ישנים,עורו משנתכם!

אבד זנב

New member
ישנים,עורו משנתכם!

משחק שנשלף מפורום מוזיקה אחר- הוא דיי נחמד (אם כי אני דיי אתקשה להשתתף בו למרבה הבושה.אני ואנגלית לא הולכות זנב בזנב) המשחק כזה הוא:מתרגמים שורה משיר ישראלי לאנגלית,ועל שאר הפורום לגלות מאיזה שיר השורה נקלחה (וכמובן-על המשיב לכתוב שורה משלו) ולדוגמא: the colors again live in picture (סליחה מראש אם קיימת אילגות כלשהיא) התשובה היא,כמובן- החיים שוב חיים בתמונה/פרפרי תעתוע של ערן צור.

אבד זנב

New member
נתחיל במשהו משעשע

שראיתי באחד הפרקים של השיר שלנו- ' you remember november- balloons balloons in my eyes '

רעותתתת

New member
תשובה לראשון, את שלי כבר נתתי.

"זוכר את נובמבר בלונים בלונים בעיני" מירי מסיקה נובמבר.

תשובה

הכעס- רוקפור (אחד השירים שאני יותר אוהבת!) "רואה את הכל מתערב, ונשאר בצד" הלאה- "i will come down to you, you are pretty and sad"

אה אה

הכעס- רוקפור רואה את הכל מתערב ונשאר בצד והשורה שלי even when my eyes are open

Inara

New member
../images/Emo11.gif טיהי ^^

גשם חזק / מוניקה סקס. ["גשם חזק, קשה לי לראות - אפילו כשעיני פקוחות."] שלי - "I didn't know you'll run away."

רעותתתת

New member
תשובה לשניים, על מנת לשמור על רצף

דברים בלחש - כנסיית השכל לא ידעתי שתלכי ממני - מתי כספי (?) "To see if the salt works"

IkMfNiY

New member
אממ =+= ../images/Emo42.gif

יהלי סובול- גבוה. לראות אם המלח פועל. Maybe in the next summer youl'l understand יעל

yogevk

New member
אינפקציה - פתח תקווה

אני חדש פה. "i'm not afraid of you, just dont let me forget"

efa666

New member
אני יודעת :)

השיר של אוהד חיטמן..לא זוכרת את השם. five a.m where are you?

רעותתתת

New member
תשובות לא בכותרת.

שישי שבת - זקני צפת- "לא אנחנו לא חיות רק בני אדם" "I"m holding your hands"

גם זה שיר יפה

לך איתה/קובי רכט/אילנה רובינא/נוער שוליים- "אני אוחזת בידיך" "I Wish I was deep"

יש

הלוואי ויכולנו לסוע לנצח "נשקי אותי" 0 סיוון שביט. "want the moment to continue forever"

למעלה