ישלי ישלי ישלי! ישלי את הסינגל.
ב בירה נשר New member 2/2/07 #3 ../images/Emo6.gif תודה ../images/Emo9.gif *אושר* האמת שאני צריכה להחזיר אתזה אבל שום דבר. זה שלי. שלי!!!!!!!!!!
../images/Emo6.gif תודה ../images/Emo9.gif *אושר* האמת שאני צריכה להחזיר אתזה אבל שום דבר. זה שלי. שלי!!!!!!!!!!
ג ג ב ש ו ש New member 3/2/07 #4 ולי יש יומולדת../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif../images/Emo88.gif ממש מעכשיו...טוב מלפני שעה
ר רעות שטיינברג New member 3/2/07 #5 יאאאאאאאאאאאאאא גבי המון המון מאמי יום הולדת שמח כל הברכות והטוב שבעולם
ר רעות שטיינברג New member 3/2/07 #10 נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לארז יש יומולדת אבל אם אני לא טועה התאריך הוא ב2 לפבואר כלומר אתמול . המון לארז המקסים אני מאחלת לך את כל הברכות והטוב שבעולם המון אושר ו בכל אשר תעשה וכמובן הכי חשוב רק בריאות מאחלת ואוהבת מאוד רעות
נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לארז יש יומולדת אבל אם אני לא טועה התאריך הוא ב2 לפבואר כלומר אתמול . המון לארז המקסים אני מאחלת לך את כל הברכות והטוב שבעולם המון אושר ו בכל אשר תעשה וכמובן הכי חשוב רק בריאות מאחלת ואוהבת מאוד רעות
V vmeytal New member 3/2/07 #15 תודה רבה ויש לי יומהולדת יחד עם ארז באותו תאריך, זה בדוק פעם סבתא שלו אמרה לי..וגם אמיר אמר לי באחד הפעמים...
תודה רבה ויש לי יומהולדת יחד עם ארז באותו תאריך, זה בדוק פעם סבתא שלו אמרה לי..וגם אמיר אמר לי באחד הפעמים...
ר רעות שטיינברג New member 3/2/07 #16 אז יכול להיות שטעיתי בתאריך ביומיים(בגלל זה רשמתי "אם אני לא טועה חחחחח ) מה שבטוח אני זוכרת טוב טוב שזה בתחילת חודש פבואר . המון לארז ולך מיטל
אז יכול להיות שטעיתי בתאריך ביומיים(בגלל זה רשמתי "אם אני לא טועה חחחחח ) מה שבטוח אני זוכרת טוב טוב שזה בתחילת חודש פבואר . המון לארז ולך מיטל
T TetiBETTY New member 4/2/07 #20 ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif המון אושר והכי טוב שבעולם