משחקי ספורט
Member
לצפייה בשידור המשחק לחצו כאן!
הצטרפו לקבוצת הטלגרם שלנו קישורים ישירם לכל המשחקים:
להצטרפות לקבוצת הטלגרם לחץ כאן
לצפייה ישירה, ליגה אנגלית טוטנהאם - אברטון לצפייה ישירה, ליגה אנגלית טוטנהאם אברטון שידור ישיר, ליגה אנגלית טוטנהאם נגד אברטון שידור חי,
וולבק כבש, ברייטון סיימה ב-1:1 עם קריסטל פאלאס
האנגלי שמתאושש מפציעה הבקיע בדקה ה-82 אחרי יותר משלושה חודשים וקבע חלוקת נקודות. איו כבש מנגד, אך קבוצתו סיימה משחק נוסף ללא ניצחון ביתי
,הצטרפו לקבוצת הטלגרם שלנו קישורים ישירם לכל המשחקים:
להצטרפות לקבוצת הטלגרם לחץ כאן
לצפייה ישירה, ליגה אנגלית טוטנהאם - אברטון לצפייה ישירה, ליגה אנגלית טוטנהאם אברטון שידור ישיר, ליגה אנגלית טוטנהאם נגד אברטון שידור חי,
וולבק כבש, ברייטון סיימה ב-1:1 עם קריסטל פאלאס
האנגלי שמתאושש מפציעה הבקיע בדקה ה-82 אחרי יותר משלושה חודשים וקבע חלוקת נקודות. איו כבש מנגד, אך קבוצתו סיימה משחק נוסף ללא ניצחון ביתי
למרות האיסור: דגל ישראל הונף באצטדיון של טוטנהאם
המועדון הלונדוני, שדווקא נחשב כמזוהה עם העם היהודי, החליט שלא לאפשר הכנסת דגלי ישראל למשחק מול פולהאם, אבל למרות זאת הם הונפו. בנוסף, כמחווה לנרצחים נערכה תפילת קדיש ע"י האוהדים היהודים וגם החטופים הוזכרו. הספרס ניצחו 0:2 ועלו לפסגה
"סובלת ממשבר בגללו": בתו של אטו תובעת אותו
מסתבך: אני בת ה-21, שחלוץ העבר הקמרוני לא היה חלק מחייה, הגישה נגדו תביעה אחרי שלא עמד בהתחייבותו לשלם לה 10,000 אירו בחודש. כל הפרטים בפנים
,המועדון הלונדוני, שדווקא נחשב כמזוהה עם העם היהודי, החליט שלא לאפשר הכנסת דגלי ישראל למשחק מול פולהאם, אבל למרות זאת הם הונפו. בנוסף, כמחווה לנרצחים נערכה תפילת קדיש ע"י האוהדים היהודים וגם החטופים הוזכרו. הספרס ניצחו 0:2 ועלו לפסגה
"סובלת ממשבר בגללו": בתו של אטו תובעת אותו
מסתבך: אני בת ה-21, שחלוץ העבר הקמרוני לא היה חלק מחייה, הגישה נגדו תביעה אחרי שלא עמד בהתחייבותו לשלם לה 10,000 אירו בחודש. כל הפרטים בפנים
העונש החמור בתולדות הפרמייר-ליג: 10 נקודות הופחתו ממאזנה של אברטון
הטופיז ספגו עונש חמור לאחר שהורשעו בעבירה על חוקי הפייר-פליי הפיננסי של הפרמייר-ליג, ויירדו למקום הלפני אחרון בטבלה - כשבמאזנם ארבע נקודות בלבד
חלאילי: הייתי רוצה לשחק בברצלונה או סיטי
שחקן הנבחרת אחרי ה-0:2 באנדורה: "הליגה האנגלית מתאימה לי, מקווה שבכל הארץ יהיה דו קיום כמו שיש כאן". קינדה שיתף על עתידו ואמר: "יכולתי יותר"10
,הטופיז ספגו עונש חמור לאחר שהורשעו בעבירה על חוקי הפייר-פליי הפיננסי של הפרמייר-ליג, ויירדו למקום הלפני אחרון בטבלה - כשבמאזנם ארבע נקודות בלבד
חלאילי: הייתי רוצה לשחק בברצלונה או סיטי
שחקן הנבחרת אחרי ה-0:2 באנדורה: "הליגה האנגלית מתאימה לי, מקווה שבכל הארץ יהיה דו קיום כמו שיש כאן". קינדה שיתף על עתידו ואמר: "יכולתי יותר"10
ליגה אנגלית: 0:0 בין ליברפול לאברטון
לרשימת כל משחקי הליגה אנגלית לחצו כאן!
קישור נוסף לצפייה במשחק לחצו כאן!
[link 1]
לרשימת כל משחקי הליגה אנגלית לחצו כאן!
קישור נוסף לצפייה במשחק לחצו כאן!
[link 1]