ישי נחמן!!

truman723

New member
ישי נחמן!!

אני מעריץ גדול מאוד של מר נחמן הידוע. מה שאני באמת רוצה לדעת זה מדוע מר נחמן הגדול לא רץ במקצה הראשון ביום שבת האחרון?! מר נחמן נמנה לעניות דעתי בין שלושת רצי ה400 הטובים ביותר במדינת ישראל ועליו לצאת ולייצג את המדינה בגביע אירופה בסוף החודש. אי יציאתו של ישי היא אך ורק בגלל טעות מגוחכת שבגללה הוא רץ במקצה השני והחלש שבו אף אחד לא איים עליו או משך אותו לתוצאה טובה יותר. אני מקווה שאנשים רבים חושבים כמוני ואולי נצליח לארגן תחרות נוספת ביום חמישי הקרוב ובו ירוצו באמת רצי ה- 400 הטובים וכולם יראו ש ישי צריך ליסוע לאירופה!!!

shposh

New member
תגובה ...

בהחלט היה מוזר שישי נחמן לא רץ במקצה הראשון... לגבי יום חמישי ... לא חושב שיהיה אפשר לארגן מקצה 400 כיוון שרוב הרצים מתוכננים למקצועות אחרים... (800 ו 200 ) לאומת זאת ביום שני הבא יש טסט עבור רצי 1500... השאלה הזאת מופנית בעיקר שאיגוד.. האם אפשר יהיה להכניס גם ריצת 400 , כי יש עוד רצים שהיו רוצים לקבל עוד הזדמנות להיכנס לרביעיה... כמו כן לרצים שכבר הבטיחו את נסיעתם לא תזיק ריצת 400 נוספת... לפחות אני חושב שאני אשתתף בריצה כזאת ברצון... אודה מאוד על תשובה לגבי השאלה...

truman723

New member
שפוש היקר

שפוש יקירי!!! אני מאוד שצח להודיע לך שביום חמישי הקרוב כנראה שתערך תחרות נוספת בריצת ה- 400מ'!!! מחר יש פגישה עם ז'ק יקירנו וכנראה שתתאפשר ריצה נוספת. בהצלחה TRUMAN723

shposh

New member
400 ביום חמישי

ריצת 400 ביום חמישי היא לא שביקשתי... שאלתי לגבי ריצה ביום שני!!! ביום חמישי אני מתמקד בריצת 800... ואין מצב ש400 יבוא בחשבון...

truman723

New member
400 ביום חמישי

אנחנו בראש ובראשונה ננסה להבטיח את הריצה מחר ורק אח"כ ננסה לארגן את הריצה ביום שני לבקשתך. אני מאחל לך המון הצלחה בריצת 800 המטרים מחר. עלה והצלח, יישר כח, TRUMAN723

Adam GTI

New member
חחח, חגאשי יא תותח

מה המצב יא מצחיק.... הרגת אותי מצחוק כרגע... ברור שאני מסכים עם התוכן הבסיסי, אבל הצורה פשוט גדולהה חחחחחחחחחחחחח תגיד משהו - ראיתי את התמונה בכרטיס האישי שלך האם שני הבחורים שאיתך בתמונה הם אותם בחורים שהיו איתנו בל"ג בעומר, כי נראה לי שאני מזהה אותם...(קיציס, ועוד אחד שאני לא זוכר את השם שלו)

truman723

New member
אתה מסטול?

מי זה חגאשי? אני לא מכיר את שלושת הבחורים בתמונה!!

לתקן את המעוות

אני חושב שנעשה כאן באמת עיוות מסויים בכך שלא ניתנה לישי הזדמנות שווה לרוץ בתנאים משופרים במקצה הבכיר. אסור לשכוח שבשעה 20:00 נשבה הרבה פחות רוח מאשר בשעה 19:00 ובנוסף, שדה הרצים במקצה השני היה מאפשר לישי תחרות טובה יותר לעומת מה שהיה לו במקצה הראשון... על פי תוצאות השנה שעברה ישי היה אמור להיכלל במקצה הבכיר וחבל שלא נעשה כך... אני מאמין שניתן לתקן את המעוות ולאפשר תחרות הוגנת לקביעת סגל רצי ה-400 לגביע אירופה. מולי

elinor542

New member
ישי השווה!

ישי נחמן זה החתיך הבלונדיני שרץ 400 לפני שבוע? וואי,הוא שווה!!!

למעלה