ישנה חדשה

talb99

New member
ישנה חדשה

יושבת כבר שעה וקוראת את עמודי הפורום. עברה שנה מאז ורק היום ירדה לה דמעה ראשונה. אני מודה לכן על כך. התרגשתי מאוד מכל מה שקראתי אבל בייחוד מהמסר על הסבתא שהופיעה בחלומה של תמר שניות לפני שנפטרה. פתאום הבנתי שכואב לי יותר על סבתא שלי שנפטרה מסרטן לפני שנה מאשר מכל מה שאני עברתי. הלוואי שאני הייתי חולמת את סבתא שלי. אפילו היום. בגעגוע ובלבול. אני

טל

אני שמחה שמצאת את המקום של איתנו, שאת מצליחה פה לגעת ברגשות שנמנעת מהם. אני חושבת שכל רגש הוא לגיטימי ואולי נראה לך שכרגע הכאב הוא רק סבתך אבל נראה לי שכל הרגשות קשורים יחד וכל אובדן מלווה באיזשהו אבל, גם אם מדובר בסבתא שנפטרה וגם מדובר בבריאות שלך. שיהיה לך רק טוב
גלי

תמר 26

New member
דמעות ../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif וחלומות../images/Emo29.gif

גלי, מאוד הסכמתי עם מה שכתבת, לפעמים הכל פשוט מתאחד יחד לדבר אחד. ולא צריך להפריד בין אבל על אדם שנפטר, הבריאות, הקשיים, וכו' אני בדר"כ בוכה כשכבר מספיק דברים מכל הסוגים הצטברו. ולפעמים יש גם דמעות של התרגשות ושמחה (לא יודעת אם אביתר סיפר נולד לנו אחיין חדש
) התחושה בחלום ההוא בהחלט לא היה רגיל, וזה לא משהו שקרה לי אי פעם בעבר. יש רגעים שאני עדיין בהלם מזה! זה גם לא היה חלום בהשפעת הכימו' שלפעמים עושה לי חלומות מוזרים לגמרי. אבל ממש ממש מוזרים.
טוב שהחלטתי שזה מהכימו' ...
שמחה שהזלת דמעה
אם זה מה שהיית צריכה, מכירה את התחושה את הצורך להעלות את מפלס הכינרת ופשוט להשתחרר. אני בכלל חושבת שהרבה יותר משחרר לבכות מאשר להתלונן ולקטר. וגם הרבה יותר נעים לסביבה.
דרך אגב עברו שבועיים ויומיים מאז שהיא נפטרה עוד לא חלמתי עליה שוב מאז .
ככה זה חלומות, לא באים בהזמנה. (והבעל שלי לא חולם כלום בכלל. ככה לפחות הוא אומר...)

למעלה