-..ישלי-ישלי-ישלי-ישלי..- מגניב..=>

-..ישלי-ישלי-ישלי-ישלי..- מגניב..=>

אמ.. אוקי אולי כל אחת תספר איך היא התחילה לאהוב את אורלנדו וגם תגדיר את הסיפור שלה.. למשל שלי=מצחיק
אוקי הכל התחיל שראיתי עם אבא שלי ואחותי שר הטבעות.. (בינואר בערך שנה שעברה) (לאבא שלי יש את טרילוגיית הסרטים והספרים..-חובב טולקין..)
קיצר אז סתם אחותי ואני ראינו ואבא שלי הכין אוכל.. אז זה הלך ככה=======> ניצן (-אחותי-): וואי איזה יפה הוא.. וואי איזה גבות.. גם אני רוצה.. מדובר באורלנדו כן.. אני:יואו אופה לא איכפת לי איזה גבות רק שאמא תסכים לי לעשות גבות.. ניצן: מה אמא לא מסכימה לך..חחחחח... אני אנקה לך אל תדאגי היא לא תשים
אני: יואו באמת יפות.. וואי תעשי לי כאלה טוב?.. ניצן: אינלי כוח אלייך תאיר.. וואי הוא חתיך.. אני: גם כן את.. והוא.. מזה יואוא סתכלי עליו..חחח איך קוראים לו?.. ניצן: אורלנדו בלום.. אני: איך.. רורולנדו בלום..טוב מזה השם הזה? -קיצר אני והיא שנה עסוקות ב.."..וואי תסתכלי על הגבות שלו.." וכאלה שטויות מה שהיה מצחיק זה שראינו את ה"מאחורי הקלעים" של שרה"ט והוא היה עם מויקאן..-נראה לי שככה אומרים ואז אמרתי לה איכס.. מה הוא עשה בשיער?.. איכס.. בעצם הוא לא כזה יפה.. וכל מיני שטויות.. והפעמים שראינו שוב שר הטבעות התחלתי להתאהב בו.. ואחר כך נהייתי ממש אובססיבית.. ועכשיו כולן יודעות שהמשפט-"הגבות אומרות הכל"- נכון .. מי ששמעה.. מי שלא(-סביר להניח-) בגלל שאני המצאתי ומי שטוענת שכן היא חרטטנית מוסמכת אבל לא עד כדי כך.. אל תתבישו לספר.. יאללה שוטו.. התגלמות הטמטום..כן זהו שמי השני..!! אה.. ותודו שאחלה סיפור נכון?!?!.. -
- תאיר

רק בבקשה אל תצחקו עליי..

אָנִי שופֵFת בַפנֵייכֵן אֵת הָלֵב ואָנִי מֵבָקֵשֵת לא לִלעוג לִי טוב... ֹתודָה גָם אָנִי שרופָה עָלייכן נשָמות- השקעתי עם הניקוד..

shaya23

New member
אני אבל זה לא כזה ארוך...

סתם חברה שלי נדלקה עליו חח שהיא ראתה שודדי הקאריביים וסתם צחקנו עליה וזה ואז ראיתי את שודדי הקאריביים ואני כזה לעצמי:"וואי הוא חמוד... וחתיך..." וזהו בעיקרון.. אבל בשר הטבעות לא אהבתי אותו..כאילו את מה שעשו לי בשיער..

A Radcliffe

New member
שלי סתם אידיוטי...כמוני...../images/Emo129.gif

סתם חברה שלי התחילה לאהוב אותו ואז היא הארתה לי תמונותת שלו והתחלתי לחשוב כמוה.................... ואז ראיתי שר הטבעות (לא הכל, זה היה מאוחר ונרדמתי...) וזהו! אהבתי....

הממ

-אני רואה שר הטבעות השלישי בפעם הראשונה..ראיתי את כל הטרילוגיה בסדר מעוות כן?- "גאד. מי זה היצור היפה הזה.
" חיפוש מהיר באינטרנט העלה 'אורלנדו בלום' ומאז הכל התחיל

../images/Emo103.gifוואי, כמה פעמים עשינו את זה

אבל בכל זאת- זה התחיל בשני הצריחים, כשנדלקתי על לגולאס, אבל זה לא ממש משך אותי, מאחר והוא "קצת" נשי שם ובעל 2 שורות בערך ואז, כשראיתי את שודדי הקריביים- זה התחיל

kittycatbone

New member
הו, אצלי זה מזה מסובך...

קודם ראיתי שר הטבעות ומזה אהבתי את לגולס... אז ראיתי עוד תמונות של לגולס וראיתי איך אורלנדו באמת נראה, אתם יודעות.. עם התסרוקת שהוא עשה בשביל הסרט
ופחות אהבתי אותו משומה
אז ראיתי תמונות של אורלנדו באתר שחברה שלי עשתה לו ולכל שאר הקאסט של שרה"ט וגם היה כתוב שם פרטים על אורלנדו, והתחלתי לאהוב אותו יותר^^ אבל אז זה לא היה שום דבר רציני... זה כשראיתי שנפתח לאורלנדו בלום פורום וחשבתי לעצמי "הי, אני די אוהבת את השחקן הזה"... אז נכנסתי, ולאט לאט התמכרתי יותר ויותר

למעלה