משחקי כדורגל לצפייה ישירה
Member
לצפייה בשידור המשחק לחצו כאן!
הצטרפו לקבוצת הטלגרם שלנו קישורים ישירם לכל המשחקים:
להצטרפות לקבוצת הטלגרם לחץ כאן
לצפייה ישירה, ליגה אנגלית טוטנהאם - ברנטפורד לצפייה ישירה, ליגה אנגלית טוטנהאם ברנטפורד שידור ישיר, ליגה אנגלית טוטנהאם נגד ברנטפורד שידור חי,
יורגן קלופ החליט לעזוב את ליברפול בסיום העונה
רעידת אדמה בכדורגל העולמי. המאמן הודיע בפתאומיות על עזיבת האדומים בסיום תשע שנים: "נגמרה לי האנרגיה, ידעתי שאצטרך להכריז על זה בשלב מסוים"36
אוויר לנשימה: ארסנל ניצחה 0:5 את קריסטל פאלאס
לאחר 4 משחקים ללא ניצחון, התותחנים סיפקו הצגה בבית ועלו למקום השלישי. איבן טוני חזר מהשעייה בת שמונה חודשים, כבש ונתן לברנטפורד 2:3 על פורסט
חלאילי: הייתי רוצה לשחק בברצלונה או סיטי
שחקן הנבחרת אחרי ה-0:2 באנדורה: "הליגה האנגלית מתאימה לי, מקווה שבכל הארץ יהיה דו קיום כמו שיש כאן". קינדה שיתף על עתידו ואמר: "יכולתי יותר"10
לרשימת כל משחקי הליגה אנגלית לחצו כאן!
קישור נוסף לצפייה במשחק לחצו כאן!
הצטרפו לקבוצת הטלגרם שלנו קישורים ישירם לכל המשחקים:
להצטרפות לקבוצת הטלגרם לחץ כאן
לצפייה ישירה, ליגה אנגלית טוטנהאם - ברנטפורד לצפייה ישירה, ליגה אנגלית טוטנהאם ברנטפורד שידור ישיר, ליגה אנגלית טוטנהאם נגד ברנטפורד שידור חי,
יורגן קלופ החליט לעזוב את ליברפול בסיום העונה
רעידת אדמה בכדורגל העולמי. המאמן הודיע בפתאומיות על עזיבת האדומים בסיום תשע שנים: "נגמרה לי האנרגיה, ידעתי שאצטרך להכריז על זה בשלב מסוים"36
אוויר לנשימה: ארסנל ניצחה 0:5 את קריסטל פאלאס
לאחר 4 משחקים ללא ניצחון, התותחנים סיפקו הצגה בבית ועלו למקום השלישי. איבן טוני חזר מהשעייה בת שמונה חודשים, כבש ונתן לברנטפורד 2:3 על פורסט
חלאילי: הייתי רוצה לשחק בברצלונה או סיטי
שחקן הנבחרת אחרי ה-0:2 באנדורה: "הליגה האנגלית מתאימה לי, מקווה שבכל הארץ יהיה דו קיום כמו שיש כאן". קינדה שיתף על עתידו ואמר: "יכולתי יותר"10
לרשימת כל משחקי הליגה אנגלית לחצו כאן!
קישור נוסף לצפייה במשחק לחצו כאן!