Direct Watch
Member
לצפייה בשידור המשחק לחצו כאן!
הצטרפו לקבוצת הטלגרם שלנו קישורים ישירם לכל המשחקים:
להצטרפות לקבוצת הטלגרם לחץ כאן
לצפייה ישירה, ליגה אנגלית ליברפול - ארסנל לצפייה ישירה, ליגה אנגלית ליברפול ארסנל שידור ישיר, ליגה אנגלית ליברפול נגד ארסנל שידור חי,
ליברפול בחצי גמר גביע הליגה עם 1:5 על ווסטהאם
שחקניו של קלופ טיילו מול הפטישים והעפילו ל-4 האחרונות בסטייל. ג'ונס (צמד), סובוסלאי, גאקפו וסלאח כבשו לזכות הרדס, בואן רק צימק. פולהאם מחכה
,הצטרפו לקבוצת הטלגרם שלנו קישורים ישירם לכל המשחקים:
להצטרפות לקבוצת הטלגרם לחץ כאן
לצפייה ישירה, ליגה אנגלית ליברפול - ארסנל לצפייה ישירה, ליגה אנגלית ליברפול ארסנל שידור ישיר, ליגה אנגלית ליברפול נגד ארסנל שידור חי,
שחקניו של קלופ טיילו מול הפטישים והעפילו ל-4 האחרונות בסטייל. ג'ונס (צמד), סובוסלאי, גאקפו וסלאח כבשו לזכות הרדס, בואן רק צימק. פולהאם מחכה
ההברקה המפתיעה של ליברפול במאבק האליפות
הוא נחשב לאחד המגנים התוקפים הטובים בעולם, אבל מצד שני פגיע בהגנה. בדיוק את הדיסוננס הזה הצליח יורגן קלופ לפתור כשיצר מטרנט אלכסנדר-ארנולד מהדורה חדשה ועוצמתית של קשר 50-50. אל תתפלאו אם ההברקה הזו תביא אליפות לליברפול
,הוא נחשב לאחד המגנים התוקפים הטובים בעולם, אבל מצד שני פגיע בהגנה. בדיוק את הדיסוננס הזה הצליח יורגן קלופ לפתור כשיצר מטרנט אלכסנדר-ארנולד מהדורה חדשה ועוצמתית של קשר 50-50. אל תתפלאו אם ההברקה הזו תביא אליפות לליברפול
2:10: באיירן השפילה את ארסנל בדרך לרבע
חלאילי: הייתי רוצה לשחק בברצלונה או סיטי
שחקן הנבחרת אחרי ה-0:2 באנדורה: "הליגה האנגלית מתאימה לי, מקווה שבכל הארץ יהיה דו קיום כמו שיש כאן". קינדה שיתף על עתידו ואמר: "יכולתי יותר"10
,חלאילי: הייתי רוצה לשחק בברצלונה או סיטי
שחקן הנבחרת אחרי ה-0:2 באנדורה: "הליגה האנגלית מתאימה לי, מקווה שבכל הארץ יהיה דו קיום כמו שיש כאן". קינדה שיתף על עתידו ואמר: "יכולתי יותר"10
ליגה אנגלית: 0:0 בין ליברפול לאברטון
לרשימת כל משחקי הליגה אנגלית לחצו כאן!
קישור נוסף לצפייה במשחק לחצו כאן!
[link 1]
לרשימת כל משחקי הליגה אנגלית לחצו כאן!
קישור נוסף לצפייה במשחק לחצו כאן!
[link 1]