שידורי ספורט
Member
לצפייה בשידור המשחק לחצו כאן!
הצטרפו לקבוצת הטלגרם שלנו קישורים ישירם לכל המשחקים:
להצטרפות לקבוצת הטלגרם לחץ כאן
לצפייה ישירה, ליגה אנגלית ווסטהאם יונייטד - ארסנל לצפייה ישירה, ליגה אנגלית ווסטהאם יונייטד ארסנל שידור ישיר, ליגה אנגלית ווסטהאם יונייטד נגד ארסנל שידור חי,
לא עוצרת: פאריס סן ז'רמן אחרי קייזה וסנגארה
הקבוצה מעיר האורות מעוניינת בכוכב יובנטוס והחלה במגעים גם לגבי קשר איינדהובן שמחזיק בסעיף שחרור. ברצלונה נכנסת ל"ימים קריטיים" בעסקת קאנסלו
אלופה בתנופה: מהפך ו-1:3 לסיטי על ברנטפורד
ניצחון ליגה חמישי ברציפות לגווארדיולה שרחוק רק 2 נקודות מליברפול, לה משחק עודף. מופאי העלה את המארחת ליתרון, פודן הבקיע שלושער וסידר 3 נק'
חלאילי: הייתי רוצה לשחק בברצלונה או סיטי
שחקן הנבחרת אחרי ה-0:2 באנדורה: "הליגה האנגלית מתאימה לי, מקווה שבכל הארץ יהיה דו קיום כמו שיש כאן". קינדה שיתף על עתידו ואמר: "יכולתי יותר"10
לרשימת כל משחקי הליגה אנגלית לחצו כאן!
קישור נוסף לצפייה במשחק לחצו כאן!
[link 1]
,הצטרפו לקבוצת הטלגרם שלנו קישורים ישירם לכל המשחקים:
להצטרפות לקבוצת הטלגרם לחץ כאן
לצפייה ישירה, ליגה אנגלית ווסטהאם יונייטד - ארסנל לצפייה ישירה, ליגה אנגלית ווסטהאם יונייטד ארסנל שידור ישיר, ליגה אנגלית ווסטהאם יונייטד נגד ארסנל שידור חי,
לא עוצרת: פאריס סן ז'רמן אחרי קייזה וסנגארה
הקבוצה מעיר האורות מעוניינת בכוכב יובנטוס והחלה במגעים גם לגבי קשר איינדהובן שמחזיק בסעיף שחרור. ברצלונה נכנסת ל"ימים קריטיים" בעסקת קאנסלו
אלופה בתנופה: מהפך ו-1:3 לסיטי על ברנטפורד
ניצחון ליגה חמישי ברציפות לגווארדיולה שרחוק רק 2 נקודות מליברפול, לה משחק עודף. מופאי העלה את המארחת ליתרון, פודן הבקיע שלושער וסידר 3 נק'
חלאילי: הייתי רוצה לשחק בברצלונה או סיטי
שחקן הנבחרת אחרי ה-0:2 באנדורה: "הליגה האנגלית מתאימה לי, מקווה שבכל הארץ יהיה דו קיום כמו שיש כאן". קינדה שיתף על עתידו ואמר: "יכולתי יותר"10
לרשימת כל משחקי הליגה אנגלית לחצו כאן!
קישור נוסף לצפייה במשחק לחצו כאן!
[link 1]
,