Direct Watch
Member
לצפייה בשידור המשחק לחצו כאן!
הצטרפו לקבוצת הטלגרם שלנו קישורים ישירם לכל המשחקים:
להצטרפות לקבוצת הטלגרם לחץ כאן
לצפייה ישירה, NBA ניו יורק - ניו אורלינס לצפייה ישירה, NBA ניו יורק ניו אורלינס שידור ישיר, NBA ניו יורק נגד ניו אורלינס שידור חי,
הנרי לצ'אבי: מבחינתי המוח שלך הוא שני רק לפפ
צפו באגדת העבר משבח את מאמן ברצלונה: "אני מתרשם מהעבודה שעשית, לא אכפת לי מה אנשים יגידו, תהיה גאה. בבקשה תחזור מהר לאמן". הספרדי התרגש מאוד
"אל תוותרו על החלומות שלכם, עם ישראל חי"
אבדיה הגיב ל-43 הנקודות שלו ב-133:126 מול ניו אורלינס, קיבל מחמאות ("משחק מפלצתי", "כוכב נולד") וגם כספי ("להמשיך ככה"), קוזמה וזאיון פירגנו23
לברון: וומבניאמה מיוחד, אין לו תקרת זכוכית
כוכב הלייקרס שקלע 30 נק' שיבח את הרוקי שהגיע להישג יוצא דופן עם לפחות 5 בכל קטגוריה: "הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה". הצרפתי: "זה משני עבורי"
לרשימת כל משחקי הNBA לחצו כאן!
קישור נוסף לצפייה במשחק לחצו כאן!
[link 1]
,הצטרפו לקבוצת הטלגרם שלנו קישורים ישירם לכל המשחקים:
להצטרפות לקבוצת הטלגרם לחץ כאן
לצפייה ישירה, NBA ניו יורק - ניו אורלינס לצפייה ישירה, NBA ניו יורק ניו אורלינס שידור ישיר, NBA ניו יורק נגד ניו אורלינס שידור חי,
הנרי לצ'אבי: מבחינתי המוח שלך הוא שני רק לפפ
צפו באגדת העבר משבח את מאמן ברצלונה: "אני מתרשם מהעבודה שעשית, לא אכפת לי מה אנשים יגידו, תהיה גאה. בבקשה תחזור מהר לאמן". הספרדי התרגש מאוד
"אל תוותרו על החלומות שלכם, עם ישראל חי"
אבדיה הגיב ל-43 הנקודות שלו ב-133:126 מול ניו אורלינס, קיבל מחמאות ("משחק מפלצתי", "כוכב נולד") וגם כספי ("להמשיך ככה"), קוזמה וזאיון פירגנו23
לברון: וומבניאמה מיוחד, אין לו תקרת זכוכית
כוכב הלייקרס שקלע 30 נק' שיבח את הרוקי שהגיע להישג יוצא דופן עם לפחות 5 בכל קטגוריה: "הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה". הצרפתי: "זה משני עבורי"
לרשימת כל משחקי הNBA לחצו כאן!
קישור נוסף לצפייה במשחק לחצו כאן!
[link 1]
,