שידורי ספורט
Member
לצפייה בשידור המשחק לחצו כאן!
לצפייה ישירה, ליגה גרמנית - בונדסליג דורטמונד - RB לייפציג לצפייה ישירה, ליגה גרמנית - בונדסליג דורטמונד RB לייפציג שידור ישיר, ליגה גרמנית - בונדסליג דורטמונד נגד RB לייפציג שידור חי,
10 השחקנים שניצחו הכי הרבה בליגה מאז 2010
ב'טרנספרמרקט' בדקו מי השחקנים שרשמו הכי הרבה ניצחונות בחמש הליגות הבכירות מאז תחילת העשור הקודם: מסי בראש, רונאלדו רק חמישי. כל הרשימה בפנים16
,לצפייה ישירה, ליגה גרמנית - בונדסליג דורטמונד - RB לייפציג לצפייה ישירה, ליגה גרמנית - בונדסליג דורטמונד RB לייפציג שידור ישיר, ליגה גרמנית - בונדסליג דורטמונד נגד RB לייפציג שידור חי,
10 השחקנים שניצחו הכי הרבה בליגה מאז 2010
ב'טרנספרמרקט' בדקו מי השחקנים שרשמו הכי הרבה ניצחונות בחמש הליגות הבכירות מאז תחילת העשור הקודם: מסי בראש, רונאלדו רק חמישי. כל הרשימה בפנים16
"משפחה שנייה של עשרות אלפי צופים": 14 מילדי העוטף יצפו הערב בקלאסיקר
ארגון אוהדי דורטמונד בישראל דאג לגייס עשרות אלפי שקלים כדי להטיס את הילדים לצפות במפגש בין דורטמונד לבאיירן (19:30), ולאפשר להם קצת אסקפיזם אחרי מתקפת הטרור הנוראית ב-7 באוקטובר. אדם להב, שיזם את המהלך: "לא מרגיש שזו מצווה, אלא משהו יותר גדול מזה"
גווארדיולה בשפל היסטורי: אני צריך למצוא פיתרון
ההפסד של סיטי 1:0 לווילה שבר שיאים שליליים עבור המאמן שהודה: "הקבוצה הטובה יותר ניצחה, אני פה כדי לעזור לשחקנים". קיון: "סיטי במיני משבר"
,ארגון אוהדי דורטמונד בישראל דאג לגייס עשרות אלפי שקלים כדי להטיס את הילדים לצפות במפגש בין דורטמונד לבאיירן (19:30), ולאפשר להם קצת אסקפיזם אחרי מתקפת הטרור הנוראית ב-7 באוקטובר. אדם להב, שיזם את המהלך: "לא מרגיש שזו מצווה, אלא משהו יותר גדול מזה"
גווארדיולה בשפל היסטורי: אני צריך למצוא פיתרון
ההפסד של סיטי 1:0 לווילה שבר שיאים שליליים עבור המאמן שהודה: "הקבוצה הטובה יותר ניצחה, אני פה כדי לעזור לשחקנים". קיון: "סיטי במיני משבר"
עומר דמארי חתם ברד בול זלצבורג
ליגה גרמנית: 0:2 לבאיירן מינכן, 0:5 לדורטמונד
לרשימת כל משחקי הליגה גרמנית - בונדסליג לחצו כאן!
קישור נוסף לצפייה במשחק לחצו כאן!
[link 1]
ליגה גרמנית: 0:2 לבאיירן מינכן, 0:5 לדורטמונד
לרשימת כל משחקי הליגה גרמנית - בונדסליג לחצו כאן!
קישור נוסף לצפייה במשחק לחצו כאן!
[link 1]