שידורי ספורט
Member
לצפייה בשידור המשחק לחצו כאן!
הצטרפו לקבוצת הטלגרם שלנו קישורים ישירם לכל המשחקים:
להצטרפות לקבוצת הטלגרם לחץ כאן
לצפייה ישירה, ליגה אנגלית ליברפול - צ'לסי לצפייה ישירה, ליגה אנגלית ליברפול צ'לסי שידור ישיר, ליגה אנגלית ליברפול נגד צ'לסי שידור חי,
קלופ: לעולם לא אאמן קבוצה אחרת באנגליה
מאמן ליברפול שהודיע על החלטתו להיפרד בסיום העונה: "היו דמעות, אך נכון שאעזוב. המחליף? המועדון לא צריך עצה מהזקן שעוזב". לברון נפרד: "נתגעגע"11
צ'אבי אלונסו פייבוריט להחליף את קלופ בליברפול
הספרדי מוביל בסוכנויות ההימורים, גם דה זרבי וג'רארד הוזכרו. בגרמניה מאמינים שהמאמן ייקח שנת שבתון, כשאחריה הוא עשוי להצטרף לנבחרת. כל הפרטים10
חלאילי: הייתי רוצה לשחק בברצלונה או סיטי
שחקן הנבחרת אחרי ה-0:2 באנדורה: "הליגה האנגלית מתאימה לי, מקווה שבכל הארץ יהיה דו קיום כמו שיש כאן". קינדה שיתף על עתידו ואמר: "יכולתי יותר"10
לרשימת כל משחקי הליגה אנגלית לחצו כאן!
קישור נוסף לצפייה במשחק לחצו כאן!
הצטרפו לקבוצת הטלגרם שלנו קישורים ישירם לכל המשחקים:
להצטרפות לקבוצת הטלגרם לחץ כאן
לצפייה ישירה, ליגה אנגלית ליברפול - צ'לסי לצפייה ישירה, ליגה אנגלית ליברפול צ'לסי שידור ישיר, ליגה אנגלית ליברפול נגד צ'לסי שידור חי,
קלופ: לעולם לא אאמן קבוצה אחרת באנגליה
מאמן ליברפול שהודיע על החלטתו להיפרד בסיום העונה: "היו דמעות, אך נכון שאעזוב. המחליף? המועדון לא צריך עצה מהזקן שעוזב". לברון נפרד: "נתגעגע"11
צ'אבי אלונסו פייבוריט להחליף את קלופ בליברפול
הספרדי מוביל בסוכנויות ההימורים, גם דה זרבי וג'רארד הוזכרו. בגרמניה מאמינים שהמאמן ייקח שנת שבתון, כשאחריה הוא עשוי להצטרף לנבחרת. כל הפרטים10
חלאילי: הייתי רוצה לשחק בברצלונה או סיטי
שחקן הנבחרת אחרי ה-0:2 באנדורה: "הליגה האנגלית מתאימה לי, מקווה שבכל הארץ יהיה דו קיום כמו שיש כאן". קינדה שיתף על עתידו ואמר: "יכולתי יותר"10
לרשימת כל משחקי הליגה אנגלית לחצו כאן!
קישור נוסף לצפייה במשחק לחצו כאן!