ישלי יום הולדת היום
ק קרן הפ66ה New member 22/5/07 #2 מזל טוב מאמי שלי ... אני עשיתי אתמול ביית ...חחחח . מאמי שיהיה לך את היומולדת הכי הכי בעולם. רק צחוקים וכיייייייייייייייף . אוהבת.
מזל טוב מאמי שלי ... אני עשיתי אתמול ביית ...חחחח . מאמי שיהיה לך את היומולדת הכי הכי בעולם. רק צחוקים וכיייייייייייייייף . אוהבת.
ל ליטליLOVEמאוריסיו New member 22/5/07 #3 תודה מאמי שליייייייייייי../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif
ר רעות האכלנית New member 22/5/07 #4 מזל טוב../images/Emo212.gif../images/Emo205.gif עד 120 שנהההה) יאייי אושר עושר בריאות וכושר! בהצלחה בכל אשר תפני:] ויומולדת מדהיייייייייייים אוהבתתת:]] רעות
מזל טוב../images/Emo212.gif../images/Emo205.gif עד 120 שנהההה) יאייי אושר עושר בריאות וכושר! בהצלחה בכל אשר תפני:] ויומולדת מדהיייייייייייים אוהבתתת:]] רעות
מ מיכיי New member 22/5/07 #5 ליטלללללוש../images/Emo110.gif יאאאא מזל טוב עד 148:]] המוןן בריאותת ואווושר ואהבהההההה:]] ותנצלייי תיום הזה הכי שאפפפשר!
ליטלללללוש../images/Emo110.gif יאאאא מזל טוב עד 148:]] המוןן בריאותת ואווושר ואהבהההההה:]] ותנצלייי תיום הזה הכי שאפפפשר!
R real snake New member 22/5/07 #6 ליטל..... שיהיה במזל טוב רציתי לפתוח לך שישור אני רואה שפתחת מזל טוב עד 120 שנה שכול משאלותייך התגשמו רק לטובה!
ליטל..... שיהיה במזל טוב רציתי לפתוח לך שישור אני רואה שפתחת מזל טוב עד 120 שנה שכול משאלותייך התגשמו רק לטובה!
י ילדה שח2ל על הזמן New member 22/5/07 #8 ../images/Emo39.gifליטלוששש|בלון שיהיה לך אלפייי מזל טובב עד 120 שנה ויותרר הרבה בריאות ואושר שכל מה שתרצי יתגשם אוהבת המון, נופר:] נ.ב גם לאחי יש היום יומולדת חחח:]
../images/Emo39.gifליטלוששש|בלון שיהיה לך אלפייי מזל טובב עד 120 שנה ויותרר הרבה בריאות ואושר שכל מה שתרצי יתגשם אוהבת המון, נופר:] נ.ב גם לאחי יש היום יומולדת חחח:]
ע עינבי ארנבי 1 New member 22/5/07 #9 ליטטטטלללללליייי../images/Emo99.gif שיהיה לך מומולדת שמייחחח שתשיכי להיות כזאת חמודה,מקסימה,מתוקה,ונהדרת כמו שאת שיהיה לך המון בריאות,אושר,עושר,צחוק וכיף בכל!!! המון בהצלחה בכל אשר תפני, ושיהיה לך רק טוב אוהבת אותךך המווןן עינב
ליטטטטלללללליייי../images/Emo99.gif שיהיה לך מומולדת שמייחחח שתשיכי להיות כזאת חמודה,מקסימה,מתוקה,ונהדרת כמו שאת שיהיה לך המון בריאות,אושר,עושר,צחוק וכיף בכל!!! המון בהצלחה בכל אשר תפני, ושיהיה לך רק טוב אוהבת אותךך המווןן עינב
K Koala Girl New member 22/5/07 #12 מזל טווווב!../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo23.gif
ל ליטליLOVEמאוריסיו New member 23/5/07 #13 ואי תודה כולםםםםםםםםםםםםם../images/Emo24.gif תזכו רק לאושר ובריאותב יומלדת של כולכם עד 566565656 שנה כל אחד יגיד תיומלדת שלו ואני יאחל לכם מכל לב באמת לאב יו כולם
ואי תודה כולםםםםםםםםםםםםם../images/Emo24.gif תזכו רק לאושר ובריאותב יומלדת של כולכם עד 566565656 שנה כל אחד יגיד תיומלדת שלו ואני יאחל לכם מכל לב באמת לאב יו כולם
ל ליטליLOVEמאוריסיו New member 23/5/07 #14 אה ויש לי שאהל בקשר לסדרה מחר שובועת ויש פרק כזה יפפפפפפפפפפפפה אני לא יפספס אותו חבללז ואי אבל איזה באסה זהה טוב לילה טבו כולם עפתי לבלות חח
אה ויש לי שאהל בקשר לסדרה מחר שובועת ויש פרק כזה יפפפפפפפפפפפפה אני לא יפספס אותו חבללז ואי אבל איזה באסה זהה טוב לילה טבו כולם עפתי לבלות חח
צ צוף בו New member 23/5/07 #15 מזל טוב ../images/Emo65.gif אושרר, הצלחה עד 120, בריאות ושתצליחי בכל מה שתרציי גליה.
ש שריתוששששש New member 24/5/07 #16 מזל טוב חמודה.. ../images/Emo65.gif מצטערת על האיחור.. מקווה שעשית חיים שיהיה לך הרבה מזל טוב עד 120! בריאות, אושר ועושר
מזל טוב חמודה.. ../images/Emo65.gif מצטערת על האיחור.. מקווה שעשית חיים שיהיה לך הרבה מזל טוב עד 120! בריאות, אושר ועושר
M Mami Girl 4 Ever New member 24/5/07 #17 מזל טובבבבב../images/Emo65.gif המון אושר ועושר בריאות יושר וכושר המון הצלחה ועד 120 ושכל משאלותייך יתגשמו
מזל טובבבבב../images/Emo65.gif המון אושר ועושר בריאות יושר וכושר המון הצלחה ועד 120 ושכל משאלותייך יתגשמו