עכשיו לצפייה
Member
לצפייה בשידור המשחק לחצו כאן!
הצטרפו לקבוצת הטלגרם שלנו קישורים ישירם לכל המשחקים:
להצטרפות לקבוצת הטלגרם לחץ כאן
לצפייה ישירה, ליגה ספרדית אלמריה - סביליה לצפייה ישירה, ליגה ספרדית אלמריה סביליה שידור ישיר, ליגה ספרדית אלמריה נגד סביליה שידור חי,
ריאל מאשימה את לאפורטה וצ'אבי בטעות השופט
דיווח: במשרדי הבלאנקוס כעסו על ההצהרות של נשיא ומאמן ברצלונה אחרי המשחק מול אלמריה בסוף ינואר, בטענה שזה הפעיל לחץ על השופטים וגרם להם לנזק31
"ריאל מדריד תזכה באליפות, בארסה בצ'מפיונס"
אחרי שעזב את ספרד בקיץ כסמל של שתי קבוצות, איבן ראקיטיץ' נפתח: "אני בר מזל שהיה לי את מודריץ', פשוט תיהנו ממנו". וגם: פדרי, גאבי, פרס וג'וד14
אינטר הודחה מהגביע האיטלקי עם 2:1 לבולוניה
הנראזורי היו עדיפים, אך לאוטרו החמיץ פנדל והמשחק הלך להארכה. אגוסטו כבש ראשון, בוקמה ואנדוי הפכו. בספרד: ניצחונות לוויאריאל ואתלטיק בילבאו
לרשימת כל משחקי הליגה ספרדית לחצו כאן!
קישור נוסף לצפייה במשחק לחצו כאן!
[link 1]
,הצטרפו לקבוצת הטלגרם שלנו קישורים ישירם לכל המשחקים:
להצטרפות לקבוצת הטלגרם לחץ כאן
לצפייה ישירה, ליגה ספרדית אלמריה - סביליה לצפייה ישירה, ליגה ספרדית אלמריה סביליה שידור ישיר, ליגה ספרדית אלמריה נגד סביליה שידור חי,
ריאל מאשימה את לאפורטה וצ'אבי בטעות השופט
דיווח: במשרדי הבלאנקוס כעסו על ההצהרות של נשיא ומאמן ברצלונה אחרי המשחק מול אלמריה בסוף ינואר, בטענה שזה הפעיל לחץ על השופטים וגרם להם לנזק31
"ריאל מדריד תזכה באליפות, בארסה בצ'מפיונס"
אחרי שעזב את ספרד בקיץ כסמל של שתי קבוצות, איבן ראקיטיץ' נפתח: "אני בר מזל שהיה לי את מודריץ', פשוט תיהנו ממנו". וגם: פדרי, גאבי, פרס וג'וד14
אינטר הודחה מהגביע האיטלקי עם 2:1 לבולוניה
הנראזורי היו עדיפים, אך לאוטרו החמיץ פנדל והמשחק הלך להארכה. אגוסטו כבש ראשון, בוקמה ואנדוי הפכו. בספרד: ניצחונות לוויאריאל ואתלטיק בילבאו
לרשימת כל משחקי הליגה ספרדית לחצו כאן!
קישור נוסף לצפייה במשחק לחצו כאן!
[link 1]
,