחץ כאן
לצפייה ישירה, ליגה אנגלית ברנלי - ליברפול לצפייה ישירה, ליגה אנגלית ברנלי ליברפול שידור ישיר, ליגה אנגלית ברנלי נגד ליברפול שידור חי,
ממשיכה להידרדר: יונייטד הפסידה 2:0 לווסטהאם
השדים האדומים ירדו למקום ה-8 ונכנעו משערים של בואן וקודוס. טוטנהאם גברה 1:2 על אברטון, ניוקאסל הפסידה 1:0 ללוטון, שלושער לסולאנקה בבורנמות'16
חדשות
סלאח: לא לשכוח את המשפחות שמתאבלות בעזה
כוכב ליברפול בפוסט תמיכה נוסף בפלסטינים בצל המלחמה: "מתנהלת במזרח התיכון מלחמה אכזרית עם מוות והרס בעזה. שותפים לכאבן של המשפחות המתאבלות"22
,סלאח: לא לשכוח את המשפחות שמתאבלות בעזה
כוכב ליברפול בפוסט תמיכה נוסף בפלסטינים בצל המלחמה: "מתנהלת במזרח התיכון מלחמה אכזרית עם מוות והרס בעזה. שותפים לכאבן של המשפחות המתאבלות"22
ההברקה המפתיעה של ליברפול במאבק האליפות
הוא נחשב לאחד המגנים התוקפים הטובים בעולם, אבל מצד שני פגיע בהגנה. בדיוק את הדיסוננס הזה הצליח יורגן קלופ לפתור כשיצר מטרנט אלכסנדר-ארנולד מהדורה חדשה ועוצמתית של קשר 50-50. אל תתפלאו אם ההברקה הזו תביא אליפות לליברפול
חלאילי: הייתי רוצה לשחק בברצלונה או סיטי
שחקן הנבחרת אחרי ה-0:2 באנדורה: "הליגה האנגלית מתאימה לי, מקווה שבכל הארץ יהיה דו קיום כמו שיש כאן". קינדה שיתף על עתידו ואמר: "יכולתי יותר"10
,הוא נחשב לאחד המגנים התוקפים הטובים בעולם, אבל מצד שני פגיע בהגנה. בדיוק את הדיסוננס הזה הצליח יורגן קלופ לפתור כשיצר מטרנט אלכסנדר-ארנולד מהדורה חדשה ועוצמתית של קשר 50-50. אל תתפלאו אם ההברקה הזו תביא אליפות לליברפול
חלאילי: הייתי רוצה לשחק בברצלונה או סיטי
שחקן הנבחרת אחרי ה-0:2 באנדורה: "הליגה האנגלית מתאימה לי, מקווה שבכל הארץ יהיה דו קיום כמו שיש כאן". קינדה שיתף על עתידו ואמר: "יכולתי יותר"10
ליגה אנגלית: שלושער ללוקאקו, 0:3 לאברטון על סנדרלנד
לרשימת כל משחקי הליגה אנגלית לחצו כאן!
קישור נוסף לצפייה במשחק לחצו כאן!
[link 1]
לרשימת כל משחקי הליגה אנגלית לחצו כאן!
קישור נוסף לצפייה במשחק לחצו כאן!
[link 1]