ישנה דרך ללמוד יוגה

ישנה דרך ללמוד יוגה

שלא באמצעות קורסים? אני חייל שיש לו אמנם זמן להתנסות ולהתמיד איך חסר אמצעים כדי להגיע לקורס. אני נורא מאמין בכוחה של היוגה וזאת עוד לפני שפגשתי בה... אם ישנה אפשרות להביא הסברים ולו רק לבסיס היוגה או לחילופין להפנות אותי באמצעות לינקים לאתרים המסבירים אני אודה מאוד.. ותודה בכל מקרה

אני לא יכולה לעזור לך, אמנם

אבל המתן עד שהמנהל יבוא - הוא מגיע לפחות אחת ליום לפורום - ויתן לך תשובה.

יוגי בר

New member
יוגה לעזרת הצבא

היי לך אז ככה: תמיד ישנה דרך ללמוד יוגה באופן עצמי. רק תקיש את המלה יוגה במנוע חיפוש כמו גוגל, ויעלו לך ימבה של אתרים על המסך אבל, לפני שאתה מתחיל את החיפוש ורק לאוטוסטרדה עשה שני דברים : 1. הכנס למדור מאמרים בפורום וקרא את המאמר: "לימוד, מורים והוראה". תקרא אותו לאט לאט ויותר מפעם אחת.ואחר כך... 2. ספר מהיכן אתה וכמה זמן פנוי יש לך ללמוד ואחר כך לתרגל יוגה כל יום 3. לפי זה נראה כיצד להנחות אותך לתרגול עצמי ו/או לאפשר לך להגיע למצב בו לא תצטרך לשלם עבור קורס יוגה למתחילים שלב 1 . איך זה? בהצלחה בברכה ואהבה יוגי בר

מממ חיפשתי, באמת.. לא מצאתי

למעשה אני יכול לשריין לי מדי יום שעה ואולי יותר ע"מ לבצע את היוגה (בתקווה שאמצה מקום מתאים ללא הפרעה. השאלה היא אילו תרגילים אוכל לבצע? ואיך?

יוגי בר

New member
חפש שנית

היי לך הכנס שוב למדור מאמרים. בצד שמאל של המסך תראה כיתובית: אוסף המאמרים. תלחץ לפתיחה ותמצא את המאמר: המורה, הלימוד וההוראה. תקרא ותחזור בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

situp

New member
אל תוותר לעצמך- תוותר על משהו אחר

גם אני חייל ואמצעיי דלים פשוט תוותר על משהו אם אתה באמת באמת רוצה לנסות ואפשר לנסות פעם פעמיים. אני לא חושב שהמפגש הראשון שלךצריך להיות לבד. יוגה זו שיטה אחלא אבל כמו כל שיטה יש עקרונות וכללים- כולנו צריכים מישהו שיסביר.

למעלה