:) ישלי רעיון לעוד משחק :)

:) ישלי רעיון לעוד משחק :) ../images/Emo15.gif

מרוב שאנחנו רוצים להחיות את הפורום הוא יהיה כולו מלא במשחקים
תקשיבו, זה משחק דיי קשה, אבל אני מקווה שתצליחו.
תראו: לי קוראים מיכל. אז אני צריכה למצוא שיר של מישו שבו אומרים "מיכל אומר" או משו שכאילו מישי עם השם מיכל אומרת... ואז עושיםאני אומר ש...: וכותבים את המשפט / מילה שהיא אומר. ואז, אתם צריכים לנחש מאיזה שיר, אתם מנחשים, וכותבים משפט / מילה שמישו עם השם שלכם אומר וכן הלאה... זה לא יצא מובן, אז הנה דוגמא, שהיא תהיה גם ההתחלה של המשחק
המפשט: "כ"כ חבל שהמים לא דומים לשמיים בכלל..."
שוטו :)

keeeren

New member
לא הבנתי

המשפט הוא מהשיר ניסים... במקרה אני בדיקו שומעת אותו חעחעחע שעברי אומר תתמכר למילים של מיכל שאומרת שכל כך חבל........ אבל מה אני אמורה לעשות? תסבירי יותר בבירור

ס ט י י ק

New member
נו יופי..פתרת את מה שהיא נתנה../images/Emo3.gif

תתמכר למילים של מיכל שאומרת שכ"כ חבל שהמים לא דומים לשמיים בכלל... עכשיו תתני את משפט

נו! >.< ../images/Emo122.gif ../images/Emo15.gif

תחפשי שיר, שאומרים בו "קרן אומרת...." ואז את מה שהיא אומרת, את כותבת ואז אנחנו צריכים לנחש, ועם הדרי ניחשה, היא צריכה להביא שיר שבו אומר "הדר אומר ש..." וככה האלה.. הבנתוס?

keeeren

New member
זה ממש טיפשי../images/Emo3.gif

אין שיר עם השם שלי.... לפחות לא לפי מה שידוע לי... אין שום קרן אומרת.. אז מה אני לא אוכל להשתתף במשחק? זה טיפשי בטח יש כאן מלא אנשים שאין שיר עם השם שלהם אומר/ת... לפי דעתי צריך לעשות לא רק עם השם שלך אלא כל שם שאתה רוצה העיקר שזה יהיה עם אומר/ת...

elezrit

New member
הפוך..../images/Emo3.gif

לשעתי צריך לעשות עם השם שלך.. רק בלי האומר/ת...

elezrit

New member
אין סיכוי שבעולם לדבר כזה...../images/Emo122.gif

כי אין באמת הרבה שירים עם אומר... ולא באמת נצליח..
למיכל כיף..
כי עברי ה
כתב עליה שיר..
אבל לאור לא..:'( ולעוד הרבה..
אז אולי נשנה קצת את המשחק...?

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifגלי [אומרת../images/Emo3.gif]

"גגגגלי, גגגלי, מדוע צחקת... נה נה נה נה נה נה נה"... [אנ'לא זוכרת ת'מילים של השיר
אולי מרוב שאמא שומעת אותו..? *מה הקשר ?
*]

ס ט י י ק

New member
נמ ישלי רעיון אחר..

כי זה לא ממש עבד.. נמ נותנים משפט משים..ובאחת מהמילים במשפט מסתתר השם שלו לדוגמא: "רבות הדר|סדש|כים לאהוב אותך.."

למעלה