שידורי ספורט
Member
לצפייה בשידור המשחק לחצו כאן!
הצטרפו לקבוצת הטלגרם שלנו קישורים ישירם לכל המשחקים:
להצטרפות לקבוצת הטלגרם לחץ כאן
לצפייה ישירה, ליגה אנגלית צ'לסי - פולהאם לצפייה ישירה, ליגה אנגלית צ'לסי פולהאם שידור ישיר, ליגה אנגלית צ'לסי נגד פולהאם שידור חי,
אראוחו לא ממהר לחדש חוזה, כריסטנסן יימכר?
בצל החיזורים מבאיירן, האורוגוואי משהה את המו"מ עם ברצלונה שעשויה להתפתות מהצעה גדולה. הקטלונים חושבים למכור את הדני שזוכה לחיזורים מאנגליה
,הצטרפו לקבוצת הטלגרם שלנו קישורים ישירם לכל המשחקים:
להצטרפות לקבוצת הטלגרם לחץ כאן
לצפייה ישירה, ליגה אנגלית צ'לסי - פולהאם לצפייה ישירה, ליגה אנגלית צ'לסי פולהאם שידור ישיר, ליגה אנגלית צ'לסי נגד פולהאם שידור חי,
אראוחו לא ממהר לחדש חוזה, כריסטנסן יימכר?
בצל החיזורים מבאיירן, האורוגוואי משהה את המו"מ עם ברצלונה שעשויה להתפתות מהצעה גדולה. הקטלונים חושבים למכור את הדני שזוכה לחיזורים מאנגליה
שמונה כוכבי צ'לסי ורונאלדו אחד: מוריניו בחר את הרכב כל הזמנים שלו
"המיוחד" חשף את ה-11 הטובים ביותר שעברו תחתיו, ואין ספק שהוא שומר אמונים לבלוז. צ'ך גבר על קסיאס בין הקורות, וגם צ'אבי אלונסו, ראמוס, בנזמה וזלאטן נותרו בחוץ
עשתה את שלה: טוטנהאם גברה על ברנלי בגביע
התרנגולים עלו לשלב 32 האחרונות בגביע בזכות ניצחון 0:1 מינימלי משער מופלא של פורו בדקה ה-79. 0:1 לפולהאם על רוטרהאם, 1:1 בין ברנטפורד לוולבס
,"המיוחד" חשף את ה-11 הטובים ביותר שעברו תחתיו, ואין ספק שהוא שומר אמונים לבלוז. צ'ך גבר על קסיאס בין הקורות, וגם צ'אבי אלונסו, ראמוס, בנזמה וזלאטן נותרו בחוץ
עשתה את שלה: טוטנהאם גברה על ברנלי בגביע
התרנגולים עלו לשלב 32 האחרונות בגביע בזכות ניצחון 0:1 מינימלי משער מופלא של פורו בדקה ה-79. 0:1 לפולהאם על רוטרהאם, 1:1 בין ברנטפורד לוולבס
פרסום ראשון | מגעים בין פולהאם לשחטאר על רכישת מנור סולומון
הישראלי, שכבש בשלושת משחקיו האחרונים בקוטג'רס, אמור לחזור בתום העונה לקבוצה האוקראינית ממנה הוא מושאל. האנגלים מעוניינים להשאירו ולהחתימו על חוזה ארוך טווח ומשודרג. גם הבכירות בפרמייר-ליג עוקבות
חלאילי: הייתי רוצה לשחק בברצלונה או סיטי
שחקן הנבחרת אחרי ה-0:2 באנדורה: "הליגה האנגלית מתאימה לי, מקווה שבכל הארץ יהיה דו קיום כמו שיש כאן". קינדה שיתף על עתידו ואמר: "יכולתי יותר"10
,הישראלי, שכבש בשלושת משחקיו האחרונים בקוטג'רס, אמור לחזור בתום העונה לקבוצה האוקראינית ממנה הוא מושאל. האנגלים מעוניינים להשאירו ולהחתימו על חוזה ארוך טווח ומשודרג. גם הבכירות בפרמייר-ליג עוקבות
חלאילי: הייתי רוצה לשחק בברצלונה או סיטי
שחקן הנבחרת אחרי ה-0:2 באנדורה: "הליגה האנגלית מתאימה לי, מקווה שבכל הארץ יהיה דו קיום כמו שיש כאן". קינדה שיתף על עתידו ואמר: "יכולתי יותר"10
ליגה אנגלית: שלושער ללוקאקו, 0:3 לאברטון על סנדרלנד
לרשימת כל משחקי הליגה אנגלית לחצו כאן!
קישור נוסף לצפייה במשחק לחצו כאן!
[link 1]
,לרשימת כל משחקי הליגה אנגלית לחצו כאן!
קישור נוסף לצפייה במשחק לחצו כאן!
[link 1]
,