מהנהר עד לים ישראל לעולם
Member
לצפייה בשידור המשחק לחצו כאן!
לצפייה ישירה, NBA מילווקי - אורלנדו לצפייה ישירה, NBA מילווקי אורלנדו שידור ישיר, NBA מילווקי נגד אורלנדו שידור חי,
39 נקודות ללילארד בניצחון מילווקי על יוסטון
הכוכב הוסיף 11 אסיסטים ב-119:128 על הרוקטס, 26 נקודות לאנטטוקומפו. סן אנטוניו הובסה 146:110 מול ניו אורלינס, גולדן סטייט גברה על פורטלנד
,לצפייה ישירה, NBA מילווקי - אורלנדו לצפייה ישירה, NBA מילווקי אורלנדו שידור ישיר, NBA מילווקי נגד אורלנדו שידור חי,
הכוכב הוסיף 11 אסיסטים ב-119:128 על הרוקטס, 26 נקודות לאנטטוקומפו. סן אנטוניו הובסה 146:110 מול ניו אורלינס, גולדן סטייט גברה על פורטלנד
מוסקרה: התחרות עם משפתי וטננבאום עוזרת לי
שוער מכבי ת"א בראיון ראשון אחרי שעצר את הפנדל של נתניה ב-1:2: "לא הכרתי את הבועט, זה אינסטינקט. המלחמה? המשפחה קצת מודאגת, אך אני מאושר כאן"10
,הכוכב הוסיף 11 אסיסטים ב-119:128 על הרוקטס, 26 נקודות לאנטטוקומפו. סן אנטוניו הובסה 146:110 מול ניו אורלינס, גולדן סטייט גברה על פורטלנד
מוסקרה: התחרות עם משפתי וטננבאום עוזרת לי
שוער מכבי ת"א בראיון ראשון אחרי שעצר את הפנדל של נתניה ב-1:2: "לא הכרתי את הבועט, זה אינסטינקט. המלחמה? המשפחה קצת מודאגת, אך אני מאושר כאן"10
אורלנדו שוב ניצחה, הפעם גברה על הסלטיקס
המג'יק המשיכו בתקופה הנהדרת עם ניצחון שישי ברצף אחרי 96:113 על מוליכת המזרח. מוריץ וגנר בלט אצל המנצחת, 26 נקודות של טייטום לא הועילו מנגד
מארי קלע 11 שלשות ברצף, קרי: מה הוא עשה?!
כוכב גולדן סטייט נדהם ממופע 47 הנקודות של פורוורד סקרמנטו ב-104:125 על יוטה: "תעצרו את המשחק. 12 מ-13 לשלוש זה משוגע". המס' וההיסטוריה בפנים
,המג'יק המשיכו בתקופה הנהדרת עם ניצחון שישי ברצף אחרי 96:113 על מוליכת המזרח. מוריץ וגנר בלט אצל המנצחת, 26 נקודות של טייטום לא הועילו מנגד
מארי קלע 11 שלשות ברצף, קרי: מה הוא עשה?!
כוכב גולדן סטייט נדהם ממופע 47 הנקודות של פורוורד סקרמנטו ב-104:125 על יוטה: "תעצרו את המשחק. 12 מ-13 לשלוש זה משוגע". המס' וההיסטוריה בפנים
השחקן הכי אגואיסט ב-NBA מצא קורבן חדש
לא ברור מה חשבו לעצמם בלוס-אנג'לס קליפרס כשהחליטו להביא את ג'יימס הארדן, שחקן מוכשר באופן יוצא דופן אפילו ביחס ל-NBA – אבל כזה שהשאיר אחריו אדמה חרוכה בכל מקום שבו דרך. יחד עם שלושה סופרסטארים מזדקנים עם אגו משלהם לצידו, כבר ברור שהעסק הזה בדרך להתרסקות
לרשימת כל משחקי הNBA לחצו כאן!
קישור נוסף לצפייה במשחק לחצו כאן!
[link 1]
לא ברור מה חשבו לעצמם בלוס-אנג'לס קליפרס כשהחליטו להביא את ג'יימס הארדן, שחקן מוכשר באופן יוצא דופן אפילו ביחס ל-NBA – אבל כזה שהשאיר אחריו אדמה חרוכה בכל מקום שבו דרך. יחד עם שלושה סופרסטארים מזדקנים עם אגו משלהם לצידו, כבר ברור שהעסק הזה בדרך להתרסקות
לרשימת כל משחקי הNBA לחצו כאן!
קישור נוסף לצפייה במשחק לחצו כאן!
[link 1]