ישלי ישלי ישלי ישלי!

Muznad

New member
ישלי ישלי ישלי ישלי!

שרשור הפרעות אישיות! כל אחד יעשה את המבחן המצורף וישרשר לפה את התוצאות!

Muznad

New member
יש לי את כל ההפרעות האקסצנטריות!

Paranoid: Very High Schizoid: Very High Schizotypal: Very High Antisocial: High Borderline: Low Histrionic: Low Narcissistic: High Avoidant: Moderate Dependent: Low Obsessive-Compulsive: High

בלה בלה

Disorder | Rating Paranoid: High Schizoid: Moderate Schizotypal: High Antisocial: High Borderline: Moderate Histrionic: High Narcissistic: High Avoidant: High Dependent: Moderate Obsessive-Compulsive: High

אני

חשבתי שאני סקיזואיד, מסתבר שלא עד כדי כך גם אני חושב שאני ממש לא נרקיסיסטי, אני לא אוהב את עצמי בכלל, מוזר אבל שיהיה בכל מקרה: Paranoid: High Schizoid: Moderate Schizotypal: High Antisocial: Moderate Borderline: Moderate Histrionic: High Narcissistic: Very High Avoidant: High Dependent: High Obsessive-Compulsive: High

אני אפילו לא יודע מה זה

אבל מסתבר שעשיתי משהו לא טוב מצטער

EdisonGirl

New member
על מה בדיוק אתה מצטער?!../images/Emo123.gif

תגיד, איך אתה חי עם עצמך? זה לא קשה? יושב עליך משקל כבד של האלה מההודעה הקודמת..

ALiCiA SpInNeT

New member
מי דפק את הגבינה שלי?

Paranoid: Very High Schizoid: Very High Schizotypal: High Antisocial: High Borderline: Moderate Histrionic: Low Narcissistic: Very High Avoidant: High Dependent: High Obsessive-Compulsive: High

Muznad

New member
מזכיר את התוצאות שלי,

עם איזו הפרעה את הכי מזדהה?

ALiCiA SpInNeT

New member
נרקיסיסטית, פרנואידית,,

מעצבן שהם תקעו שם אותה שאלה ב-30 צורות וניסוחים שונ(ות)ים. אז התוצאות לא הכי מפליאות. נו. סקר אינטרנטי טיפוסי. גם זה לא מפליא. זה אפילו דיי משמים כן אני מפהקת (לא שמתי יד, חיפשתי אייקון פיהוק).

נו, בדיוק ../images/Emo7.gif

זה כי על רב השאלות שם אי אפשר לענות רק ב"כן" או "לא", אז סימתי לא ;;

אני מצאתי את זה קודם ../images/Emo3.gif

Paranoid: Moderate Schizoid: Very High Schizotypal: High Antisocial: Moderate Borderline: Low Histrionic: High Narcissistic: Very High Avoidant: Low Dependent: Moderate Obsessive-Compulsive: High

Namiya

New member
../images/Emo4.gif

משעשע בהחלט Paranoid: High Schizoid: High Schizotypal: High Antisocial: High Borderline: Low Histrionic: Low Narcissistic: Moderate Avoidant: Moderate Dependent: Low Obsessive-Compulsive: Low

so be it

New member
פחחחח... (אחרי זה אף אחד לא ירצה

להיות חבר שלי....:) Paranoid: Moderate Schizoid: Low Schizotypal: Very High Antisocial: High Borderline: Very High Histrionic: Moderate Narcissistic: High Avoidant: High Dependent: Very High Obsessive-Compulsive: High הפרעה סכיזוטיפלית בעלי דפוסי חשיבה מוזרים, הנתפסים על ידי החברה כחריגים (כגון - אמונות טפלות, אמונה בכוחות מיוחדים). דפוסים אלו אינם כחלק מהתקף פסיכוטי או מאני, ואין גלישה למצבים מאנים או אובדן של חוש המציאות. המוזריות מתקיימות הן בתפיסה ובמהלך הדיבור, קושי בשמירה על רצף לוגי במשפט, קשה לעקוב אחריהם, דיבור מופשט ומעורפל, קפיצה בין נושאים והתרחקות מהנושא הראשוני. בעלי קושי בקשרים בין אישיים, חברי עיניין בכך (כמו האישיות הסכיזואידית) הפרעת אישיות גבולית על פי ה-DSM IV (ספר האבחנות הפסיכיאטריות של החברה הפסיכיאטרית האמריקאית) הפרעת אישיות גבולית מאופיינת על ידי: מאמצים קיצוניים להימנע מנטישה אמיתית או מדומה. דפוס עז ובלתי יציב במערכות יחסים בין אישיות, הנע בין הקצוות של אידיאליזציה והפחתת ערך (דבלואציה). דימוי עצמי ותחושת עצמי בלתי יציבה. אימפולסיביות בשני תחומים לפחות המביאים לנזק: בזבזנות, התנהגות מינית, התמכרות לחומרים ממכרים, נהיגה פרועה, אכילה מוגזמת. התנהגות אובדנית או התנהגות של פגיעה עצמית. חוסר יציבות רגשית ושינויים חדים במצב הרוח. תחושת ריקנות כרונית. כעס עז וקושי לשלוט בכעס. חשיבה פרנואידית או סימפטומים דיסוציאטיביים חמורים. מאפיינים אלה קיימים אצל אנשים רבים ברמה מסויימת, בעיקר אצל בני נוער. על מנת להפוך להפרעה נפשית עליהם להימשך זמן רב, להיות קבועים ובעלי עוצמה. לא פעם מופיעה הפרעת האישיות הגבולית יחד עם הפרעות נפשיות אחרות כמו תסמונת בתר חבלתית, הפרעות במצב הרוח (למשל דיכאון), הפרעות חרדה, התמכרות לחומרים ממכרים (מעל למחצית מהסובלים מהפרעת אישיות גבולית מכורים לחומרים ממכרים שונים), הפרעות בזהות המינית, הפרעת קשב, הפרעת אכילה, הפרעת ריבוי אישיות, והפרעת טורדנות כפייתית. עירוב זה הינו גם מאפיין של ההפרעה וגם אחד הגורמים המקשים על איבחונה. המאפיין הסובלים מהפרעה זו הינו אי-יציבות יציבה, כקו מנחה ומתמיד בקשרים החברתיים והתעסוקתיים של הסובלים.

למעלה